Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، جشنواره ملی «مادر» به منظور ارج نهادن به جایگاه والای مادر و با هدف توجه به  تحول و تعالی انسانی و جامعه برگزار خواهد شد و فاطمه گودرزی که در اولین دوره مسئولیت دبیری این جشنواره را بر عهده داشت، برای دومین بار نیز به عنوان دبیر جشنواره ملی «مادر» انتخاب شد.

همزمان با معرفی دبیر جشنواره، فراخوان این رویداد فرهنگی نیز به شرح زیر منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فراخوان جشنواره ملی «مادر»

مؤسسه فرهنگی هنری نیلا فرهنگ در راستای توجه به ارزش و جایگاه والای مقام مادر به‌عنوان یکی از اساسی‌ترین ارکان خانواده و جامعه در جهت رشد و توسعه ارزش‌های انسانی، اقدام به برگزاری دومین جشنواره ملی مادر کرده است.

استفاده از ظرفیت‌های بالای هنر و مخصوصا هنر هفتم و حضور هنرمندان عرصه فیلم و عکس و ارائه آثار ارزشمند می‌تواند ما را در راه رسیدن به  ماموریت اصلی جشنواره که تکریم مقام مادر با توجه به فرهنگ غنی کشورمان، تقویت روح مادرانه، برای ایجاد صلح درونی و ارایه راهکارهایی برای آسایش و آرامش بیشتر مادران و تعالی خانواده با تمرکز بر ارتقای سطح معلومات و مهارت مادران و سایر اعضاست یاری کند.

دومین دوره جشنواره ملی مادر، در دو بخش مسابقه فیلم و عکس برگزار می­شود وتمرکز ویژه‌ای بر حوزه فرهنگ و اجتماع خواهد داشت.

موضوعات

محوریت موضوعات آثار باید نزدیک به یکی از موارد زیر باشد:

مفهوم مادر بستر روانی که مادران فراهم می­کنند جایگاه مادر در تنظیم کاستی­های فضای روانی جامعه که مانع رشد سرمایه­های انسانی می­شوند شناسایی موقعیت­هایی در جامعه که نیاز به مفهوم مادری­ در آن­ها وجود دارد

اطلاع‌رسانی آثار راه‌یافته

اسامی آثار راه‌یافته به جشنواره در سایت جشنواره به نشانی www.mother-festival.com درج می‌شود.

زمان برگزاری جشنواره

جشنواره ملی مادر در دی‌ماه سال جاری (1398) به‌صورت نمایش فیلم‌ها و عکس‌های راه‌یافته در سالن برگزاری جشنواره برگزار خواهد شد و برگزیدگان در مراسم اختتامیه جشنواره، معرفی و تقدیر می‌شوند.

مهلت دریافت آثار25/9/98

*تصمیم‌گیری در مورد مسائل پیش‌بینی‌نشده به عهده دبیرخانه جشنواره است.

*شایان‌ذکر است که جوایز این جشنواره صرفاً جنبه تشویقی دارند و حضور در جشنواره به ذات خود، کاری ارزشمند است چراکه با دغدغه سرمایه­های انسانی جامعه انجام شده است.

*تمامی آثار تولیدشده به‌جز آثار برگزیده در دور اول جشنواره، امکان شرکت در این جشنواره را دارند.

بخش‌های رقابتی جشنواره

مسابقه فیلم

مسابقه فیلم این جشنواره با فیلم‌های مرتبط با موضوع مادر، مادری کردن در محورهای جشنواره و زنان و ترویج فرهنگ اخلاق و خانواده برگزار می‌شود.

*بخش ویژه جشنواره در رابطه با مادران شهدا، ایثارگران، مدافعان حرم و مادران انتظار است.

مسابقه فیلم‌های مرتبط با موضوع مادر

تمامی فیلم‌های مستند، داستانی، تجربی، پویانمایی، نماهنگ و ویدئو آرت که مرتبط با موضوع مادر باشند، امکان شرکت در این بخش را دارند.

مدت‌زمان فیلم‌ها

لازم است که زمان تمامی فیلم‌ها کمتر از 45 دقیقه باشد (با احتساب تیتراژ اول و آخر فیلم) و زمان آثار نماهنگ و ویدئو آرت کمتر از 10 دقیقه باشد.

سال تولید فیلم‌ها

تمامی آثار تولیدشده به‌جز آثار برگزیده در دور اول جشنواره، بدون محدودیت سال تولید امکان شرکت در این جشنواره را دارند.

نحوه ثبت‌نام در بخش مسابقه فیلم

تکمیل فرم ثبت‌نام جشنواره با مراجعه به وب‌سایت www.mother-festival.com ارسال دو نسخه DVD فیلم به‌صورت دیتا با فرمت Mp4H264  با درج نام فیلم و نام کارگردان بر روی آن‌ها به همراه فرم تکمیل‌شده ثبت‌نام فیلم به نشانی دبیرخانه جشنواره الزامی است.

جوایز بخش مسابقه فیلم

بهترین فیلم مستند: تندیس جشنواره + دیپلم افتخار + جایزه نقدی رتبه دوم فیلم مستند: دیپلم افتخار + جایزه نقدی بهترین فیلم داستانی: تندیس جشنواره + دیپلم افتخار+ جایزه نقدی رتبه دوم فیلم داستانی: دیپلم افتخار + جایزه نقدی بهترین فیلم از نگاه موضوعی (مادر): تندیس جشنواره + دیپلم افتخار+ جایزه نقدی بهترین پویانمایی: تندیس جشنواره + دیپلم افتخار+ جایزه نقدی رتبه دوم پویانمایی: دیپلم افتخار + جایزه نقدی بهترین ویدیو آرت: تندیس جشنواره + دیپلم افتخار+ جایزه نقدی بهترین نماهنگ: تندیس جشنواره + دیپلم افتخار+ جایزه نقدی

نکات لازم در بخش جوایز فیلم

میزان جوایز نقدی برگزیدگان متعاقباً اعلام می‌شود. به‌منظور حمایت از فیلم‌سازان، جوایز فوق به کارگردان فیلم اهدا خواهد شد. هیئت‌داوران در هر بخش، جوایز ارزنده دیگری به برگزیدگان اهدا می‌کند. حضور فیلم‌ساز برگزیده یا نماینده او در مراسم اختتامیه برای دریافت جایزه الزامی است.

مقررات عمومی جشنواره در بخش فیلم 

ارسال تمامی موارد ذکرشده در هر بخش بر اساس زمان‌بندی اعلام‌شده به دبیرخانه به منظور تکمیل مراحل ثبت‌نام ضروری است. محدودیتی برای تعداد آثار ارسالی وجود ندارد. برای بازبینی آثار، ارسال دو نسخه  DVD به‌صورت دیتا با فرمت Mp4H264 با جزئیات اعلام‌شده ضروری است. دبیرخانه جشنواره، مسئولیتی در قبال آسیب‌های ناشی از ارسال نامطلوب آثار ندارد. به تقاضای شرکت فیلم‌هایی که مدارک آن‌ها ناقص است، ترتیب اثر داده نخواهد شد. فیلم‌هایی که استانداردهای فنی و کیفی لازم را نداشته باشند از بخش مسابقه حذف می‌شوند. هیچ جایزه‌ای به‌صورت هم ارزش به دو یا چند فیلم تعلق نخواهد گرفت. فیلم‌هایی که توسط بیش از یک کارگردان ساخته شده‌اند، لازم است یک نفر به نمایندگی از گروه کارگردانی به جشنواره معرفی شود. اخذ تصمیم نهایی درباره موارد پیش‌بینی‌نشده که در مقررات حاضر لحاظ نشده و یا ابهامات ناشی از مفاد و یا تفسیر آن، با دبیرخانه جشنواره است. شرکت در جشنواره به معنای قبول مقررات اعلام‌شده است و پس از راه‌یابی فیلم به جشنواره امکان خارج کردن آن از برنامه وجود ندارد. در صورت راه‌یابی آثار به بخش مسابقه ارسال تأییدیه تهیه‌کننده الزامی است. حضور فیلم‌ساز برگزیده یا نماینده او در مراسم اختتامیه، برای دریافت جایزه الزامی است.

مسابقه عکس

موضوعات جشنواره عکس مادر

مادر و جامعه مادر و کودک مادر و ایثار مادرانه‌ها مادر نماد مهر و دوستی مادر نماد توسعه (شناسایی موقعیت‌هایی در جامعه که نیاز به مادری کردن در آن‌ها وجود دارد)

بخش ویژه:

مادران عاشورایی شهدا و مدافعان حرم مادر در تصاویر آموزشی، پزشکی و مراقبت خانواده، در تصاویر تجاری و تبلیغات خدماتی، در تصاویر تجاری و تبلیغات معرفی محصول

مقررات عمومی جشنواره در بخش عکس 

حضور تمامی عکاسان از سراسر کشور اعم از عکاسان حرفه‌ای و غیرحرفه‌ای در این بخش آزاد است. هر عکاس با حداکثر 5 اثر تک عکس و یک مجموعه عکس، با درج موضوعات جشنواره بر روی آثار خود می‌تواند در جشنواره شرکت کند. عکاسان پس از تکمیل فرم جشنواره و دریافت کد می‌توانند از طریق سایت www.mother-festival.com آثار خود را ارسال کنند. عکس‌های رنگی یا سیاه‌وسفید لازم است به‌صورت فایل با فرمت JPG و با کیفیت 1500 پیکسل ارسال شوند. ثبت‌نام در سایت جشنواره برای تمامی شرکت‌کنندگان الزامی است. پس از ارسال آثار امکان انصراف و خروج آن‌ها از جشنواره امکان‌پذیر نیست. آثار راه‌یافته به بخش مسابقه در قالب نمایشگاه در معرض نمایش قرار خواهند گرفت. حق استفاده از عکس‌ها با حفظ حق تألیف عکاس در اختیار جشنواره است. ارسال آثار به معنای پذیرش تمامی مقررات جشنواره و تائید مالکیت عکس‌هاست. در جهت صیانت از حقوق مالکیت معنوی مؤلفین آثار هنری، ستاد برگزاری ارسال‌کننده را صاحب اثر می‌داند و در صورت تشخیص خلاف این نکته برگزارکننده، تمامی امتیازهای متعلقه را سلب و عکس مربوطه را در هر مرحله از کار، از بخش مسابقه حذف خواهد کرد. برای هر اثر راه‌یافته به نمایشگاه مبلغ پنج میلیون ریال به‌عنوان حق تألیف پرداخت خواهد شد.

نحوه داوری آثار

آثار ارسال‌شده به دبیرخانه جشنواره، پس از بررسی و تائید اولیه تناسب با موضوعات جشنواره وارد مرحله انتخاب‌شده و 30 اثر برتر توسط هیئت انتخاب برای شرکت در نمایشگاه معرفی می‌شوند و در ادامه هیئت داوران آثار برتر را در مراسم اختتامیه جشنواره معرفی و تقدیر خواهد کرد.

جوایز

رتبه اول عکس: تندیس جشنواره +دیپلم افتخار+جایزه نقدی

رتبه دوم عکس: دیپلم افتخار+جایزه نقدی

رتبه سوم عکس: دیپلم افتخار+ جایزه نقدی

بهترین مجموعه عکس: تندیس جشنواره +دیپلم افتخار+جایزه نقدی

*میزان جوایز نقدی برگزیدگان متعاقباً اعلام می‌شود.

بخش‌های جنبی جشنواره 

برگزاری کارگاه‌های آموزشی تخصصی برگزاری رویدادهای مرتبط با موضوع مادر مرور آثار سینمای ایران نمایشگاه عکس گرامیداشت و تقدیر کارگاه‌های آموزشی در حوزه سینما همایش پیش از موعد با موضوع جشنواره

*تمامی راه‌یافتگان به بخش مسابقه، می‌توانند در کارگاه‌های تخصصی آموزشی جشنواره شرکت کنند.

*شرکت سایر علاقه‌مندان به این کارگاه‌ها با توجه به ظرفیت باقیمانده و با پرداخت مبلغ ورودی امکان‌پذیر است.

برگزاری جشنواره ملی مادر در استان‌ها

با توجه به رویکرد جشنواره ملی مادر مبنی بر حرکت به‌سوی جریانی ملی و گسترده و از سویی ایجاد زمینه بهره‌گیری هنرمندان و مخاطبان شهرستان‌ها از آثار جشنواره، در دوره دوم، جشنواره در دو استان البرز و کرمانشاه نیز برگزار خواهد شد.

آدرس سایت جشنواره:

www.mother-festival.com

آدرس دبیرخانه جشنواره:

پونک، انتهای اشرفی اصفهانی، نبش میر طاهری، پلاک ۱۶ واحد ۵ شماره تماس 44856520 شریعتی، بالاتر از پل صدر، خیابان میرزاپور، مهر8، خیابان بنفشه، کوچه مرادی، پلاک 13، واحد1، شماره تماس 22671731

 این جشنواره به همت موسسه فرهنگی و هنری نیلافرهنگ در دی ماه سال جاری برگزار خواهد شد.

 

 

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۲۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود

مدیرکل دفتر موسیقی در نشست خبری جشنواره سرود فجر به جزئیات برگزاری این جشنواره پرداخت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نشست رسانه‌ای اولین جشنواره سرود فجر، امروز _سه شنبه هجدهم اردیبهشت_ با حضور امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی، حسین صیامی دبیر اجرایی جشنواره و حامد جلیلی دبیر و مسئول دفتر سرود اداره کل موسیقی و دبیر جشنواره در سالن جلسات دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد؛ در ابتدای این نشست حامد جلیلی دبیر جشنواره ملی سرود فجر به بیان روند برگزاری این جشنواره پرداخت و اظهار کرد: از مهر سال گذشته جشنواره با انتشار فراخوان آغاز و پس از ماجراهای مربوط به فراخوان و دیگر رویدادهایی که در این راستا تا پایان تیرماه انجام گرفت، گروه‌های مختلف سرود در چهار منطقه کشور به رقابت با یکدیگر پرداختند.

وی افزود: بعد از پایان مرحله دوم، مرحله «راهبری» جشنواره نیز آغاز شد؛ شرایطی که باید گروه‌ها بر اساس اجرای زنده آثارشان در بخش نهایی شرکت کند.

دبیر جشنواره ملی سرود فجر درباره تاریخ برگزاری بخش نهایی جشنواره ملی سرود فجر هم گفت: بخش نهایی جشنواره ملی سرود فجر با حضور ۲۹ گروه مختلف طی روزهای دهم و یازدهم و دوازدهم تیر در قالب مرحله داوری در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود و چهاردهم تیرماه اختتامیه این جشنواره خواهد بود.

جلیلی با اشاره جایزه رویش ادامه داد: غیر از جوایز بخش رقابتی، جایزه‌ای به نام «رویش» طراحی شده که در قالب ویژه به گروه‌های سرود آموزش و پرورش تقدیم می‌شود، البته اینکه ما در هر بخشی یک جایزه داشته باشیم موضوع مهمی است که تاکنون در جشنواره‌های سرود نداشتیم؛ شرایطی که امیدوارم در دوره‌های آتی جشنواره بتوانیم شاهد توفیقاتی باشیم.

امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: تلاش ما این است که در حوزه آموزش، کیفیت اجرا و کشف استعداد شاهد اتفاقات خوبی از پس برگزاری جشنواره ملی سرود فجر باشیم، در این راستا علاوه بر فعالیت‌های ستاد جشنواره برنامه‌هایی برای سفر به استان‌ها هم صورت گرفته که بتوانیم در قالبی بی‌واسطه شرایط بهتری را برای ارائه اثرشان در قاب‌های رسانه‌ای و موارد مربوط به اجراهای صحنه‌ای فراهم سازیم.

وی با تاکید بر اینکه ارتقای کیفیت برای ما بسیار مهم است، افزود: فرآیندی که اکنون در استان‌ها آغاز شده و ما تصمیم داریم هم در حوزه گروه‌های سرود و هم گروه‌های کُر نسبت به شناسایی و حمایت از گروه‌ها اقداماتی را انجام دهیم؛ این مهم‌ترین رویکردها در دفتر موسیقی در حوزه‌های آکاپلا، کُر و سرود خواهد بود و امیدوارم در سفرهای استانی بعد نیز محقق شود.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه عنوان کرد: قرار است بعد از پایان جشنواره کارهای منتخب در قالب آثار با کیفیت ضبط استودیویی داشته باشند تا بتوانیم در آینده شرایط بهتری برای سرود و گروه‌های کر فراهم کنیم.

منبع: فارس

کد خبر 751458

دیگر خبرها

  • برگزیدگان سیزدهمین جشنواره نشریات دانشجویی اعلام شدند
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • در دومین مرحله قرعه کشی پذیرنده ملی شاید شما برنده باشید
  • روایت زندگی محمد دبیر سیاقی در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • دومین رویداد جایزه جوانی جمعیت در کرمانشاه برگزار می‌شود
  • تولد پنجاه و شش نوزاد از ابتدای امسال در بیمارستان کیش
  • دائمی شدن دبیرخانه جایزه ملی جوانی جمعیت
  • سومین سوگواره منطقه‌ای نی ناله برگزار می‌شود
  • «احوال و آثار محمد دبیر سیاقی» به نمایشگاه کتاب خواهد آمد
  • دومین فراخوان جشنواره استانی «راویان غدیر»