Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@18:06:57 GMT

انتخابات سراسری اسپانیا و احتمال بن بست سیاسی

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۳۷۴۷۶

انتخابات سراسری اسپانیا و احتمال بن بست سیاسی

در روز ۲۸ آوریل ( ۸ اردیبهشت )، رای دهندگان احزاب چپ اسپانیا به طور گسترده و برای متوقف کردن احزاب راستگرای افراطی به پای صندوق های رای رفتند و هنگامی که پس از شمارش آرا ، پیروزی مترقی های چپگرا و جایگاه پنجم حزب راست گرای افراطی بوکس در مجلس را مشاهده نمودند نفس راحتی‌ کشیدند .

از آن زمان ، شور و شوق انتخابات ۲۸ آوریل،  به دلیل بن بست سیاسی و نرسیدن احزاب چپ به یک توافق برای تشکیل دولت به ناامیدی تبدیل گشت و همه نظر سنجی ها اشاره دارند که این بار نیز بن بست سیاسی وجود خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه نظر سنجی ها ،  حاکی از آن هستند که وضعیت کنونی ، حتی پیچیده تر از وضعیت ماه آوریل می‌ باشد زیرا به نظر می‌ رسد که مجموع آرای احزاب چپ (سوسیالیست ، پودموس و ماس پاییس ) و راست (مردمی ، شهروندان و بوکس ) به تساوی کشیده خواهد شد .

حزب سوسیالیست کاملا متقاعد است که رای دهندگان مردد به آنها رای داده و از حمایت زنان مترقی که علیه بوکس رای خواهند داد برخوردارند .

واقعیت این است که بن بست سیاسی و عدم تشکیل دولت، به نفع حزب بوکس بوده ، زیرا این انتخابات دقیقا هنگامی برگزار می‌ شوند که بحران ایالت کاتالونیا از جمله محکومیت رهبران جدایی طلب به حبس و درگیری های خیابانی بین جدایی طلبان و پلیس ، محبوبیت این حزب را افزایش داده است به طوری که بر اساس نظرسنجی ها ، این حزب می‌ تواند  از جایگاه پنجم به سوم صعود کند .

حزب شهروندان که در انتخابات ماه آوریل به عنوان سومین قدرت سیاسی انتخاب شد و در ماه های اخیر از همکاری با احزاب چپگرا و حمایت از آنها  برای تشکیل دولت امتناع کرده بود اینبار اعلام کرده که برای شکستن بن بست سیاسی هیچ ممانعتی نخواهد گذاشت اما به نظر می‌ رسد که در انتخابات یکشنبه رای کافی‌ کسب نخواهد کرد .

بنا بر این گزارش ، ۳۷ میلیون و ۶۰۸  نفر واجد شرایط ، روز یکشنبه به پای صندوق های رای فرا خوانده شده اند تا که ۳۵۰  نماینده پارلمان و ۲۰۸ سناتور را انتخاب کنند .

برچسب‌ها پارلمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پارلمان پارلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۷۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟

آل اسحاق با بیان این که شوک سیاسی جدید رخ ندهد، احتمال دارد دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد، گفت: برخی با نشان دادن فضای ملتهب ناشی از بحران‌های سیاسی منطقه، نرخ ارز را بالا می‌برند و اقدام به فروش دلار می‌کنند و سپس با آرام شدن فضا اقدام به خرید ارز می‌کنند تا جیب‌های خود را پر کنند.

به گزارش ایسنا، یحیی آل اسحاق، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با اشاره به این موضوع که نرخ ارز در کشور تحت تاثیر جریان‌های روانی است، گفت: در سایه جریان‌های روانی انتظارات تورمی شکل می‌‎‌گیرد و این انتظارات نیز عاملی برای افزایش تقاضا و نرخ ارز است.

چه کسی از افزایش نرخ دلار سود می‌برد؟

وی افزود: عده‌ای متخصصِ ایجاد جنگ روانی هستند؛ بنابراین مخالفان دولت در حین رخداد تنش‌‎های سیاسی از ابزار جنگ روانی استفاده می‌کنند؛ البته برخی از ذی‌نفعان نیز از بالارفتن نرخ دلار سود می‌برند؛ در نتیجه شرایطی را ایجاد می‌کنند تا مسیر انتظارات مردم را تغییر دهند.

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق اظهار داشت: برخی با نشان دادن فضای ملتهب ناشی از بحران‌های سیاسی منطقه، نرخ ارز را بالا می‌برند و اقدام به فروش دلار می‌کنند و سپس با آرام شدن فضا اقدام به خرید ارز می‌کنند تا جیب‌های خود را پر کنند.

وی افزود: با حمله به کنسولگری ایران در دمشق شوک و تنش سیاسی در کشور ایجاد شد و سوداگران با سواستفاده از این شوک‌ها باعث افزایش نرخ دلار شدند.

نیاز‌ها قانونی کشور در حال تامین است

رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و عراق با بیان اینکه گاهی نرخ ارز به علت تغییر در واقعیت‌های اقتصادی یعنی عرضه و تقاضا افزایش پیدا می‌کند، اظهار داشت: هم‌اکنون از سمت کانال اقتصادی تغییری در قیمت دلار رخ نداده؛ چون تمامی نیاز‌های قانونی کشور با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ و نرخ حدود ۴۰ هزار تومان مرکز مبادله تامین می‌شود، بنابراین التهابات ناشی از تنش‌های سیاسی، تنها عامل افزایش نرخ ارز است.

آل اسحاق با اشاره به این موضوع که شرایط کنونی بازار ارز ناپایدار است، گفت: تحولات بازار ارز به علت رخداد‌های سیاسی است؛ بنابراین زمانی که این فضا آرام شود؛ نرخ ارز به صورت خودکار به محدوده‌های قبلی خود بازمی‌گردد.

وی در پایان تاکید کرد: درصورتی که شوک جدید سیاسی رخ ندهد، شرایط اقتصادی کشور با آرام شدن فضای منطقه و مسائل سیاسی، احتمالا به گونه‌ای رقم می‌خورد که دلار آزاد به دامنه ۵۰ هزار تومان برگردد.

دیگر خبرها

  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • فیلم/ آخرین وضعیت فهرست های احزاب برای دور دوم انتخابات مجلس
  • رئیس جدید فدراسیون فوتبال اسپانیا معرفی شد
  • احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟
  • احتمال محرومیت نمایندگان لالیگا از حضور در رقابت‌های اروپایی
  • مردم نباید به انتخابات دور دوم مجلس بی‌اعتنا باشند
  • یوفا تهدید کرد: احتمال محرومیت اسپانیا از یورو
  • حمله افراد نقاب‌پوش به یک نشست سیاسی در سوئد
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند