Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر خارجه روسیه بعد از دیدار با "عراقچی" در مسکو، گفت: در صورت وجود اراده سیاسی همه طرفین باقی مانده در برجام، امکان اجرای توافقات و دست یابی ایران به منافع اقتصادی خود، در شرایط سخت تحریم‌ها و اعمال فشار آمریکا وجود دارد. ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۲ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، "سرگئی ریابکوف" معاون وزیر امور خارجه روسیه امروز (شنبه) بعد از گفت‌وگو با "عباس عراقچی" معاون وزیر خارجه ایران در مسائل سیاسی در مسکو، تاکید کرد، ایران تمایلی برای افزایش وخامت اوضاع پیرامون برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ریابکوف گفت: «ما با همتای ایرانی در این باره هم عقیده هستیم که لازم است تا تماس‌های بیشتر و هماهنگی نزدیک‌تری صورت بگیرد. مقامات تهران علاقه‌ای به انجام اقداماتی که باعث افزایش وخامت اوضاع شود، ندارند. من یکبار دیگر تاکید می کنم که تامی اقدامات جمهوری اسلامی در راستای کاهش حجم تعهداتی که بطور داوطلبانه در چارچوب برجام برعهده گرفته بودند، قابل بازگشت هستند.»

وی با تاکید اینکه روسیه پیشنهاداتی دارد که این امکان را به اقدامات دیپلماسی می دهد تا اوضاع کنونی پیرامون توافق هسته‌ای را حل و فصل کند، گفت: «باید این امکان را به دیپلماسی داد. نظریاتی در اینباره وجود دارد که کم هم نیستند. و در صورت وجود اراده سیاسی لازم، می‌توانند تحقق یابند.

معاون وزیر خارجه روسیه ابراز تاسف کرد که تاکنون درکی در میان همه طرفین باقی ماننده در چارچوب برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) بوجود نیامده که چگونه می توان لگاریتمی برای اقدامات آتی ترسیم کرد تا به همه  طرفین، از جمله ایران، این اجازه را بدهد که تا بالاخره بتواند به نتایج مورد انتظار در عرصه اقتصادی در چارچوب توافقات دست یابد و از سوی دیگر، اجرای برجام در شرایط تحریک‌های سخت و اعمال فشارها از جانب آمریکا، قابل تحقق باشد.»  

سرگئی ریابکوف همچنین در پاسخ به سئوال یکی از خبرنگاران اعلام کرد که اظهارات شنیده شده از ایران درباره امکان خودداری از مدرنیزه سازی راکتور آب سنگین اراک که در برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) در نظر گرفته شده بود، باید نه بر اساس اظهارات مقامات تهران،بلکه با توجه به تلاش آمریکا برای از بین بردن توافق هسته‌ای مورد ارزیابی قرار بگیرد.

پیش از این،"بهروز کمالوندی" سخنگوی رسمی سازمان انرژی اتمی ایران اعلام کرد که تهران ممکن است از مدرنیزه سازی راکتور آب سنگین اراک، بر اساس توافقات صورت گرفته در چارچوب برجام، خودداری کند.

ریابکوف در این باره گفت: «البته مسلماً می توان بعد از ظهور اقدامات یا ارسال علائم خاصی از تهران، به جمهوری اسلامی به چشم دیگری نگریست. ولی این دقیقاً همان چیزی است که دشمنان و مخالفان توافق هسته‌ای می‌خواهند. در حالیکه باید از زاویه دیگری به این مسائل نگاه شود: اگر تلاش‌های سرسختانه، مصرانه و مستمر آمریکا نبود، هیچیک از این اتفاقات نمی‌افتاد و هیچیک از مسائلی که اکنون از جمله درباره اجرای طرح تغییر کارکرد راکتور آب سنگین اراک بوجود آمده، مطرح نمی‌شد.»

کمالوندی: فردو در روزهای آینده به حداکثر ظرفیتش می‌رسد / در صورت نیاز از برجام ‌خارج می‌شویم / ‌جزئیات اخراج بازرس آژانس از سایت نطنز ‌‌توضیحات کمالوندی درباره رسیدن به ظرفیت غنی‌سازی پیش از برجامآژانس بین‌المللی انرژی اتمی انتقال گاز UF6 به فردو را تأیید کرد

معاون وزیر خارجه روسیه یادآور شد، مشکل طرح اراک به میزان قابل توجهی به دیگر عوامل برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) مربوط می شود که باید از مقاومت آنها در برابر اقدامات تحریمی آمریکا اطمینان حاصل شود. در واقع اقدامات آمریکاست که مانع جدی برای اجرای عادی برنامه‌های در نظر گرفته شده در چارچوب توافق هسته‌ای شده است.

انتهای پیام/

R1445/P/S8,89,95,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "روسیه" تحریم های ایران برجام اخبار "آمریکا"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار روسیه تحریم های ایران برجام اخبار آمریکا اخبار روسیه تحریم های ایران برجام اخبار آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۰۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود

سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری تاس، دمیتری پسکوف، سخنگوی دولت روسیه در گفتگو با خبرنگاران تأکید کرد که تحریم‌های احتمالی اتحادیه اروپا علیه صادرات ال‌ان‌جی این کشور مظهر "رقابت ناعادلانه و غیرقانونی" است.

وی گفت: باید دید چه تعاریفی انجام خواهد شد، چه محدودیت هایی به ویژه… اعمال می شود.

پسکوف افزود: در واقع، تلاش‌ها برای بیرون راندن روسیه از بازارهای انرژی ادامه دارد؛ البته تغییر به سمت بازارهای گران‌تر قبل از هر چیز برای ایالات متحده و برخی کشورهای دیگر سودآور است.

بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا تعطیل شداحتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه

سخنگوی دولت روسیه در ادامه گفت: برای مصرف‌کنندگان نهایی وعمدتاً بخش‌های صنعتی اروپا، این (تحریم‌ها) به معنای گاز گرانتر خواهد بود.

وی تصریح کرد: بدیهی است که ما به دنبال راه هایی برای عبور از این موانع غیرقانونی خواهیم بود؛ این یک رقابت ناعادلانه و غیرقانونی است.

بلومبرگ پیشتر به نقل از منابع خود اعلام کرده بود که اتحادیه اروپا در حال بررسی اعمال ممنوعیت صادرات مجدد گاز ال‌ان‌جی روسیه از طریق بنادر اروپایی به کشورهای ثالث به عنوان بخشی از پیش نویس چهاردهمین بسته تحریم های ضد روسیه است. هرچند که اتحادیه اروپا قصد ندارد کشورهای عضو را از خرید آن برای استفاده در قلمرو خود منع کند.

پیش از این، مدیرعامل غول انرژی فرانسه یعنی شرکت توتال نیز طی اظهاراتی اعلام کرده بود که اگر اتحادیه اروپا تحریم‌هایی را علیه عرضه گاز طبیعی مایع (LNG) روسیه اعمال کند، این شرکت از بند فورس ماژور در قرارداد پروژه ال‌ان‌جی یامال استفاده خواهد کرد و از آن خارج خواهد شد.

قیمت گاز در اروپا پس از جنگ اوکراین و کاهش شدید واردات این محصول از روسیه در سال 2022، به شدت افزایش یافت.

در پی افزایش شدید قیمت گاز که باعث شد مصرف کنندگان و شرکت‌های اروپایی مجبور شوند در طول زمستان، مصرف خود را بسیار کاهش دهند، سیاستمداران اروپایی برای کنترل قیمت انرژی و تامین آن، تحت فشارهای شدیدی از سوی افکار عمومی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روایت ظریف از دلایل موافقت آمریکا و مخالفت اعراب و اسرائیل با برجام
  • انتقاد کره شمالی از تحریم‌های اخیر آمریکا علیه ایران
  • ساقط کردن ۶ موشک «اتکمز» آمریکا توسط ارتش روسیه/ «مغز متفکر پوتین»: اوکراین نباید وجود داشته باشد
  • آمریکا تحریم‌ها علیه ۱۰ بانک بزرگ روسیه را کاهش داد
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • گزارش جالب دویچه‌وله؛ روش های دور زدن تحریم ها ازسوی ایران و روسیه | چین در ظاهر هیچ نفتی از ایران وارد نمی‌کند؛ در عوض...
  • دویچه‌وله: تحریم‌ها ناکارآمد است اما غرب ناچار است تحریم کند!
  • ادعای ناظران درباره اصابت موشک ساخت کره‌شمالی به خارکیف اوکراین
  • روسیه: با اعمال تحریم‌های احتمالی اروپا گاز گران‌تر می‌شود