Web Analytics Made Easy - Statcounter



یک عضو فراکسیون امید گفت: اگر اظهارات وزیر در خصوص اعترافات پرونده متهمان ترور دانشمندان هسته‌ای قانع کننده نباشد درخواست تحقیق و تفحص می‌دهیم.

محمود صادقی درباره اعلام وصول «طرح ممنوعیت ضبط و پخش اعترافات از اشخاص از صداوسیما و رسانه‌های گروهی» گفت: پس از ماجرای مازیار ابراهیمی و سایر پرونده متهمان ترور دانشمندان هسته‌ای از وزیر محترم مربوطه درخواست کردیم در کمیسیون حاضر شوند و توضیحاتی را در این خصوص ارائه دهند، ایشان آمدند توضیحاتی دادند اما ما قانع نشدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بنابراین این مساله در ذهن ما ایجاد شد که چنین موضوعی نیاز به قانون‌گذاری دارد، بر همین اساس یک نامه در ۱۰ بند به طور مفصل نوشتم که یک بند آن مربوط به اعتراف‌گیری و نمایش دادن آن در رسانه‌ها بود، در بند مذکور از وزارت اطلاعات درخواست کردم که این روند اصلاح و دیگر تکرار نشود.

وی خاطرنشان کرد:‌ برای اینکه درخواستم از وزارت اطلاعات جنبه قانونی پیدا کند طرح «ممنوعیت ضبط و پخش اعترافات از اشخاص از صداوسیما و رسانه‌های گروهی» را با مشورت بعضی از حقوقدانان نوشتم و در سامانه قانون‌گذاری مجلس قرار دادم که خوشبختانه تعداد زیادی از نمایندگان آن را امضا کردند.

صادقی افزود: پس از اینکه طرح توسط نمایندگان امضا شد روز هفتم مهرماه از طریق سامانه به هیأت رئیسه تقدیم و طی مراحل قانونی سیزدهم آبان ماه اعلام وصول شد.

وی درباره اینکه پس از صحبت‌های مازیار ابراهیمی در خصوص اعترافاتش بحث راستی آزمایی اعترافات از سایر متهمان مطرح شد، آیا فراکسیون امید و سایر نمایندگان اقداماتی در این خصوص انجام داده‌اند، گفت: شخصاً از وزیر در این مورد سوال کردم، ایشان توضحیات نسبتاً خوبی هم ارائه دادند و سعی هم نکردند چیزی را کتمان کنند اما این تصور ایجاد شد که همه واقعیات را بیان نکردند بنابراین همان طور که گفتم نامه را نوشتم.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: هنگامی که نامه را نوشتم به دنبال سایر متهمان هم بودم که یکی از آن‌ها را پیدا کردم و جلسه‌ای در شهریور ماه با حضور نایب رئیس و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و تنی چند از نمایندگان تهران برگزار کردیم.

وی با اشاره به اینکه فرد حضور یافته در جلسه مجلس بی‌گناه بود و بر اساس اعتراف دیگران دستگیر شده بود، عنوان کرد: شخصی که ما با او جلسه مذکور را برگزار کردیم برای اعتراف به تلویزیون نیامده بود اما در جریان همه امور بود، وی بر اساس اقاریر غیر واقعی و داستان‌سرایی یکی دیگر از متهمان دستگیر شده بود که در یک دفتر حمل و نقل کار می‌کرد.

وی با بیان این‌که وزیر و مابقی مسئولان وزارت اطلاعات قول دادند در این باره اطلاعات کامل را به ما بدهند، عنوان کرد: حساسیت ما بر روی این است که اعترافات تحت فشار وزارتخانه اخذ شده است یا خیر؟در سوال‌های ۱۰ گانه هم مطرح کردیم که اعترفات تحت چه شرایطی گرفته شده است؟

صادقی بیان کرد: برخی‌ها انتقاد کردند چرا ممنوعیت اخذ اعترافات را در این طرح نیاوردید؟ باید بگویم این امر در قوانین موجود وجود دارد و این مطلبی که عنوان شده است برای ما محرز نشده که وزیر باید در این مورد پاسخ دهند و اگر قانع نشویم تقاضای تحقیق و تفحص خواهیم داد.

ایلنا

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۹۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست رفع فیلتر این اپلیکیشن در کمیته فیلترینگ بررسی می‌شود

به گزارش همشهری آنلاین، او دراین‌باره به خبرنگاران گفت: «پیش‌ازاین دو بار این درخواست را به کارگروه بردیم. پیش از پایان سال هم برای بار سوم بردیم و قرار شد مجدداً بررسی شود. امیدواریم در جلسه هفته بعد دوستان همراهی کنند که این اتفاق بیفتد.»

وزیر ارتباطات در مورد نقش دولت در این کمیته نیز توضیح داد: «کارگروه ۱۲+۱ عضو دارد؛ ۱۲ عضو صاحب رأی به علاوه مرکز ملی فضای مجازی. وزارت ارتباطات هم یک عضو از این ۱۳ عضو است و دولت هم ۶ رأی دارد. اکثریت با نمایندگان دولت نیست، پس باید به‌صورت جمعی تصمیم گرفته شود.»

بیشتر بخوانید:

زارع پور: وزارت ارتباطات مسئول فیلترینگ نیست

پیش ‌از این، در تیرماه ۱۴۰۲، وزیر ارتباطات اعلام کرده بود که کمیته فیلترینگ درخواست بازگشایی گوگل‌پلی را رد کرده است.

کد خبر 846886 برچسب‌ها وزارت ارتباطات‌ و فناوری اطلاعات شرکت گوگل عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات فيلترينگ اینترنت

دیگر خبرها

  • عصبانیت پسر معاون سابق از انتشار اعترافات متهمان پرونده‌اش
  • عصبانیت پسر معاون سابق از انتشار اعترافات متهمان پرونده‌اش!
  • نگهداری مواد مخدر توسط فرزند معاون سابق قوه قضائیه؟ | افشای راز خودروهای مازراتی، پورشه و بنز در جلسه دادگاه | عصبانیت آقازاده از انتشار اعترافات!
  • محکومیت تکرار تقاضای غیرقانونی قضات آرژانتینی درباره اتباع کشورمان
  • واکنش ایران به درخواست آرژانتین از سایر کشورها برای بازداشت وزیر کشور
  • واکنش وزارت‌خارجه به درخواست بی‌اساس آرژانتین برای استرداد یکی از مقامات ایرانی
  • اتهامات علیه شهروندان ایرانی در پرونده آمیا فاقد اعتبار است
  • لوازم خانگی گران خواهد شد؟
  • درخواست رفع فیلتر این اپلیکیشن در کمیته فیلترینگ بررسی می‌شود
  • تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن