Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نتایج این تحقیقات که حاصل کار جمعی دانشمندان WHOI است و ۷ نوامبر ۲۰۱۹(۱۶ آبان ۱۳۹۸) در نشریه "گلوبال چنج بایولوژی" به چاپ رسید، نشان می دهد آینده پنگوئن های امپراطور بیش از آنکه منوط به توانایی های آنها در سازگاری و انتقال به زیستگاه های جدید باشد، ‌ در گرو تلاش های بین المللی برای مقابله با تغییرات اقلیمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پنگوئن ها شاخص هایی هستند که درباره تاثیرات آینده تغییرات آب و هوایی به ما هشدار می دهد. ما باید به آنها گوش کنیم و سیاست هایی را به اجرا بگذاریم که هدف معاهده پاریس را محقق سازد.

از آنجا که پنگوئن های امپراطور از توده های یخ در دریا به عنوان پی خانه شان برای ۹ ماه فصل زاد و ولد و تغذیه استفاده می کنند، ناپدید شدن این توده های یخ به طور مستقیم بر پنگوئن های امپراطور تاثیر می گذارد. ناپدید شدن این توده های یخ باعث نابودی عادات، منابع غذایی و بزرگ کردن جوجه های آنها می شود.
طبق این تحقیقات، تصمیمات آب و هوایی کشورها و کاهش گاز دی اکسید کربن تاثیری مهم بر زندگی پنگوئن های امپراطور و سایر گونه ها دارد که دانشمندان هنوز به طور مستند درباره آنها تحقیق نکردند. به گفته "پیتر فرتوال"، پژوهشگر مسایل قطب جنوب، درباره نحوه واکنش پنگوئن های امپراطور به گرم شدن زمین هنوز تردیدهای بسیاری وجود دارد اما، اگر انتشار گازهای گلخانه ای به سرعت قطع نشود، آینده تیره و تاری در انتظار آنهاست.

پنگوئن های امپراطور در قطب جنوب، جنوبی ترین قسمت کره زمین، زندگی می کنند.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وضعیت هوا پنگوئن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۰۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشمندان سن آتشفشان‌ها را در قمر آیو تعیین کردند

مجله ساینس اخیراً مقاله‌ای علمی را منتشر کرده که در آن توضیح داده است گروهی از ستاره شناسان با انجام مطالعه‌ای بر روی قمر Io دریافتند که فعالیت‌های آتشفشانی در این قمر حداقل ۴.۵ میلیارد سال است که ادامه دارد.

این مجله به نقل از دانشمندانی که این مطالعه را انجام داده اند، می‌نویسد: ترکیب متقارن اتم‌های فرار در جو آیو، از جمله ترکیبات گوگرد و کلر، منعکس کننده تاریخچه فعالیت‌های آتشفشانی در این قمر است. ما نسبت این ایزوتوپ‌ها را اندازه گیری کردیم و دریافتیم که انتشارات صادره از آتشفشان‌های آیو حاوی سطوحی بسیار بالا از اشکال سنگین هر دو عنصر است و این نشان می‌دهد که آتشفشان‌های آیو از زمان‌های خیلی دور به شدت فعال بوده اند.

مطالعات انجام شده توسط دانشمندان نشان داد که انتشارات ناشی از آتشفشان‌های آیو حاوی نسبت‌های بی سابقه ایزوتوپ‌های سنگین عناصر "سولفور-۳۴" و "کلر-۳۷" است و حدود ۹۹.۹ ٪ از ذخایر اولیه این مواد از اعماق قمر آیو، در نتیجه فعالیت‌های آتشفشانی، به فصا پرتاب شده اند.

این نتایج توسط گروهی از دانشمندان آمریکایی و نیوزلندی به سرپرستی کاترین دی کلر دانشیار موسسه فناوری کالیفرنیا به دست آمد. این گروه قمر آیو را با استفاده از تلسکوپ میلیمتری ALMA در رصدخانه Liano de Chajnantor در صحرای اتاکامای شیلی زیر نظر گرفتند.

منبع: روسیا الیوم

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی علوم فضایی و نجوم

دیگر خبرها

  • (ویدئو) نجات ۱۶ توله خرس سیاه در خطر انقراض از استخراج کیسه صفرا
  • کتاب شعر «ناله‌های امپراطور» در بروجرد رونمایی شد
  • میزبانی شبکه تهران از دختر امپراطور
  • ورود توده هوای ناپایدار در خراسان جنوبی 
  • نسل بشر زودتر از تصور منقرض خواهد شد!
  • هفت گونه گیاهی کهگیلویه و بویراحمد در خطر انقراض قرار دارند
  • نسل بشر زودتر از آنچه تصور می‌شود منقرض خواهد شد!
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • تصاویر شگفت‌انگیز جیمزوب از سحابی سر اسب 
  • دانشمندان سن آتشفشان‌ها را در قمر آیو تعیین کردند