Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد گفت: پنج پروژه صنعت برق با ۸۵۰ میلیارد ریال هزینه در اجرای طرح پویش« الف. ب .ایران» فردا( یکشنبه) در سفر رئیس‌جمهوری و هیات دولت به یزد با حضور وزیر نیرو در شهرستان‌های ابرکوه، اردکان و اشکذر به بهره‌برداری می‌رسد.

محمدحسن صباغ زادگان روزشنبه در حاشیه دیدارهای جداگانه با امام جمعه و فرماندار ابرکوه افزود: این پروژه‌ها شامل پست ۱۳۲ به ۲۳۰ کیلو ولت ابرکوه ، شبکه توسعه ۶۳ به ۲۳۰ پست ۴۰۰ کیلو ولت سرو ( فازدوم ) ، پست ۶۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲۰کیلو ولت امامزاده و توسعه یک فیدر۲۳۰ کیلو ولت پست اردکان و همچنین توسعه بخش ۶۳.۲۰کیلو ولت پست خضرآباد اشکذر است که به صورت ویدئو کنفرانس افتتاح می شود.

وی بابیان اینکه عملیات اجرایی این پروژه‌ها در سال ۱۳۹۴ شروع شد، اظهارکرد: برای اجرای این پروژه‌ها هفت دستگاه ترانسفورماتور قدرت با ظرفیت های ۴۰ ، ۱۲۵مگاولت آمپر برای صنعت برق به کار گرفته شده است .

مدیرعامل شرکت برق منطقه ای یزد، تصریح کرد: تامین برق مورد نیاز متقاضیان و افزایش قابلیت اطمینان برق رسانی ، تامین برق صنعتی ، کاهش افت ولتاژ در انتهای فیدرهای فشار متوسط  از اهداف اجرای این پروژه هاست.

صباغ زادگان خاطرنشان کرد: در سفر رضا اردکانیان وزیر نیرو و مدیران ستادی وزارتخانه به ابرکوه، پروژه ۱۳۲ به ۲۳۰ کیلو ولت با هزینه ۳۶۰ میلیارد ریال و با هدف تامین برق مورد نیاز متقاضیان و افزایش قابلیت اطمینان برقرسانی به مشترکان منطقه مورد بهره برداری قرار می گیرد.

وی با بیان اینکه در میان پروژه های آماده بهره برداری ، بزرگترین پروژه صنعت برق یزد مربوط  به ابرکوه است یادآور شد: تاکنون برق این شهرستان با پست ۶۶ کیلوولت از طریق سورمق فارس تأمین می شد که به سختی می توانست پاسخگوی  نیازهای صنعتی و مردم باشد و با افتتاح این خط پایدارترین برق  برای پروژه های بخش صنعت و کشاورزی و همچنین کارخانه فولاد تامین می‌شود.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

استان یزد با یک میلیون و ۱۳۸ هزار نفر جمعیت، ۶۶۰ هزار مشترک برق دارد.

میزان خاموشی برق به ازای هر مشترک در سال معادل ۶۸ دقیقه است که این میزان در میانگین کشوری ۸۸۰ دقیقه است و یزد رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.
هم اکنون ۸۱.۱ درصد مشترکان توزیع برق استان در بخش خانگی، ۱۳.۵ درصد در بخش تجاری، ۲.۳ درصد عمومی، ۱.۷ درصد صنعتی و ۱.۴ درصد کشاورزی هستند.
در فروش انرژی، بخش‌های صنعتی با ۵۲ درصد، کشاورزی با ۱۵ درصد، خانگی ۲۲ درصد، عمومی ۶ درصد و پنج درصد مربوط به بخش تجاری است و در مجموع ۶۷ درصد فروش انرژی حوزه توزیع استان در تولید استفاده می‌شود./ ایرنا

بیشتر بخوانید:

علی یونسی و محمود واعظی به یزد سفر کردند

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۲۹۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه

محمدجواد خجسته مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه گفت : در سال ۱۴۰۲ از محل اعتبارات سهم دهیاری‌ها و روستا‌های فاقد دهیاری در مجموع ۵ هزار و ۱۹۶ میلیارد ریال اعتبار تخصیص و به حساب روستا‌های دارای دهیاری و فاقد دهیاری واریز شده است. 

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه عنوان کرد: ۷۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال از اعتبارات عمرانی از محل اعتبارات ماده ۵۸ قانون تنظیم بخشی از مقرارت مالی دولت بوده که در سطح روستا‌های استان کرمانشاه توزیع شده است. 

خجسته اذعان کرد: در سال گذشته از محل اعتبارات قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کشور، به منظور محرومیت‌زدایی روستا‌های واجد شرایط در استان کرمانشاه، مبلغ ۲۰ میلیارد ریال اعتبار، تخصص داده شد. 

مدیرکل دفتر امور روستایی و شورا‌های استانداری کرمانشاه خاطرنشان کرد: از محل بند الف ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده، واریز‌های استان، ۲ هزار و ۲۳۰ میلیارد ریال به حساب روستا‌های دارای دهیاری واریز شده که در حوزه عمرانی هزینه شده است. 

وی افزود: از محل اعتبارات تبصره ۲، اعتبارات سوخت و بند (الف) ماده ۳۹، قانون مالیات بر ارزش‌افزوده، مبلغ ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد ریال اعتبار به روستا‌های دارای دهیاری تخصیص پیدا کرده و ۷۳ میلیارد ریال در روستا‌های فاقد دهیاری توزیع شده است. 

خجسته با اشاره به عملکرد عمرانی دفتر روستایی استانداری کرمانشاه گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۰۶ پروژه عمرانی با هزینه‌کرد بیش از ۹۹۷ میلیارد ریال اعتبار به بهره‌برداری رسیده و عمده پروژه‌ها در قالب آسفالت، جدول‌گذاری معابر، سنگ‌فرش و… بوده است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • تقویت ظرفیت‌ها و مدل‌های بهره‌برداری از کارگزاران دانش و فناوری
  • دسترسی بزرگراه همت غرب تا خرداد سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره‌برداری از ۴۰۶ پروژه عمرانی در روستا‌های کرمانشاه
  • بهره‌برداری از چمن مصنوعی پارک درخشان تا یک ماه آینده
  • پل صاحب روضات آماده بهره‌برداری است
  • پروژه نوسازی شبکه توزیع آب روستای چاه حسین جمال به بهره‌برداری رسید
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهره برداری از راه آهن افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • بهره برداری افغان ترانس در ۲۰۲۷
  • بهره‌برداری از ۱۳ پروژه ورزشی تا پایان اردیبهشت ماه در تبریز