Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-07@10:41:56 GMT

جشنواره «علم برای همه» در باغ موزه قصر

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۳۱۱۶۷

جشنواره «علم برای همه» در باغ موزه قصر

همزمان با شروع هفته جهانی علم پنجمین جشنواره «علم برای همه» ۱۸ تا ۲۴ آبان ماه در باغ موزه قصر برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا؛ پنجمین جشنواره علم برای همه  ۱۸ تا ۲۴ آبان ماه همزمان با شروع هفته جهانی علم با شعار «علم در خدمت صلح و توسعه» به همت موزه ملی علوم و فناوری با مشارکت باغ موزه قصر و بیش از ۲۰ انجمن و مرکز علمی و فرهنگی کشور با هدف ایجاد بستر مناسب برای رویارویی مردم با دستاوردهای علمی و ایجاد علاقه و نشاط علمی در خانواده‎ها، برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دوره از جشنواره به صورت گسترده در فضایی بیش از ۱۵۰۰ متر در باغ موزه قصر با بخش‌های متنوعی همچون شهربازی علمی، نمایشگاه آثار هنری، غرفه‌های آموزشی، نمایش مستندهای علمی، مسابقات خانوادگی، جُنگ‌های علمی و دیدار با متخصصان برگزار می‌شود.

حضور انجمن‌ها و موسسات آموزشی معتبر چون پژوهشگاه رویان، رصدخانه تارا، انجمن نجوم آماتوری ایران، آزمایشگاه تحقیقات فضایی، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، مدرسه جهانی بدون مرز والی، انتشارات کودک و نوجوان بازی و سرگرمی، آموزش کلبه آفرینش فکر، ستاد فناوری‌های نرم و هویت‌ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکت فناوری کتابخانه و موزه ملی ملک و همچنین برگزاری رویدادهایی مثل آب، باد خاک، آتش، عنصر پنجم، بیا ز سنگ بپرسیم و جدولیف از این رویدادها هستند.

همچنین رویدادهایی اعم از در مغز چه خبره و سفره سلامتی خانواده من، جمله‌های علمی، پخش فیلم‌های مستند علمی، گفت‌وگو با افراد متخصص رشته‌های مختلف، امکان نمایش آثار هنری و کاریکاتورها، چالش‌های فرهنگی اجتماعی زندگی در عصر علم و فناوری و آثار هنری با موضوع ضدیت به کارگیری سلاح‌های کشتار جمعی، موزه صلح و ... می‌تواند فضایی مفرح، شاد و علمی را برای خانواده‌ها که مخاطبان اصلی این جشنواره هستند، رقم بزند.

پنجمین جشنواره علم برای همه، روز شنبه ۱۸ آبان ماه ۹۸ از ساعت ۱۶ در باغ موزه قصر به نشانی خیابان شریعتی، خیابان پلیس آغاز به کار می‌کند و به مدت یک هفته پذیرای علاقه‌مندان است.

 

 

بیشتر بخوانید: همایش نسلی سالم در پرتو فناوری‌های نوین برگزار می شود امضای تفاهم نامه بین ستاد توسعه زیست‌فناوری و شرکت صنایع آموزشی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خانواده فناوری کودک و نوجوان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری موزه باغ موزه قصر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۱۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان

 رئیس انجمن هسته‌ای ایران در آیین آغاز به کار این کنفرانس بین المللی گفت: در این رویداد بین المللی با حضور ۵۰ پژوهشگر بین‌المللی از کشور‌های مختلف در زمینه آخرین دستاورد‌های به روز فناوری هسته‌ای بحث و تبادل نظر می‌شود.


جواد کریمی ثابت افزود: در این دوره از برگزاری این کنفرانس بین المللی استقبال پژوهشگران از داخل و حارج قابل توجه و بیش از انتظار است.


وی گفت: ۵۰۰ مقاله علمی به دبیرخانه این رویداد ارسال شده و استادان ۵۰ دانشگاه کشورمان در فرایند داوری این مقاله‌ها مشارکت دارند.


رئیس انجمن هسته‌ای ایران با بیان اینکه از بین مقاله ها، ۴۲۰ مقاله پذیرفته شد، افزود: ۱۰۰ سخنرانی علمی، ۱۶ میزگرد فنی و نشست‌های تخصصی در این رویداد ارائه می‌شود.

جواد کریمی ثابت، برگزاری این رویداد را در قالب ۱۳ محور و چهار بخش اصلی شامل سخنرانی علمی، میزگرد‌های تخصصی، نشست‌هایی با موضوع همکاری‌های علمی با موسسه‌های بین‌المللی و نمایشگاه آخرین دستاورد‌های فناوری هسته‌ای برشمرد و گفت: بیش از ۸۰ سخنران علمی در میزگرد‌ها حضور خواهند داشت.


رییس انجمن هسته‌ای ایران، برخی از محور‌های این کنفرانس را تغییرات اقلیمی و نقش موثر فناوری هسته‌ای برای رفع چالش‌های مرتبط با آن دانست و گفت: یکی از محور‌هایی که مورد استقبال پژوهشگران برای ارسال مقاله به کنفرانس قرار گرفت، کاربرد پرتو‌ها بویژه در زمینه رادیو دارو‌ها بود که کشورمان نیز در این زمینه موفق عمل کرده است.


جواد کریمی ثابت با اشاره به تجربه‌های کشورمان در زمینه رادیو داروها، کشاورزی هسته‌ای و تامین امنیت غذایی، افزود: برگزاری این کنفرانس فرصت خوبی برای به اشتراک گذاری این تجربه هاست.

در آغاز به کار نخستین کنفرانس بین المللی علوم وفنون هسته ای پیام دبیر فدراسیون هسته ای روسیه قرائت شد.

در بخشی از این پیام به دانش وفناوری ایرانی در توسعه فناوری هسته ای و کاربردی کردن آن در علوم وفنون مختلف و صنایع گوناگون اشاره شد.

همچنین در این پیام، توسعه همکاری دوجانبه در حوزه های چرخه سوخت ، رادیو داروها و زیرساخت ها هم توصیه شده است.

سی‌اُمین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ در اصفهان تا ۱۹ اردیبهشت در اصفهان ادامه دارد.


کاربرد پرتو‌ها (صنعت، پزشکی و محیط زیست)، راکتور‌های هسته ای، فیزیک هسته ای، اندازه گیری تشعشعات، ایمنی و امنیت هسته ای، تغییر اقلیم و نقش انرژی هسته‌ای و حکمرانی هسته‌ای از جمله محور‌های سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • برگزاری هشتمین کنگره علمی جشنواره خوارزمی در کاشان
  • ثبت نام در جشنواره‌های بین المللی و فناوری خوارزمی آغاز شد
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • حرکت جدی بنیاد ملی علم ایران به سوی تولیدات فاخر علمی است
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد