Web Analytics Made Easy - Statcounter

منصور غلامی روز شنبه درجلسه هیات ممیزی دانشگاه قم در سالن اندیشه این دانشگاه، با اشاره به تلاش برای بازگشت استقلال به مراکز آموزش عالی گفت: حرکت وزارت علوم دادن آزادی عمل بیشتر به دانشگاه‌هاست و مراکز علمی که ظرفیت این اقدام را داشته اند، این موضوع درآنها محقق شده است.

وی کاهش دانشجویان در حوزه علوم پایه در سالهای اخیر را نگران کننده دانست و گفت: تجمع دانشآموزان به سمت رشته‌های تجربی موجب شده است تا نگرانی‌ها و کمبودها در حوزه علوم پایه در کشور تشدید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: گرایش خانواده به الزام فرزندان خود برای تحصیل در رشته تجربی اشتباه و مسیری سراب گونه پیش پای دانش آموزان است و باید با فرهنگ‌سازی این مسیر اشتباه در کشور اصلاح گردد.

غلامی، با بیان اینکه تحریم‌ها فرصت‌ها وچالش‌های پیش پای وزارت علوم و دانشگاه‌های کشور ایجاد کرده است، گفت: چالشها عمدتا موضوعات مالی است ولی فرصتهای ایجاد شده بسیاری برای مراکز آموزش عالی کشور ایجاد شده‌است.

وی افزایش احساس نیاز صنعت به دانشگاه‌های کشور را از جمله فرصت‌های تحریم دانست و افزود: احساس نیاز به نقش آفرینی دانشگاه برای رفع نیازهای کشور بسیار زیاد شده که این فرصت‌های جدید برای نقش آفرینی دانشگاه‌ها در کشور ایجاد کرده‌است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، ادامه داد: اقدام های خوبی در راستای حل مشکل صنعت توسط دانشگاه‌ها انجام شده‌است که امضای قراردادهای تعداد میان دانشگاه‌های کشور و وزارت نفت در حوزه اکتشاف و رفع نیازهای صنعت نفت از جمله این اقدامهای ارزشمند است.

وی ارتباط دانشگاه با صنایع دفاعی را تجربه ای موفق در حوزه ارتباط میان صنعت و دانشگاه‌ها دانست و گفت: به طور تقریبی تمام طرحهای وزارت دفاع توسط دانشگاهها انجام شدهاست که این اقدام بزرگی محسوب می‌شود.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه بدنه دانشگاه نباید از تغییر مدیریت در سطح کلان دچار انفعال شود، اظهار داشت: ایجاد فرصت مطالعاتی در صنعت، تعریف طرح های مشترک میان صنعت و دانشگاه و همچنین استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی از جمله اقدام هایی است که بیش از گذشته در دستور کار است.

غلامی، با بیان اینکه دانشگاه قم، با توان و ظرفیت خوبی شکل گرفته و ادامه فعالیت داده است گفت: مجموعه های آموزش عالی که در قم در ذیل وزارت علوم فعالیت می کنند، مجموعه های خوب با هیات علمی و برنامه ریزی های مناسب هستند.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه وزارت علوم به صورت سنتی با کمبود بودجه مواجه بوده است که در سال های اخیر این محدودیت ها بیشتر بوده است گفت: سازمان برنامه و بودجه نسبت به تامین نیازهای آموزش عالی کشور کمال همکاری را داشته ولی استفاده بهینه از ظرفیت های دانشگاه ها باید در دستور کار مدیران دانشگاه ها باشد.

منصور غلامی که به منظور بازدید، دیدار با دانشگاهیان و بهره‌برداری از طرح‌های عمرانی دانشگاهی، روز شنبه به استان قم سفر کرده است، بازدید از دانشگاه قم، نشست با رؤسای دانشگاه‌های مهم استان، شرکت در جلسه هیات امنای دانشگاه قم و دانشگاه‌های وابسته و همچنین بازدید از دانشگاه صنعتی قم را در دستور کار دارد.

برچسب‌ها قم وزیر علوم تحقیقات و فن آوری منصور غلامی دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم منصور غلامی دانشگاه ها قم منصور غلامی دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۹۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی

به گزارش خبرگزاری مهر، سجاد میرزاخانی مسؤول امور بین‌الملل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان مهمان ویژه در کنفرانس علمی «توسعه ورزش‌های الکترونیک دانشگاه سینرجی روسیه»، به معرفی ظرفیت‌های صنعت بازی ایران پرداخت.

میرزاخانی مقدم که به‌صورت آنلاین در این کنفرانس شرکت می‌کرد در سخنانی به معرفی بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای به‌عنوان تنها متولی صنعت بازی در ایران پرداخت و برگزاری دوره‌های بازی‌سازی و برگزاری جشنواره بازی‌های جدی را از زمینه‌های شکل‌گیری همکاری‌های مشترک میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و دانشگاه سینرجی روسیه دانست.

وی نظام رده‌بندی سنی بازی‌های رایانه‌ای ایران (اسرا) را یکی از ۷ نظام رده‌بندی سنی دنیا و تنهاترین آنها در میان کشورهای اسلامی دانست و در ادامه گزارشی از روند شکل‌گیری و توسعه همکاری میان بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای و سازمان توسعه بازی‌های رایانه‌ای روسیه در حوزه‌های پژوهشی، آموزشی، سرمایه‌گذاری، نشر بازی‌های ایرانی در روسیه و نشر بازی‌های روسی در ایران ارائه داد.

نماینده بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای با اشاره به برگزار شدن جلسات حضوری و وبیناری میان دو مجموعه در سال گذشته و شکل‌گیری روابط علمی، پژوهشی و تجاری بین شرکت‌های ایرانی و روسی، از طراحی پروژه‌ها و رویدادهای علمی و تجاری مشترک در سال جاری خبر داد.

وی با اشاره به لزوم حمایت دستگاه‌های حاکمیتی مختلف از بازی سازان و ناشران گفت: ایران با وجود ۳۴ میلیون بازیکن، جمعیت جوان و میزان بسیار بالای کاربران اینترنت کشوری دارای ویژگی‌های جذاب برای سرمایه‌گذاران بین‌المللی حوزه بازی‌های رایانه‌ای است.

مقدم، در جریان برگزاری این کنفرانس نیز به پرسش‌های مطرح شده در خصوص آمارهای مربوط به بازار بازی‌های رایانه‌ای ایران و فعالیت‌های بین‌المللی شرکت‌های ایرانی و حمایت حاکمیت از آنها پاسخ دادند.

در پایان مقدم با قدردانی از میخائیل پیمنوف مدیر بین‌الملل دانشگاه سینرجی روسیه، نسبت به تحکیم روابط علمی و پژوهشی میان اساتید و دانشجویان این صنعت در دو کشور ابراز امیدواری کرد.

کد خبر 6092094 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • جزو چند کشور اول جهان در زمینه علوم هسته‌ای و پزشکی هستیم
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • وزیر علوم: دانش آموختگان ما وعده صادق را رقم زدند
  • وعده صادق نتیجه دانشگاه‌های ما است
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • بررسی زمینه‌های پژوهشی حوزه بازی میان ایران و دانشگاه سینرجی