Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرداخت‌های اینترنتی که اخیرا مورد استقبال قرار گرفته مشکلات امنیتی را هم برای کاربران ایجاد کرده است که بانک مرکزی برای جلوگیری از سودجویی‌ها و افزایش ضریب امنیت‌ این پرداخت‌ها مدتی است اعلام کرده بانک‌ها باتوجه به در نظر گرفتن شرایط بهره‌برداری مناسب از سامانه‌های پیامکی و موبایلی در تراکنش‌های خرید غیرحضوری و انتقال وجه شتابی، باید از رمز پویا استفاده کنند؛ رمزی که یک بار مصرف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، در این میان قرار بود طرح رمز دوم پویا (یک‌بار مصرف) به جای رمز دوم ایستا (ثابت) برای کارت‌های بانکی از خرداد امسال به صورت اجباری اجرا شود اما به دلیل فراهم نبودن شرایط برخی موبایل‌ها که قرار بود این رمزها را از طریق اپلیکیشن‌های بانکی در اختیار مردم قرار دهد، این طرح به تعویق افتاد اما روزهای اخیر رئیس‌کل بانک مرکزی اعلام کرد که بیش از ۳۰ بانک، فعال‌سازی رمز پویا را شروع کرده‌اند و بانک مرکزی یک سیستم متمرکز مبتنی بر پیامک راه‌اندازی کرده است که همه بانک‌ها باید تا دی ماه به آن متصل شوند.

روز گذشته نیز این بانک طی اطلاعیه‌ای به مشتریان شبکه بانکی کشور اعلام کرد که انجام تراکنش‌های بانکی و پرداخت از ابتدای دی‌ماه سال جاری صرفا با رمز دوم پویا امکان‌پذیر خواهد بود؛ لذا مشتریان به‌منظور دریافت رمز و تایید شماره تلفن همراه خود باید به بانک صادرکننده کارت خود مراجعه کنند.

در این میان بسیاری مشتریان هنوز دقیقا نمی‌دانند که دریافت رمز یک بار مصرف از بانک‌ها به چه صورت است.

بر اساس گزارش میدانی ایسنا از چند بانک پرمشتری باید گفت که به راحتی می‌توان برای اخذ رمز پویا اقدام کرد. برای گرفتن این رمز در مرحله اول باید به دستگاه ATM مراجعه و گزینه رمز فعال‌سازی را از بین گزینه‌های موجود انتخاب کرد.

روی دستگاه ATM دو راهکار وجود دارد که بتوان این رمز را فعال کرد؛ روش اول از طریق اپلیکیشن و روش دوم از طریق نسخه پیامکی است.

بعد از فعال‌سازی از طریق دستگاه عابر بانک، یک پیامک به شماره موبایل شخص ارسال می‌شود.

در عین حال باید به سایت بانک مربوطه مراجعه و اپلیکیشن بانک را دریافت کرد و عدد پیامک شده را به همراه سریال مندرج باید در آن اپلیکیشن قید کرد و رمز دوم یکبار مصرف را دریافت کرد.

برای دریافت رمز پویای پیامکی نیز چهار رقم آخر کارت را به سرشناسه‌ای که برای شخص ارسال می‌شود باید در پیامی جداگانه ارسال کرد.

لازم به توضیح است که اخذ رمز دوم یکبار مصرف (رمز پویا) هیچ هزینه‌ای برای شخص ندارد. باید دقت شود که تنها شماره موبایل شخص که در بانک به ثبت رسیده برای انجام مراحل معتبر است و اگر به هر دلیلی شخص با یک خط دیگری بخواهد این مراحل را انجام دهد، باید آن شماره را در سیستم بانک به صورت حضوری در یکی از شعب به ثبت برساند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: سانتریفیوژ IR 6 بهروز کمالوندی ورنکش ورزقان زلزله ترکمانچای بوریس جانسون هشترود ائتلاف دریایی آمریکا کارت بانکی رمز دوم رمز یکبار مصرف رمز ایستا رمز پویا سانتریفیوژ IR 6 بهروز کمالوندی ورنکش ورزقان زلزله ترکمانچای بوریس جانسون هشترود ائتلاف دریایی آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۸۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن

به گزارش خبرگزاری مهر، کارت ورود به جلسه آزمون مرحله اول نوزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم منتشر شد.

حافظان قرآن کریم که در این دوره از آزمون‌ها شرکت کرده اند می‌توانند کارت ورود به آزمون مرحله اول خود را با وارد کردن کد ملی داوطلب از اینجا دریافت کنند.

آزمون مرحله اول نوزدهمین دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم روز جمعه ۱۴ اردیبهشت ماه به صورت همزمان در ۳۱ استان کشور برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم، مصوبه شماره ۵۷۳ شورای عالی انقلاب فرهنگی بوده و بر همین اساس، قبول‌شدگان و دارندگان مدارک تخصصی حفظ می‌توانند از مزایایی همچون اعطای مدرک همتراز کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، مزایای درجات هنری، امتیازات اداری، استخدامی و اعطای کمک‌هزینه تحصیلی برخوردار شوند؛ لذا به کسانی که در رشته‌های این دوره حائز امتیاز لازم شده و قبول شوند در پنج درجه، مدرک تخصصی با امضای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان تبلیغات اسلامی صادر و اعطا خواهد شد.

کد خبر 6090077 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • چگونه سود 33 درصدی بانکی دریافت کنیم؟
  • سقف تراکنش‌ خرید از کارت‌های بانکی افزایش یافت
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • ­سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو
  • سرقت با شگرد تعویض کارت بانکی در مترو
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • نرخ بهره بین بانکی به ۲۳.۵۱ درصد رسید + جدول