Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@12:26:21 GMT

راه حل طب سنتی برای درمان یا کاهش عوارض سرطان

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۲۸۰۹۷

راه حل طب سنتی برای درمان یا کاهش عوارض سرطان

 روز جمعه افزود: بررسی‌ها و تحقیقات نشان داده است که طب سنتی ایرانی در پیشگیری و حل برخی مشکلات بیماران مبتلا به سرطان، می‌تواند اقدامات بسیار خوبی انجام دهد.

وی، عوارض درمان را مهمترین چالش بیماران مبتلا به سرطان اعلام کرد و گفت: در برخی مواقع درمان بیماران از سوی پزشکان به دلیل عوارض آن، قطع می‌شود و طب سنتی ایرانی می‌تواند این عوارض را برطرف کند تا خللی در روند درمان بیماران به وجود نیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مجیدانصاری ادامه داد: تاکنون شواهد آکادمیک و علمی پذیرفته شده یا نظرات قطعی جامعه علمی در مورد استفاده از طب سنتی یا روش‌های دیگر برای درمان موثر سرطان، ارائه نشده است.

راهکار‌های موثر طب سنتی برای کاهش عوارض سرطان

وی بیان داشت: بیماران معمولا در طول دوره درمان با معضلاتی مواجه می‌شوند که پزشکی رایج یا اصلا تعریفی برای آن ندارد یا نمی‌تواند راه حلی برای آن ارائه کند، اما طب سنتی خدماتی را در کلینیک‌های طب فراگیر ارائه می‌دهد که می‌تواند برخی از این مشکلات را برطرف کند.

مدیر دپارتمان طب فراگیر و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی، سندرم خستگی مزمن را از جمله مشکلات طول دوره درمان اعلام کرد و گفت: بیمار سرطانی معمولا بعد از انجام شیمی‌درمانی، توان لازم حتی برای بلند شدن از روی صندلی را ندارد و احساس خستگی دائم دارد. پزشکی رایج نمی‌تواند برای این موضوع کاری کند، ولی طب سنتی ایرانی برای آن راه حل دارد.

مجیدانصاری، خشکی مخاط یا زخم‌های دهانی را از جمله عوارض شیمی درمانی بیان کرد و افزود: التهاب دهان، مقعد و دستگاه تناسلی از مهمترین عوارض شیمی درمانی و رادیوتراپی است. این موارد هم در پزشکی رایج راه حلی ندارد، اما با تجویز غذایی یا برخی دارو‌های مکمل گیاهی و سنتی به راحتی می‌توان این عوارض را برطرف کرد.

وی تاکید کرد: در این زمینه مقالات متعددی منتشر شده و از لحاظ علمی هم گزارش زیادی ارایه شده که مورد پذیرش صاحب نظران علمی حوزه پزشکی قرار گرفته است، همچنین متخصصان مربوطه اعم از آنکولوژیست و جراح با همکاری متخصص طب سنتی از این موارد برای کاهش عوارض بیماری استفاده می‌کنند.

قرار نیست طب سنتی جایگزین طب رایج برای درمان سرطان شود

وی با اشاره به اینکه روش‌های طب سنتی را باید با روش‌های طب رایج تلفیق کرد، گفت: قرار نیست روش‌های طب سنتی ایرانی جایگزین روش‌های معمول در طب رایج برای درمان سرطان شوند.

مجیدانصاری ادامه داد: ما نمی‌گوییم بیماران درمان‌های معمول خود را مانند جراحی یا شیمی درمانی دنبال نکنند و به جای آن از روش‌های طب سنتی ایرانی استفاده کنند. روش‌های طب سنتی پس از بررسی دقیق شواهد مورد و بدون ایجاد تداخل مخرب با درمان‌های معمول بیمار، به خدمت گرفته می‌شود تا کیفیت زندگی بیمار ارتقا پیدا کند.

مدیر دپارتمان طب فراگیر و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به سرطان پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی گفت: در آینده (حدود ۵ تا ۱۰ سال دیگر) پس از اثبات علمی، بخش‌هایی از روش طب سنتی را می‌توان برای افزایش طول عمر استفاده کرد.

وی افزود: مطالعاتی در طب سنتی ایرانی در دست انجام است که برخی از آن‌ها در مرحله مقدماتی هستند که امیدواریم با به نتیجه رسیدن آن‌ها، بتوان خدماتی مناسب در حوزه درمان به این بیماران ارائه کرد.

هر ترکیب گیاهی را نمی‌توان به بیمار تحت درمان سرطان تجویز کرد

مجیدانصاری تاکید کرد که هر ترکیب گیاهی را نمی‌توان به بیمار تحت درمان سرطان تجویز کرد، این اقدام می‌تواند مشکلات جدی برای مبتلایان به سرطان ایجاد کند.

وی گفت: هرچند اغلب دارو‌های معروف که در درمان سرطان استفاده می‌شوند، ریشه گیاهی دارند، اما آنها، مدت‌ها قبل در درمان‌های طبیعی یا بومی استفاده می‌شدند و پس از انجام مطالعات دقیق، وارد عرصه درمانی این بیماری شدند.

مجیدانصاری افزود: یکی از معضلاتی که در کشور با آن مواجه هستیم این است که برخی افراد غیر کادمیک ادعای اد

آکادمیک ادعادی درمان سرطان را دارند و می‌گویند که داروی گیاهی، مشکلی برای افراد به وجود نمی‌آورد که این موضوع غلط است.

وی افزود: برخی از دارو‌های گیاهی با درمان رایج تداخل دارند، مصرف همزمان آن‌ها ممکن است اثر دارو یا شیمی درمانی را از بین ببرد یا برخی اوقات اثرات جانبی در پیشرفت تومور یا وخیم‌تر شدن بیماری ایجاد کنند؛ لذا مصرف مکمل‌ها یا ترکیبات طبیعی باید با هماهنگی متخصصان آنکولوژی و طبق نظر پزشک طبی سنتی ایرانی در کلینیک‌های طب فراگیر در سرطان انجام گیرد.     منبع:بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: طب سنتی سرطان درمان سرطان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۸۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند

مدیرعامل موسسه محک با بیان اینکه از سال ۷۰ که این موسسه ایجاد شد تاکنون ۴۲هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند، گفت:تا امروز ۱۶ هزار کودک سرطانی بهبودی پیدا کرده و به زندگی بازگشته اند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری کنگره دوسالانه بین المللی آنکولوژی کودکان یادبود «پروانه وثوق» در بیمارستان فوق تخصصی درمان سرطان «محک» برگزار شد.

هادی موسی خانی، فوق تخصص آنکلوژی در این نشست بیان داشت:۲۰درصد کودکان سرطانی کشور در بیمارستان محک تحت درمان قرار می‌گیرد و شایع‌ترین سرطان در کودکان سرطان خون و پس از آن تومور مغزی است.

وی ادامه داد:درمان آنکولوژی به یک کار تیمی نیاز دارد. در محک به این موضوع توجه خاصی دارد. استید این بیمارستان سابقه هیات علمی دانشگاه دارند و همه آنکولوژیست‌ها آرزوی کار کردن در محک را دارند.

آراسب احمدیان، مدیر عامل موسسه خیریه درمان کودکان سرطانی محک با بیان اینکه درمان کودکان سرطانی در محک رایگان است؛ ضمن اینکه حمایت‌های لازم در طول بیماری کودک نیز انجام می‌شود.

وی ادامه داد: در محک یک پلن درمانی یکپارچه در درمان بیماران سرطانی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۶ هزار کودکان سرطانی به زندگی طبیعی خود بازگشتند، خاطرنشان کرد:از ابتدای تأسیس محک از سال ۷۰ بالغ بر ۴۲ هزار بیمار کودک سرطانی تشکیل پرونده داده اند.

وی با بیان اینکه محک ۳۰سال پیش با هدف درمان کودکان سرطانی ایجاد شده، افزود: مجوز مرکز تحقیقات سرطان در محک گرفته شده تا پروتکل‌های درمانی کامل شود.

احمدیان تاکید کرد:خیرین هزینه‌های درمانی در محک را تامین می‌کنند؛ ضمن اینکه محک از نظر علمی و تخصصی با بیمارستان‌های خارج کشور ارتباط دارد؛ از جمله پزشکان ایرانی خارج از کشور.

دانشگری، معاون درمان بیمارستان محک تصریح کرد:این کنگره ۲۶لغایت ۲۸ اردیبهشت برگزار می‌شود و اساتید خارجی و داخلی در این کنگره شرکت می‌کنند و امتیاز باز آموزی دارد.

وی ادامه داد:یکی از نیاز‌های همیشگی رسیدن به درمان‌های روز دنیا در درمان سرطان است؛ باتوجه به اینکه محک بیشترین بیماران کودک سرطانی را در تومور‌های مغزی دارد.

وی متذکر شد:محیط، ژنتیک و وراثت از جمله علل بروز سرطان در کودکان است؛ در نتیجه اینکه بیماری صعب العلاج گفته می‌شود به دلیل نامشخص بودن علت بیماری است.

دانشگری خاطرنشان کرد:در بیمارستان محک کودکان تا ۱۸سال مبتلا را درمان می‌کنیم و سرطان خون و لنفوم شایع‌ترین سرطان در بین کودکان است.

وی گفت:در ایران و محک ۶۵تا ۷۰ درصد کودکان سرطانی درمان می‌شوند

میترا قالیبافان آنکولوژیست ابراز کرد:تومور‌های مغزی اولین علت مرگ در سرطان‌های کودکان است.

وی ادامه داد:تومور‌های کودکان با تومور‌های بزرگسالان متفاوت است؛ در نتیجه برخورد تیم درمان با کودک سرطانی باید متفاوت باشد.

قالیبافیان خاطرنشان کرد:هدف اول این کنگره این است که تومور‌های مغزی در کودکان و بزرگسالان متفاوت است؛ نحو برخورد با این کودکان نیز متفاوت است و سوم اینکه این کودکان نیازمند بازتوانی دارند و باید برای این بیماران فکری شود.

وی تصریح کرد:زمان بقای کودکان مبتلا به تومور سرطانی به زمان مراجعه به پزشک بستگی دارد. کودکان به عوارض درمان بیماری سرطان نسبت به بزرگتر‌ها حساس‌تر هستند. جراحی، شیمی درمانی و رادیو تراپی سه روش درمانی در کودکان سرطانی است.

این آنکولوژیست زمان بقای یک کودک سرطانی را به میزان توانایی بدن کودک در مقابله با روش‌های درمانی برشمرد و گفت:در برخی کودکان پس از ۵سال درمان کاملا بهبودی حاصل می‌شود.

وثوق جراح اطفال بیان داشت:پیگیری درمان کودکان در محک تا ۱۸ سالگی ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در دنیا یک درصد سرطان‌ها کودکان را شامل می‌شود، گفت:سالانه هزار تا ۱۵۰۰ مورد جدید از کودک سرطانی در ایران شناسایی می‌شود.

دیگر خبرها

  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • گیاه جوانی در طب سنتی هند
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • چرا شروع فصل بهار برای افراد آلرژی ایجاد می‌کند؟
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • واکسن سرطان میزان بقا را دو برابر می‌کند
  • آزمایش واکسن سرطان پوست وارد فاز نهایی شد
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد