Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

حامد سجادی، معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با اشاره به آخرین وضعیت امدادرسانی به مناطق زلزله زده استان آذربایجان شرقی و برخی استان‌های همجوار، گفت: در پی زلزله ۵.۹ ریشتری بامداد ۱۷ آبان ماه مرکز کنترل عملیات امداد و نجات در استان‌های زلزله زده حاضر شده است.

وی ادامه داد: بلافاصله پس از زلزله ۲۴ تیم عملیاتی به ۱۱ شهرستان استان آذربایجان شرقی به عنوان نزدیک‌ترین مناطق به کانون زلزله اعزام شده و عملیات امداد و نجات از سر گرفته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سجادی با تاکید بر اینکه اکنون بیش از ۵۰ تیم عملیاتی در منطقه فعال است، تصریج کرد: در حال حاضر ارزیابی اولیه بیش از ۱۵۰ روستا صورت گرفته که اکنون پس از پایش‌های نهایی مشخص شده که ۷ روستا نیز به توجه و رسیدگی‌های بیشتر دارد.

وی با بیان اینکه روستای ورنکش با فوت ۵ نفر از اهالی آن بیشترین آسیب را از زلزله اخیر دیده است، گفت: خوشبختانه رضایت نسبی مطلوبی از ارایه خدمات به زلزله زدگان حاصل شده است.

سجادی با تاکید بر اینکه تا شب گذشته ارایه چادر و سایر ملزومات مورد نیاز به زلزله زدگان صورت گرفته است، افزود: تاکنون در حدود ۱۵۰ پس لرزه داشته ایم که این خود باعث ایجاد اضطراب در مردم و عدم مراجعه به منازل خود با وجود آسیب جزیی به واحد مسکونی آن‌ها شده از این رو ارایه چادر به اکثر مردم صورت گرفته است.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه در روستای ورنکش ۲۸۹ خانوار از ۳۶۰ خانوار موجود در روستا در چادر اسکان دارند، گفت: بازدید از خانوارهای ساکن در منازل و همچنین چادرها به صورت مستمر ادامه دارد.

وی ادامه داد: باید بخش‌های مختلف اجرایی با ورود به موقع در بحث اسکان موقت و پس از آن در بحث بازسازی منطقه فعال شوند.

معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر با بیان اینکه شب‌ها در مناطق زلزله زده هوا بسیار سرد است، افزود: باید با توجه به سرد شدن هوا شرایط اسکان زلزله زدگان در چادر هر چه زودتر فراهم شود.

منبع: خبرگزاری میزان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: زلزله هلال احمر مناطق زلزله زده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۷۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سطح نارنجی در گیلان/ مردم از توقف و برپایی چادر در کنار رودخانه‌ها خودداری کنند

مدیرکل اداره هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح نارنجی برای تقویت سامانه بارشی از امروز تا فردا سه‌شنبه در استان خبر داد و گفت: شهروندان و گردشگران طی این مدت از توقف، استقرار و برپایی چادر مسافرتی در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مناطق مرتفع خودداری کنند.

محمد دادرس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در گیلان، اظهار کرد: نقشه‌های هواشناسی نشان‌دهنده تقویت سامانه بارشی از بعدازظهر امروز تا پیش از ظهر فردا سه شنبه در استان گیلان است.

وی افزود: طی این مدت بارندگی (بعضی نقاط رگباری و شدید، موقتی خیلی شدید)، وزش باد (گاهی شدید، موقتی خیلی شدید)، مه‌آلودگی، رعد و برق و نقاط مستعد تگرگ پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل اداره هواشناسی گیلان از صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای تقویت سامانه بارشی در استان گیلان خبر داد و خاطرنشان کرد: آب‌گرفتگی و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها، جاری شدن سیلاب و طغیان رودخانه‌ها، لغزندگی سطح جاده‌ها و کاهش دید افقی، اختلال در حمل و نقل جاده‌ای، لغزش و رانش، ریزش سنگ، خسارت به صنعت کشاورزی و سازه‌ها و برخورد صاعقه از اثرات فعالیت این سامانه پیش‌بینی شده است.

دادرس تصریح کرد: شهروندان و گردشگران طی این مدت از توقف، استقرار و برپایی چادر مسافرتی در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها و مناطق مرتفع خودداری کنند.

وی گفت: به منظور جلوگیری از وقوع حوادث و صدمات ناگواری انسانی، شهروندان و مسافران طی این مدت از کوهنوردی در مناطق کوهستانی و عشایر در جابجایی و کوچ اجتناب کنند.

مدیرکل اداره هواشناسی گیلان افزود: طی این مدت مدیریت ورودی و خروجی آب خزانه‌های برنج و کرت‌های شالیزاری و تمهیدات لازم در بخش‌های مختلف کشاورزی به ویژه مرغداری‌ها، گلخانه‌داران، باغداران و مزرعه‌داران، احتیاط در ترددهای جاده‌ای به سبب لغزندگی و کاهش دید، محکم کردن سازه‌های موقت، تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها و هنگام وقوع رعد و برق پناه گرفتن در مکان‌های امن و سرپوشیده ضروری است.

کد خبر 751118

دیگر خبرها

  • امدادرسانی هلال‌احمر به بیش از ۹ هزار نفر متأثر از سیل و آبگرفتگی
  • امدادرسانی به ۹ هزار نفر در ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی
  • ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی/ امدادرسانی به ۹ هزار نفر
  • محمودی خبر داد: امدادرسانی به ۹ هزار نفر در ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی
  • ۲۴ استان گرفتار سیل و آبگرفتگی/امدادرسانی به ۹ هزار نفر
  • ۲۳ استان درگیر سیل و آبگرفتگی هستند/ امدادرسانی به بیش از ۸ هزار نفر
  • ۲۳ استان درگیر سیل و آبگرفتگی/ امدادرسانی به بیش از ۸ هزار نفر
  • هشدار سطح نارنجی در گیلان/ مردم از توقف و برپایی چادر در کنار رودخانه‌ها خودداری کنند
  • امدادرسانی به بیش از ۵۳۰۰ تن در سیل و آبگرفتگی ۱۷ استان
  • ۱۷ استان کشور متاثر از سیل و آبگرفتی/ امدادرسانی به ۵۳۰۰ نفر