Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید مسگر طهرانی، دبیر اجرایی دومین کنگره دانش آموزی بین المللی زیست پزشکی روز یکشنبه به خبرنگار علمی ایرنا گفت: دانش آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم تجربی به صورت رایگان در این کنگره حضور دارند.  

وی با اشاره به اینکه دانش آموزان شرکت کننده در این کنگره، شامل پسر و دختر هستند، گفت: ۶۵ درصد شرکت کنندگان دختر و بقیه شرکت کنندگان، پسر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسگرطهرانی، تعداد شرکت کنندگان در این رویداد علمی را ۲ هزار و ۸۷۴ نفر اعلام  کرد و اظهار داشت: ۸۷ درصد شرکت کنندگان از سایر مناطق کشور و بقیه از دانش آموزان شهر تهران هستند.

وی، تعداد مقاله ارسالی به دبیرخانه کنگره را  ۶۸۴ مقاله به زبان انگلیسی اعلام کرد که اقدامی بی نظیر است و گفت: هرچند برخی ها فکر می کنند، حتی دانشجویان هم توانایی تهیه مقاله را ندارند اما دانش آموزان به این اقدام ارزنده دست زده اند.

وی با اشاره به اینکه این دوره از کنگره به صورت مجازی برگزار می شود، گفت: شرکت کنندگان و خانواده های آنان بابت حضور در کنگره قبلی دچار مشکلاتی شدند که برای رفاه حال آنان این دوره به صورت مجازی برگزار می شود.

مسگرطهرانی، هدف از برگزاری این کنگره را آشنایی دانش آموزان با رشته های علوم پزشکی و گرایش های حوزه زیست شناسی، آشنایی با روش های پژوهش، مقاله نویسی و ترغیب دانش آموزان به فعالیت های پژوهشی و تهیه مقاله از آن اعلام و اظهار امیدواری کرد که این هدف مهم با برگزاری اینگونه کنگره ها محقق شود.

وی با اشاره به اینکه از کشورهای مجارستان، عراق و افغانستان امکان حضور در این کنگره فراهم بود گفت: اما به دلیل تاخیر در اطلاع رسانی در این کشورها به زمان مهلت ارسال مقالات نرسیدند و آنها فقط می توانند از پانل ها استفاده کنند.

دبیر اجرایی دومین کنگره دانش آموزی بین المللی زیست پزشکی اظهار داشت: به نظر می رسد دانش آموزان برای دستیابی به فناوری باید فعالیت های پژوهشی را به نحو صحیح انجام دهند.

وی افزود: ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هزینه های این کار را تقبل کرده و دانش آموزان هزینه ای برای حضور در این دوره نمی پردازند.

مسگرطهرانی با اشاره به اینکه هر سال موضوعات این کنگره متفاوت است، افزود: میکروب شناسی، ژنتیک، سرطان، نانو و سلول های بنیادی از محورهای اصلی این کنگره است.

وی ادامه داد: موضوعات پیشنهادی کنگره در ۴۰ عنوان به دانش آموزان اعلام می شود و آنان محورهای سال بعد را انتخاب می کنند.

وی با اشاره به اینکه به پوسترهای برتر و سخنرانی های برتر، علاوه بر تندیس جهانی پزشکی، گواهینامه معتبر تعلق می گیرد، افزود: گواهینامه از سه دانشگاه معتبر خارجی و دانشگاه شهید بهشتی، فرهنگستان علوم پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی، صادر می شود.

همچنین دکتر مصطفی قانعی، رئیس دومین کنگره دانش آموزی بین المللی زیست پزشکی اظهار داشت: این کنگره به شکل مجازی برگزار می شود تا در نقاط مختلف کشور و در سایر کشورها شاهد ارائه مطالب ارزنده دانش آموزان ایرانی باشند.

وی گفت: مفتخریم که بتوانیم بانک اطلاعاتی حاصل از ذخیره فایل های الکترونیکی این کنگره را در دسترس محققان آینده کشور قرار دهیم.

برچسب‌ها مصطفی قانعی دانش‌آموزان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دانش آموزان دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۸۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد

ایسنا/لرستان سرپرست فرمانداری معمولان خواستار ارتقا و توسعه رشته‌های فنی در این شهرستان شد.

محمد ناظری امروز (دهم اردیبهشت ماه) در جلسه‌ شورای آموزش و پرورش شهرستان، گفت: با نفوذترین و محبوب‌ترین فردی که می‌تواند در همه مراحل حساس زندگی، دانش‌آموز را یاری کند، معلم است و به همین دلیل، دانش‌آموزان معلم خود را به‌عنوان الگو و اسوه می‌پذیرند و خود را با او همسان و همانند می‌کنند.

او ارتقا و توسعه رشته‌های فنی را در این شهرستان خواستار شد و افزود: تمام اقشار بویژه جوانان، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان باید از ظرفیت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای برای حرفه‌آموزی استفاده کنند.

وی با بیان اینکه وظیفه همه دانش‌آموزان معمولانی این است که علم‌آموزی و مهارت‌آموزی را به بهترین شکل یاد بگیرند، اظهار کرد: باید تلاش شود جهت فکری جامعه به‌گونه‌ای باشد که خانواده‌ها به رشته‌های فنی تمایل پیدا کنند تا دانش‌آموزان به رشته‌های فنی و حرفه‌ای تشویق و هدایت شوند.

سرپرست فرمانداری معمولان با بیان اینکه علاوه بر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در مدارس باید به مهارت‌آموزی و مهارت‌افزایی آنها توجه شود، گفت: غنی‌سازی اوقات فراغت و ارائه آموزش‌های متناسب با سن دانش‌آموزان در تمام مقاطع تحصیلی در تعطیلات تابستان از دیگر مسائلی است که باید به‌صورت جدی به آن توجه شود.

او با تاکید بر لزوم تقویت مهارت‌آموزی در مدارس، ادامه داد: تحصیل در مدارس فنی حرفه‌ای و کار و دانش به معنی کم‌سواد بودن دانش‌آموزان نیست و این موضوع باید به‌عنوان یک فرهنگ بین خانواده‌ها نهادینه شود.

وی افزود: معلمان همیشه سرمشق و الگوی اثرگذار دانش‌آموزان برای آینده روشن هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • آغاز به کار بیست و چهارمین کنگره مغز و اعصاب کودکان
  • دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان آغاز به‌کار کرد
  • کنگره علمی پژواک با ارائه دستاورد‌های دانش آموزی در کاشان
  • برگزاری چهل و دومین دوره مسابقات قرآن دانش آموزی در کازرون
  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • حضور بیش از ۲۰۰ شرکت تولیدکننده و دانش بنیان در کنگره ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • جذب اعضای تیم والیبال دانش‌آموزان به عنوان معلم
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • برگزاری پویش دانش‌آموزی «معلم خوب من»