Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب ایرانی گفت: شقایق ایرانی یکی از گیاهان دارویی ارزشمند بومی ایران در صنعت تولید داور‌های گیاهی است و به تنهایی ظرفیت یک داروخانه را دارد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، یکصد و ششمین جلسه ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب ایرانی با هدف ایجاد هماهنگی، تعامل و هم افزایی دست اندرکاران و سیاست گذاران صنعت گیاهان دارویی کشور و با حضور مدیران و نمایندگان دستگاه‌های مختلف برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمد حسن عصاره دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب ایرانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ابتدای جلسه بیان کرد: در بررسی ظرفیت‌های گیاهان دارویی، جنبه‌های مختلف اقتصادی و اجتماعی آن از جمله: زنجیره ارزش، ارزش صادراتی، نقش آن در ارتقاء سلامت جامعه، ایجاد اشتغال و کمک به توسعه پایدار کشور باید مورد توجه برنامه ریزان و مجریان زیربط قرار گیرد.   وی افزود: یکی از گیاهان دارویی ارزشمند که بومی ایران بوده و از مشتقات آن در صنعت تولید داور‌های گیاهی استفاده می‌شود، شقایق ایرانی است. این گیاه به تنهایی ظرفیت یک داروخانه را دارد و از مواد موثره آن ده‌ها نوع دارو و فرآورده‌های دارویی با رویکرد صادراتی به دست می‌آید.

عصاره در ادامه گفت: البته با توجه به رویش این گیاه در عرصه‌های منابع طبیعی کشور باید بهره برداری از آن با هماهنگی لازم با دستگاه‌های اجرایی متولی در این زمینه صورت گیرد.

وی افزود: ایجاد زیر ساخت‌های لازم و حمایت از حضور و فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در این عرصه، یکی از پیش نیاز‌های ضروری است. همچنین هر گونه برداشت از مراتع، فرآوری و استحصال مواد موثره گیاهان دارویی از جمله شقایق ایرانی باید با تاکید بر جنبه‌های علمی آن و بر اساس استفاده از نتایج تحقیقات انجام گرفته، صورت گیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: گیاهان دارویی شقایق وحشی داروهای گیاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۲۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است

دریافت 45 MB

بابک مومنی در گفت وگو با خبرنگار مهر با اشاره به فرصت ها و ظرفیت های موجود در بخش کشاورزی استان اظهار کرد: محصولات اقتصادی و راهبردی زیادی در استان تولید می شود و از این رو ظرفیت های بالایی در توسعه صادرات و تولید محصولات دارای مزیت های صادراتی داریم.

وی با بیان اینکه تاکنون انتظارات در زمینه صادرات برآورده نشده است، گفت: مهمترین فرصت های موجود در استان نگاه ویژه به توسعه اقتصاد دریاپایه است و نیازمند ایجاد پایانه صادراتی مناسب در زمینه محصولات آبزیان درایم.

کد خبر 6093829

دیگر خبرها

  • برداشت گیاهان دارویی از رویشگاه‌های هرمزگان
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • پایانه صادرات آبزی پروری مازندران هنوز کامل نشده است
  • گسترش بازار صادراتی دانش بنیان‌های ایرانی در ۱۶ کشور دنیا
  • معرفی ظرفیت‌های مختلف تولیدی و صادراتی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • استقبال وزارت صنعت امارات از توسعه همکاری‌ فناوری با ایران
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود