Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهوری سوریه در گفت‌وگو با شبکه خبری راشاتودی گفت، این تزویر و دورویی از سوی کشورهای عضو اتحادیه اروپاست که از یک طرف می‌ترسند آنکارا آواره‌ها را به اروپا بفرستد و از طرف دیگر به حمایت از تروریسم در سوریه ادامه می‌دهند.

بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه در ادامه گفت‌وگو با شبکه خبری راشاتودی گفت، روابط رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهوری ترکیه و اتحادیه اروپا دو وجه دارد آنها در عین اینکه از او متنفرند به او نیاز هم دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسد تاکید کرد: روابط بین اروپا و ترکیه بر پایه عشق و نفرت است یعنی اگرچه اروپا از رهبری ترکیه متنفر است اما کشورهای اروپایی نمی‌توانند به آنچه وی می‌گوید، گوش ندهند. به واقع، روابط بین رجب طیب اردوغان و اتحادیه اروپا یک مسیر دو طرفه است؛ آنها از او متنفر هستند اما او را هم می‌خواهند.

اسد افزود: نگرانی اولیه برای اروپا نباید این باشد که آوارگان سوری از ترکیه به اروپا فرستاده می‌شوند بلکه باید نگران این باشند که کشورهای اروپایی متحد صدها هزار افراط‌گراست.

وی ادامه داد، چگونه اتحادیه اروپا می‌تواند از چند میلیون که اکثر آنها میانه رو هستند و کمی از آنها  ترویستند، بهراسد در حالیکه این اتحادیه به صورت مستقیم از ده‌ها هزار و شاید صدها هزار تروریست در داخل سوریه حمایت می‌کند و اصلا نگران این نیست که آنها به کشورهای خودشان در اروپا برگردند؟

رئیس جمهوری سوریه گفت، در حالیکه ممکن است برخی از افراط‌گرایان در میان افرادی باشند که از سوریه فرار می‌کنند، برای اروپا خطرناک‌تر این است که از تروریست‌ها در سوریه حمایت می‌کنند و این بخش خطرناک‌تر ماجراست.

اسد تصریح کرد: اکثر سوری‌هایی که کشور را به مقصد ترکیه ترک کرده‌اند این کار را به دلیل تروریسم در سوریه انجام دادند.

رئیس‌جمهوری سوریه گفت، اروپایی‌ها اردوغان اسلام‌گرای متعصب را می‌شناسند و می‌دانند او تندروها یا تروریست‌ها را روانه کشورهایشان خواهد کرد./ایسنا

 

بیشتر بخوانید/دی‌میستورا: استعفا دادم چون نمی‌خواستم با اسد دست بدهم

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۹۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات

مدیرعامل شرکت توانیر از امکان صادرات برق ایران به اروپا از طریق ترکیه با مشارکت شرکتهای بخش خصوصی فعال در بازارهای برق منطقه ای در ٨ ماه عادی سال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر اظهار داشت: ما مرز مشترکی با اروپا نداریم، اما از طریق یک پست پیشرفته (بک تو بک) از طریق ترکیه تا 600 مگاوات امکان تبادل انرژی با اروپا وجود دارد.

وی افزود: در این خصوص پروتکل و توافقنامه ای بین شرکت مدیریت شبکه برق ایران و طرف ترکیه ای امضا شده که بر اساس آن پروتکلهای فنی تنظیم شده تا طرح شکل اجرایی به خود گرفته و  به نحو مطلوبی انجام شود. درمجموع برنامه این است که ابتدا برق به ترکیه و بعد از طریق این کشور به کشورهای اروپایی  صادر و به همین طریق از اروپا به ترکیه و سپس به ایران وارد شود.

رجبی مشهدی اضافه کرد: آن چه به لحاظ مطالعاتی بررسی شده این است که ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار تا ٣ هزار مگاوات وجود دارد، اما از طریق خطوط جدید که در برنامه های آینده مدنظر داریم، امکان تبادل برق با این کشورها تا ٥ هزار مگاوات قابل افزایش است.

وی با تاکید بر این که تبادل برق با کشورهای همجوار حتی می تواند به رفع ناترازی برق در فصل گرم سال از طریق واردات نیز کمک کند،

سخنگوی صنعت برق در همین زمینه خاطرنشان کرد: در چهار ماه گرم سال ما مشکل ناترازی برق داریم، اما در ٨ ماه باقیمانده امکان صادرات فراهم است، قطعا این تبادل برق کمک می کند که ناترازی را هم در تابستان برطرف کنیم یعنی در تابستان برق وارد کنیم و در دوره هایی که کمبود نداریم برق را صادر کنیم، پس اتفاقا تبادل و صادرات برق می تواند کمک کند که ناترازی را به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توانیر در پایان از فراهم بودن امکان صادرات برق سرمایه گذاران بخش خصوصی از مسیرهای انتقال برق موجود تا سقف 300 مگاوات (50 مگاوات به افغانستان، 50 مگاوات به پاکستان، 100 مگاوات به عراق و 100 مگاوات به ترکیه) خبر داد و تصریح کرد: سرمایه گذاران می توانند ٨ ماه برقشان را به این کشورها صادر  و در ٤ ماه گرم سال نیز به داخل عرضه کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ناتوانی ترکیه در مهار درگیری گروه های تروریستی در شمال سوریه
  • دیدار و گفت‌وگوی رئیس‌جمهور سوریه و وزیر خارجه بحرین
  • اعلام آمادگی مکرون برای استفاده از سلاح هسته ای علیه روسیه
  • توخل جواب رئیس بایرن را داد
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • کریدور عراق-اردوغان- اروپا / چالش‌های فنی و زیرساختی
  • اردوغان: رادار ناتو در ترکیه موشک‌های ایران به‌سوی اسرائیل را رهگیری نکرد
  • هوینس: توخل نگرش متفاوتی دارد
  • رادار ناتو در ترکیه موشک‌های ایران به‌سوی اسرائیل را رهگیری نکرد
  • دیدار بایدن و اردوغان به تعویق افتاد