Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، جمعی از معلولان کشور با ارسال نامه‌ای به رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور خواستار اختصاص کامل بودجه اجرای قانون معلولان در لایحه بودجه سال ۹۹ شدند.

در بخشی از این نامه می‌خوانیم: سال‌ها طول کشید تا در اواخر سال ۹۶ مطالبات معلولان با تلاش‌ها و پیگیری‌های فراوان معلولان سراسر کشور منجر به تصویب لایحه معلولان شد و زمزمه اجرای قانون معلولان، نور امیدی بر زندگی معلولان تاباند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همان بحبوحه قبل از تصویب، نمایندگان محترم مجلس ۲۰۰ میلیارد تومان بودجه برای آماده‌سازی زمینه اجرای این قانون در سال ۹۷ اختصاص دادند.

در ادامه نامه آمده است: در سال ۹۷ سازمان برنامه و بودجه آنقَدَر وقت‌کُشی کرد تا سال به آخر رسید و ریالی از اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی اجرای قانون معلولان را پرداخت نکردید. در همان سال ۹۷ با مطالبه و پیگیری کمپین معلولان و اعتراضات آنان، سرانجام مبلغ ۱۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای اجرای قانون معلولان در سال ۹۸ اختصاص یافت اما تا امروز هنوز ریالی از این اعتبار به سازمان بهزیستی پرداخت نگردیده و نامه‌های ارسالی به حضرت‌عالی برای تسریع در این امر حیاتی بی‌پاسخ مانده است.

این نامه می‌افزاید: مردادماه سال جاری نیز با تلاش‌های کمپین معلولان، وزارت بهداشت بسته تعرفه و خدمات توانبخشی را با هدف اجرای ماده ۶ قانون معلولان جهت تخصیص اعتبار به سازمان متبوع حضرتعالی ارائه داد ولی تاکنون پاسخی دریافت ننموده است. افزایش مستمری ناچیز معلولان نیز بعد از شش ماه در حالی محقق شد که فقط مبلغ پرداختی از محل بودجه سازمان بهزیستی شامل این افزایش شد و مبلغ دریافتی از محل هدفمندی یارانه‌ها اعمال نشده است. در صورتی که تمام اقشار جامعه از کارمندان تا بازنشستگان، افزایش حقوق و مستمری‌ها را دریافت نموده‌اند.

در ادامه این نامه می‌خوانیم: این بی‌توجهی‌ها در حالی توسط سازمان برنامه و بودجه صورت می‌گیرد که افراد دارای معلولیت با مشکلات عدیده روبه‌رو بوده و در اسفبارترین شرایط معیشتی، درمانی، توانبخشی، اشتغال، مسکن و غیره ناشی از تورم و بیکاری به‌سر می‌برند اما دولت به وظایف خود نسبت به معلولان عمل نمی‌کند.

در چنین شرایطی چرا می‌بایست حقوق مغفول‌ترین قشر جامعه توسط دولت‌مردان نادیده گرفته شده و مورد تعدی قرار گیرد؟ لذا خواسته‌های معلولان سراسر کشور از سازمان برنامه ‌و بودجه را به اطلاع حضرت‌عالی می‌رسانیم:

۱.اختصاص کامل بودجه اجرای قانون معلولان در لایحه بودجه سال ۹۹

۲.پرداخت کامل بودجه تخصیص یافته (۱۱۰۰ میلیارد تومان) اجرای قانون معلولان تا قبل از پایان سال ۹۸

منبع: ایلنا

کلیدواژه: قانون معلولان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۰۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم

مسلم صالحی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم و کاهش مالیات تولیدکننده که در این لایحه هدف قرار گرفته است، گفت: با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های دولت بحث عدالت‌محوری در بحث اخذ مالیات است هر کس که درآمد بیشتری دارد باید به همان نسبت مالیات بیشتری هم پرداخت کند.

وی بیان کرد: در حال حاضر عدالت مالیاتی در کشور ما محقق نشده است و خیلی از افراد با درآمد‌های بالا وجود دارند که از کارمند و کارگر مالیات کمتری پرداخت می‌کنند.

صالحی افزود: این امر باعث نوعی نارضایتی در بین عموم مردم به‌خصوص بخش شفاف اقتصاد شده است. کارمند و کارگر قبل از اینکه حقوق خود را دریافت کنند مالیات آن را می‌پردازند، اما برخی از افرادی که درآمد بالایی دارند مالیاتی پرداخت نمی‌کنند و یا به میزان خیلی کمی این مالیات‌ها را پرداخت می‌کنند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولت به همین دلیل لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم را به مجلس ارسال کرده تا به وضعیت مالیات‌ستانی در کشور سروسامانی بدهد و هم اینکه شفافیت و عدالت مالیاتی که دو حلقه مفقوده سیستم مالیات‌ستانی هستند، محقق شود.

نماینده مردم اقلید در مجلس بیان کرد: اگر با توجه به وضعیت تورمی موجود میزان مالیات با توجه به سطح توانایی افراد اخذ شود قطعا می‌تواند سطح رضایتمندی بیشتری ایجاد کند.

وی ادامه داد: در شیوه مالیات‌های مستقیم که در کشور‌های پیشرفته دنیا در حال اجرا است شرایط مالیاتدهندگان مثل خانوار، تعداد اعضای خانواده، هزینه‌های تحصیلی و ... لحاظ می‌شود.

صالحی ضمن انتقاد از اینکه در سیستم مالیات‌ستانی فعلی این مسائل لحاظ نمی‌شود، گفت: از سوی دیگر باید سطح معافیت مالیاتی را افزایش دهیم که در لایحه معافیت مالیاتی تولید از ۱۵ درصد به ۲۵ درصد کاهش یافته است از سوی دیگر می‌توانیم مودیان جدید مالیاتی و پایه‌های جدید مالیاتی را شناسایی کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید بر اینکه ما به دنبال کاهش درآمد‌های مالیاتی دولت نیستیم بلکه به دنبال این هستیم که به صورت عادلانه مالیات اخذ کنیم، اظهار کرد: هدف از این لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم است. وقتی بر اساس مجموع درآمد افراد از آنها مالیات اخذ شود خود به خود می‌تواند شرایط مردم را در وضعیت تورمی فعلی بهبود ببخشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • اختصاص عوارض آلایندگی به کهگیلویه و بویراحمد
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده خاص کادر درمان
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان برای پرداخت به کادر درمان
  • ایجاد عدالت و شفافیت اقتصادی هدف لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم
  • جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی لرستان
  • بیش از ۱۲۲ میلیارد تومان عوارض آلایندگی در اراک پرداخت شد
  • اعتبارات طرح‌های آبرسانی دو سال اخیر استان مرکزی با بودجه عمرانی ۱۰ سال استان برابری می‌کند