Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملانظری گفت : دانشگاه الزهرا(س) توسعه همکاری­های بین المللی را یکی از اهداف اصلی خود قرار داده و موفقیت­های قابل توجهی را در سال­های اخیر به دست آورده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به  نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع‌رسانی بنیاد مصطفی­(ص)، «مهناز ملانظری» ، در افتتاحیه سومین "هفته جایزه مصطفی(ص)" در دانشگاه الزهرا(س) گفت: آغاز هفته وحدت با هفته علم‌ مقارن شده است و هدف یونسکو از نام گذاری این هفته بهره مندی بشری از ثمرات علم و فناوری و نوآوری و ایجاد فضای مناسب است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 رئیس دانشگاه الزهرا(س) در ادامه گفت: ده­ها آیه و احادیث در مورد اهمیت علم و فناوری در قرآن کریم وجود دارد که نشان­دهنده اهمیت علم و دانش در دین اسلام است و هیچ دینی به اندازه دین اسلام به این موضوع توجه نکرده و انسان­ها را به علم و دانش فرا نخوانده است.

رئیس دانشگاه الزهرا(س) همچنین افزود : پیامبر اکرم(ص) نیز توصیه­ های بسیاری به آموختن علم داشته­اند و برای آموختن این علم، هرگونه مسافتی را نیز جایز دانسته­اند.

ملانظری ادامه داد: تاکید بر علم و دانش و فنون، توصیه­ای برای رشد کشور است که در بازه­های متفاوت زمانی، بارها و بارها اعلام شده و این امر نشان دهنده اقتدار و توان علمی کشور است .

 وی همچنین افزود: کشوری که از علم تهی است، نمی‌تواند عزت، استقلال، امنیت و رفاه داشته باشد؛ در سال­های اخیر نهادهای سیاست گذاری کشور، تلاش های زیادی داشته­اند تا زمینه های توسعه و فناوری را در راستای رشد و توسعه اقتصادی فراهم کنند .

رئیس دانشگاه الزهرا(س) گفت : بعد از دهه ۷۰، شاهد پیشرفت های شگرف در زمینه پژوهش، آموزش، علم و فناوری بوده ایم؛ در حال حاضر در دانشگاه­های ما به تقویت فعالیت­های آموزشی، پژوهشی و همکاری­های بین المللی در زمینه تبادل علم و فناوری و توسعه دیپلماسی تاکید بسیار می‌شود .

وی بیان داشت: دیپلماسی علمی و استفاده از ظرفیت ها و دستاوردهای آن در عرصه ارتباط با یکدیگر، به عنوان راه و روشی برای ارتباطات جدید و تقویت آنان و به وجود آمدن قدرت نرم درجهت تامین منافع ملی محسوب می­شود.

 

ملانظری با بیان اینکه علم، زبان بین المللی محسوب میشود، تصریح کرد: زبان بین­المللی در ارتباطات بین المللی تاثیر دارد و روابط را بهبود می‌بخشد؛ گرچه تاثیر نظام آموزش عالی نیز  صرفا به نقش بین المللی دانشگاه ها مربوط میشود و اقدامات بسیاری لازم دارد و مستلزم برنامه ریزی در سطح دانشگاه ها و سطح کلان کشور است اما دانشگاه ها باید نقش پررنگ تری را در دیپلماسی علم و فناوری ایفا کنند و امروزه نقش راهبردی آموزش عالی، روز به روز افزایش می‌یابد؛

رئیس دانشگاه الزهرا(س) تصریح کرد: اگر بخواهیم دانشگاه­های ما با دانشگاه­های خارجی تعامل داشته باشند، طبیعتاً توجه به توسعه علمی و ایجاد تبادلات با دانشگاه های خارجی و مشارکت با مراکز تحقیقاتی جهان بسیار اهمیت دارد؛ در این راستا دانشگاه الزهرا(س) توسعه همکاری­های بین المللی را یکی از اهداف اصلی خود قرار داده و موفقیت های قابل توجهی را در سال­های اخیر به دست آورده است. تشکیل شبکه­های علمی و فناوری یکی از راهبردهای توسعه علم و فناوری است که با توسعه این شبکه­ ها زیرساخت های توسعه و فناوری نیز فراهم میشود.

ملانظری گفت: امروز این جلسه بستری را فراهم می­کند که مراکز تحقیقاتی کشور بتوانند از ظرفیت ها استفاده کنند و با ایجاد یک شبکه بین المللی در توسعه علم و فناوری نقش موثری ایفا کنند. امید است این رویداد علاوه بر ایجاد گفتمان بین المللی به زمینه سازی ظرفیت ها بپردازد.

پایان پیام/260

منبع: شبستان

کلیدواژه: راهپیمایی 13 آبان 13 آبان مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد ۱۳ آبان روز استکبار ستیزی یوم الله ۱۳ آبان مجلس مسجد نماز جمعه روز 13 آبان جایزه مصطفی ص دانشگاه الزهرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۲۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی

به گزارش خبرگزاری مهر، دومین جلسه شورای سیاست‌گذاری بیست و پنجمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی با حضور نمایندگان بخش‌های خصوصی و دولتی مرتبط با صنعت تجهیزات پزشکی کشور به ریاست رئیس پارک فناوری پردیس برگزار شد.

در ابتدای این نشست، امین‌رضا خالقیان دبیر نمایشگاه با برشمردن اقدامات انجام شده تاکنون، در خصوص فعالیت کمیته‌های رویدادهای جانبی نمایشگاه توضیحاتی ارائه نمود.

در ادامه نمایندگان تشکل‌های حوزه وزارت بهداشت، وزارت صمت، معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، سازمان توسعه تجارت ایران، شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران، صندوق نوآوری و شکوفایی روند اقدامات انجام شده را تشریح نمودند.

نمایندگان بخش خصوصی حوزه تجهیزات پزشکی ضمن بیان دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود برای برگزاری پرثمر و حضور حداکثری اعضای تشکل‌های خود در این نمایشگاه، خواستار حمایت‌های ویژه توسط نهادهای مرتبط در این نمایشگاه شدند.

در ادامه این جلسه مقرر شد، نمایندگان وزارت بهداشت، وزارت صمت و همچنین معاونت علمی فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری در ایام ۴ روزه نمایشگاه با هدف پاسخگویی و رفع موانع مخاطبان حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی اقدام به راه اندازی میز خدمت نموده و راهنمایی‌های لازم در خصوص قانون جهش تولید را به عمل آورند.

از دیگر مصوبات این نشست، برگزاری رویدادهای داخلی و بین‌المللی در حاشیه نمایشگاه با حمایت‌های معاونت علمی و سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی بود. همچنین مقرر شد صندوق نوآوری و شکوفایی میزان و نحوه حمایت مالی از حضور شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه را اعلام نماید.

در ادامه مصوبات مقرر شد نماینده شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین المللی تهران نسبت به پیگیری ارائه تخفیفات ویژه در اجاره بهای زمین این دوره از نمایشگاه، اقدام لازم را به عمل آورد.

در پایان مهدی صفاری نیا رئیس پارک فناوری پردیس و رئیس شورای سیاستگذاری نمایشگاه، گفت: قطعاً با حمایت تمامی ذی نفعان حوزه سلامت، برگزاری این دوره از نمایشگاه هم از نظر کمی و هم از نظر کیفی ارتقا قابل توجهی پیدا خواهد کرد.

بیست و پنجمین نمایشگاه ایران هلث، ۲۹ اردیبهشت تا یک خرداد ۱۴۰۳ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار خواهد شد.

کد خبر 6088604 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • وزیر صمت: حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری
  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی
  • شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور کرمانشاه توسعه می‌یابند
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • تقویت حمایت از تولیدکنندگان با توسعه ارتباطات مجموعه‌های علمی
  • طرح اجرای فیبرنوری کشور امسال به اتمام می‌رسد