Web Analytics Made Easy - Statcounter

۱۶ دفتر تشکل دانشجویی استان یزد در بیانیه‌ای نوشت: رشد فزاینده‌ بیکاری در یزد به اوج خود رسیده و صنعتی و معدنی‌ترین استان کشور رتبه دوم بیکاری را به خود اختصاص داده و این در حالی است مردم منتظر پاسخ روحانی هستند.

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ۱۶ دفتر تشکل دانشجویی استان یزد در آستانه سفر رئیس جمهور به این استان با انتشار بیانیه‌ای خواستار حل مشکلات مردم در این سفر و همچنین عدم سوء استفاده سیاسی از سفر رئیس جمهور به یزد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
امام خمینی (ره):
من از همه ارگان‌های دولتی و ملی و همه گروه‌ها می‌خواهم که از گروهگرایی و دسته بندی و فرصت طلبی و هوا‌های نفسانی احتراز کنند و خود را در راه خدمت به ملت و خلق مستضعف قرار دهند.

در حالی رئیس‌جمهور قدم به یزد می‌گذارد که عملکرد دولت در این ۶ سال به هیچ وجه قابل قبول نبوده و مردم از این وضعیت به شدت ناراضی هستند.

شعار امسال رونق تولید است و اقتصاددان‌ها هم کلید حل مشکلات اقتصادی کشور را رونق تولید می‌دانند. حل مشکلاتی اعم از معیشت، بیکاری، تورم و... که بیش از پیش به روند صعودی خود قدرت داده است و نشان از اهمال در حل مشکلات و چشم دوختن دولتمردان به خارج کشور است.

در دوره‌ای به سر می‌بریم که رشد فزاینده‌ بیکاری در یزد به اوج خود رسیده و صنعتی و معدنی‌ترین استان کشور رتبه دوم بیکاری را به خود اختصاص داده است و همچنین عملکرد‌های منفعلانه که باعث تعطیلی کارگاه‌ها و کارخانه ها، تعلیق طرح‌های بزرگ از جمله طرح‌های آبرسانی در استان و عملکرد صفر در حوزه مسکن شده است.

این وضعیت در حالی است که رئیس جمهور در یزد حضور می‌یابد و مردم منتظر پاسخ ایشان و دولتمردان به عملکرد خودشان هستند؛ پاسخی که همراه با عمل باشد نه مثل وعده‌هایی که برای مردم خاطره شده است؛ و نه سخنرانی‌های سیاسی انتخاباتی که محل مصرفی جز رسانه‌ها ندارد و جز به مذاق سیاسیون خوش نمی‌آید بلکه صحبت‌هایی که گره گشا مشکلات مردم باشد.

جنبش دانشجویی خواستار حل مشکلات مردم در این سفر و همچنین عدم سوء استفاده سیاسی از سفر رئیس جمهور به یزد می‌باشد و در مقابل بی توجهی به مطالبات به حق مردم ساکت نمی‌ماند و انجام آن‌ها را وظیفه‌ شرعی و قانونی دولت می‌داند.
وَالسَّلَامُ عَلَى مَنِ اتَّبَعَ الْهُدَى


اسامی تشکل‌هایی که بیانیه را امضا کردند:
-بسیج دانشجویی دانشگاه یزد
-جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه یزد
-انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه یزد
- تشکل جنبش عدالتخواه دانشگاه فرهنگیان یزد
-جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه فرهنگیان یزد
-بسیج دانشجوی دانشگاه آزاد
-بسیج دانشجویی دانشگاه سراسری اردکان
-بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان یزد
-بسیج امام جواد یزد
-بسیج پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی
-بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور یزد
-بسیج دانشجویی آموزش عالی دارالعلم
-بسیج دانشجویی فنی شهید صدوقی
-بسیج دانشجویی دانشگاه علم و هنر یزد
-بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یزد
-تشکل فاطمه الزهرا دانشگاه علوم پزشکی یزد


منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: روحانی استان یزد بیانیه سفر روحانی به یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۱۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه

محسن دارابی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با اشاره به آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات سفر رئیس جمهور به استان، گفت : در سفر رئیس جمهور به استان ۶۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات برای بخش صنعت و معدن کرمانشاه مصوب شد که تا دی ماه ۱۴۰۱ تنها ۵۰ میلیارد تومان آن تعیین تکلیف شده بود، اما با عزم جدی که در مجموعه مدیریت استان در این خصوص شکل گرفت، اکنون ۴۴۰۰ میلیارد تومان از این تسهیلات مصوب، انعقاد قرارداد و پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه در مجموع تاکنون حدود ۶۰ درصد این تسهیلات پرداخت شده، ابراز امیدواری کرد ۴۰ درصد مابقی این تسهیلات نیز که پرونده‌های مربوط به آن در بانک‌ها قرار دارد، تا پاییز امسال تعیین تکلیف شود.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه تاکید کرد: تلاش شده این تسهیلات در اختیار واحد‌هایی قرار بگیرد که هم سرمایه‌گذار آن توانمندی مالی و فنی داشته باشد و هم پروژه برای اقتصاد استان مفید و اثرگذار باشد.

دارابی خاطرنشان کرد: در کنار تسهیلات بانکی مصوب سفر رییس جمهور، آورده قابل توجی نیز از سوی سرمایه‌گذاران طرح‌ها داریم و می‌توان گفت با این تسهیلات حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه به نتیجه خواهد رسید.

وی به وضعیت محدوده‌های معدنی استان نیز اشاره کرد و با بیان اینکه اکنون دیگر چیزی به عنوان پهنه معدنی که متقاضی نتواند درخواستی برای آن ثبت کند در استان نداریم، خاطرنشان کرد: ۹۰ محدوده معدنی قابل مزایده در استان داریم که سال گذشته ۵۷ مورد آن به مزایده رفت و از این تعداد ۱۹ مورد واگذار شد. امسال نیز بنا داریم مابقی محدوده‌ها را به مزایده بگذاریم.

به گفته مدیرکل صمت استان کرمانشاه چنانچه بعد از دو دوره مزایده هیچ برنده‌ای برای یک محدوده معدنی وجود نداشته باشد، طبق قوانین موجود به اولین متقاضی - که شرایط کافی و صلاحیت فنی و مالی متناسب با نوع ماده معدنی آن محدوده را دارد- واگذار خواهد شد.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه در ادامه از صادرات حدود ۳.۵ میلیارد دلاری کرمانشاه در سال گذشته خبر داد و عنوان کرد: از این میزان حدود نیمی از آن مربوط به واحد‌های تولیدی استان و یا فعالیت تجار ما بوده و نیم دیگر آن فقط از مرز‌های ما عبور کرده و خدمات گرفته است.

وی از هدفگذاری برای رشد ۲۳ درصدی صادرات استان در سال جاری یاد و ابراز امیدواری کرد صادرات سال ۱۴۰۳ کرمانشاه به بالغ بر چهار میلیارد دلار برسد.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه با بیان اینکه در کنار صادرات باید به واردات و برقراری موازنه بین صادرات و واردات نیز توجه داشته باشیم، گفت: بر اساس قانون ساماندهی و نظارت بر تجارت مرزی (کولبری و ملوانی)، تخفیفاتی برای واردات در نظر گرفته شده که استان کرمانشاه نیز باید از این ظرفیت استفاده کند و این امر می‌تواند در رونق واردات استان موثر باشد.

نکته مهم دیگری که مدیرکل صمت استان کرمانشاه به آن اشاره کرد لزوم ثبت آمار تولید واحد‌های صنعتی در سامانه جامع تجارت برای «ثبت سفارش» بود و گفت: چنانچه واحد‌های صنعتی آمار تولید خود را ثبت نکنند، امکان ثبت سفارش برای مواد اولیه، تجهیزات و ماشین آلات را نخواهند داشت.

به گفته مدیرکل صمت استان کرمانشاه، هدف از این طرح مدیریت ذخایر ارزی کشور و اختصاص ارز به واحد‌هایی است که واقعا در زمینه تولید فعال هستند.

دارابی در ادامه از نامگذاری امسال با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» یاد کرد و افزود: جهش تولید یعنی کار‌هایی متفاوت با آنچه که در گذشته بوده را انجام دهیم.

وی رونق تولید، اشتغال و صادرات را از وظیفه یک دستگاه به تنهایی خارج دانست و با بیان اینکه تمام ارکان اجرایی استان باید برای تحقق جهش تولید و اشتغال پای کار بیایند، عنوان کرد: تمام دستگاه‌ها در حوزه مالیات، بیمه، تامین اجتماعی، دستگاه‌های خدمت رسان، دستگاه‌های قضایی و نظارتی، بانک‌ها و ... در این خصوص مسئولیت دارند.

مدیرکل صمت استان کرمانشاه بر لزوم پرهیز از عملکرد جزیره‌ای و بخشی نگری و اهمیت وجود نگاه سیستماتیک و پیوسته برای پیشبرد امور تاکید کرد و گفت: مسیر توسعه هر استان از دیدگاه مدیران آن استان می‌گذرد و هرچقدر این نگاه به سمت بهبود فضای کسب و کار و تسهیل‌گری باشد، کار آسانتر خواهد شد و قطعا با تنگ کردن فضا راه به جایی نخواهیم برد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • برگزاری آیین معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • دانشگاهیان سراسر کشور در محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم مظلوم غزه
  • به نتیجه رسیدن حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری صنعتی و معدنی در کرمانشاه
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران درحمایت از دانشجویان آمریکا
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه تهران در حمایت از خیزش دانشجویی ضد صهیونیستی