Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهالی فرهنگ و هنر سرمایه های اجتماعی هر جامعه ای هستند و خدمتگزاری به آنان مایه افتخار من و همکارانم است.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با اشاره به عضویت بیش از 70 هزار هنرمند، نویسنده و روزنامه نگار در صندوق اعتباری هنر گفت: خوشبختانه کشور ما از نظر نیروی انسانی فعال در بخش های فرهنگی و هنری غنی است اما در بخش زیر ساخت ها و توزیع امکانات متاسفانه کاستی هایی وجود  دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع نباید سبب ناامیدی در میان اهالی فرهنگ و هنر شود، ناامیدی و احساس یأس مانعی برای پویایی و حرکت است، ما می توانیم در کنار یکدیگربر مشکلات پیروز شویم.

سیدزاده افزود: در سال 96 طی بازنگری که در سیاست ها و برنامه های صندوق داشتیم تصمیم گرفتیم با سفر به استان کم برخوردار و دیدار با هنرمندان این مناطق، با شناسایی ظرفیت ها و توانمندی هر منطقه با تنظیم برنامه و ارائه خدمات متناسب با هر استان به بخشی از مشکلات پاسخ دهیم.
وی اظهار داشت: هنرمندان مستعد زیادی در سراسر کشور وجود دارند که برای ادامه مسیر نیاز به یاری دارند. ما در صندوق اعتباری هنر به دنبال آن هستیم با شناسایی هنرمندان گمنام و ارائه خدمات به آنان امید را برای ادامه راه در آنان زنده نگه داریم.
وی افزود یکی از رویکردهای مهم ما پویش سراسری همرسانی، شناسایی و شنیدن صدای هنرمندان با همراهی خود آنان است. همرسانی برای معرفی خدمات صندوق اعتباری هنر و جلب توجه و همراهی مسئولان، دولتمردان، اصحاب فرهنگ  و هنر و عموم جامعه نسبت به مشکلات و دغدغه های هنرمندان ، نویسندگان و روزنامه نگاران سراسر کشور است. هر هنرمند می تواند یک سفیر برای صندوق اعتباری هنر باشد. ما از 70 هزار عضو خود تقاضا داریم تا در پیدا کردن هنرمندان مستعد دیگری که عضو صندوق نیستند به ما کمک کنند. همبستگی میان اهالی فرهنگ و هنر موضوع بسیار مهمی در شرایط سخت اجتماعی و سیاسی کنونی است که بدنبال تحریم های ناعادلانه بر جامعه ما تحمیل شده است.
سیدزاده در بخش دیگر از سخنان خود به خدمات صندوق اعتباری هنر اشاره کرد و گفت: یکی از طرح های مهم ما حمایت از راه اندازی کسب و کارهای فرهنگی است. خوشبختانه در دهه های اخیر رشد قابل توجهی در تعداد فارغ التحصیلان رشته های مختلف فرهنگی و هنری داشته ایم. همچنین در اقصی نقاط کشور هنرمندان بسیاری وجود دارند. صندوق اعتباری هنر به هنرمندانی که قصد راه اندازی کسب و کار فرهنگی را دارند، تسهیلات ارزان اعطاء می کند.
سیدزاده با اشاره به افزوده شدن بیش از 5 هزار هنرمند، نویسنده و روزنامه نگار طی شش ماه اول سال 98 به جمع بیمه شدگان صندوق اعتباری هنر گفت: طبق توافق سازمان تامین‌ اجتماعی و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هنرمندان، نویسندگان و روزنامه نگاران واجد شرایط با معرفی‌نامه این صندوق، تحت پوشش بیمه تأمین ‌اجتماعی قرار می‌گیرند. هر هنرمندی که شرایط بیمه شدن را داشته باشد این امکان برای او  فراهم است تا از خدمات بیمه تأمین اجتماعی صندوق اعتباری هنر برخوردار شود.
مدیرعامل صندوق اعتباری هنر به بیمه درمان تکمیلی اشاره کرد و گفت: بیمه درمان تکمیلی سال 98 نیز مانند سال گذشته از تیرماه آغاز شد و ما خدمات خود را در 3 طرح امید، آرامش و رفاه به اهالی فرهنگ، هنر و رسانه ارائه می دهیم. تعهدات و پوشش های هر طرح متفاوت است اما پوشش های اصلی در بیمه درمان گروهی تمام طرح ها بدون سقف است.
وی در بخش دیگر از سخنان خود به طرح تکریم  و کمک مستمری اشاره کرد و گفت: طرح کمک مستمری به هنرمندانی که به دلیل کهولت سن، بیماری و از کارافتادگی قادر به تامین هزینه های زندگی خود نباشند و از محل دیگری نیزمستمری دریافت نکنند تعلق می گیرد. مبالغ پرداختی به مشمولان دو طرح تکریم و کمک مستمری از سال 97 به طور چشمگیری افزایش یافت به طوریکه مبلغ پرداختی به هنرمندان مشمول طرح تکریم از 200 به 800 هزارتومان و مشمولین دریافت کمک مستمری از 150 به 250 هزارتومان  در ماه افزایش یافت.
طی این سفر مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با حضور در منازل شماری از هنرمندان شهرستان کامیاران از جمله خانواده مرحوم عزت اله حق شناس(خواننده فولکلور کردی)، مرحوم میرزا مراد عزیزی(خواننده فولکلور کردی)، شورش وکیلی(فیلمساز) و معروف امینی( شاعر) از نزدیک با آنها دیدار و گفتگو کرد.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۸۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور از ابلاغ بیمه هنرمندان صنایع دستی خبر داد و گفت: امیدواریم این مراحل کنترل و نظارتی تا اوایل خردادماه انجام شود که بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مریم جلالی با بیان اینکه از شهریور 1401 بحث بیمه هنرمندان با وجود فراز و نشیب‌های زیاد پیگیری شد، تصریح کرد: این مهم با مکاتبات وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با رئیس جمهوری محقق شد و نهایتا در بهمن 1402 با دستور اکید رئیس جمهوری بیمه 10 هزار نفر از فعالان حوزه گردشگری و صنایع دستی که از این تعداد 8 هزار نفر هنرمند صنایع دستی و 2 هزار نفر راهنمایان گردشگری را شامل می‌شود، در دستور کار قرار گرفت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با بیان اینکه بحث تأمین اعتبار منجر به طولانی شدن این بحث شد به طوری که تا انتهای سال گذشته طول کشید، گفت: از بهمن سال 1402 به دنبال ابلاغیه از سازمان تامین اجتماعی، لیست اسامی افراد واجد شرایط را جمع‌آوری کردیم. اسامی توسط استان ها ارسال و در چند مرحله پایش شد.

او با بیان اینکه اولویت ما گروه سنی بوده است، اظهار کرد: باتوجه به اینکه اگر سن افراد از 50 سال عبور کند امکان تحت پوشش قرار گرفتن بیمه آنها نیست، لذا مقرر شد در این مرحله اولویت سنی ما 40 تا 50 سال باشد و افرادی که سابقه و تاثیرگذاری بیشتری در صنایع دستی دارند مشمول شوند.

جلالی با اشاره به اهمیت و توجه به بحث معیشتی هنرمندان گفت: افراد برای بیمه شدن علاوه بر مجوز میراث فرهنگی باید کارت فنی حرفه ای نیز داشته باشند.

بازدید 2 میلیون نفر از کارگاه‌های صنایع دستی در ایام نوروز

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی کشور با اشاره به اینکه قبل از تحت پوشش قرار گرفتن بیمه، فرایند کنترل و بازرسی تامین اجتماعی نیز انجام می‌شود، اظهار کرد: افراد باید حتما در رشته خود کار کنند، معاینات پزشکی هم انجام دهند و سپس فرایند لازم در سامانه طی می شود.

او با بیان اینکه یک شغل زمانی پایدار است که فرد بتواند بعد از بازنشستگی مستمری دریافت کند، گفت: در صورت درگذشت هنرمند صنایع دستی، خانواده او می‌تواند از مستمری آن استفاده کنند و حتی اگر فرد از کار افتاده شود نیز می‌تواند از این بیمه استفاده کند. همچنین این افراد توسط سازمان تامین اجتماعی و بازرسان ادارات میراث فرهنگی استان ها پایش می‌شوند.

جلالی در پایان خاطرنشان کرد : امیدواریم مراحل کنترل و نظارت تا اوایل خرداد ماه سال جاری انجام شود تا بتوانیم در این ماه شاهد عقد قرارداد بیمه این افراد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • ۳ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان رایگان کودکان کمتر از ۷ سال
  • بازنگری مأموریت، چشم‌انداز و ارزش‌های شرکت بیمه سرمد/ بهشتی‌نژاد مدیرعامل بیمه سرمد: ارائۀ خدمات بیمه‌ای به‌هنگام با حفظ کیفیت مهم‌ترین رکن مأموریت بیمه سرمد خواهد بود
  • افزایش میزان حمایت از بیماران تالاسمی با تأسیس صندوق بیماری‌های نادر و صعب‌العلاج
  • ارتقای اعتبار صندوق بیماران خاص به ۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳
  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌های صنایع کوچک
  • افزایش ۲ برابری ضمانت‌نامه‌های اعتباری و غیراعتباری صندوق سرمایه‌گذاری صنایع کوچک
  • سقف ضمانت‌نامه‌های صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری صنایع کوچک افزایش یافت
  • در راستای جهش تولید؛ افزایش دو برابری سقف ضمانت‌نامه‌ها