Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نویسنده کتاب «من سرباز بشار نیستم» گفت: من سعی کرده ام در کتاب «من سرباز بشار نیستم» نیز دفاع از «اولی الأمر» را به جوانان بی‌آموزم، «اولی الأمر» یک مصداق مشخص و واضح دارد و آن مصداق را من و شما و دیگران نمی‌توانیم معرفی کنیم. تاریخ انتشار: 08:30 - 19 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۲۸۱۶ مجید پورولی نویسنده کتاب «من سرباز بشار نیستم» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون مضمون اصلی کتاب «من سرباز بشارنیستم» گفت: مضمون اصلی «من سرباز بشارنیستم» لوکیشن و فضای اصلی حوادث داستان ایران و سوریه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما با ماجرایِ شخصی به نام اسماعیل روبرو هستیم که یک طلبه اصفهانی «اهل حدیث» و بسیار مقیّد به «روایات» است، او قصد دارد همسرش را در ایران تنها بگذارد و برای اخذ مدرک دکترای ادبیات عرب به لبنان برود.

وی در همین راستا ادامه داد: در مسیر بازگشت او برای زیارت حرم «حضرت رقیه (س)» به سوریه سفر می‌کند و تقدیر او را در برابر داعش و تفکرات داعشی قرار می‌دهد. او متوجه می‌شود که در زیرزمین یک خانه که قبلا تحت اشغال داعش بود و یک روز از آزادی آن می‌گذرد، ۱۲ دختر سنّی به اسارت گرفته شده اند، این طلبه اصفهانی سعی دارد برای نجات جان آن دوازده دختر جان خود را به خطر بی‌اندازد. از طرف دیگر همسرش در ایران منتظر اوست و نیمی از کتاب بیانِ نامه‌های عاشقانه این زن به همسرش است. 

بیشتر بخوانید:

برای مشاهده معرفی کتاب «من سرباز بشار نیستم» اینجا کلیک کنید.

وی پیرامون عمده موضوعات مطرح شده در کتاب «من سرباز بشارنیستم» بیان کرد: در کتاب «من سرباز بشارنیستم» به موضوع «وحدت اسلامی» بر اساس واژه‌های قرآنی «حبل الله» و «نگرش اهل البیت(ع)» اشاره شده است. اینکه ما در تمام موضوعات باید به «ثقلین» مراجعه کنیم، «وحدت اسلامی» هم یکی از همان موضوعات است و ما حق نداریم در تعریف حدود «وحدت اسلامی» از آیات قرآن و امر امامان معصوم عدول کنیم و خارج شویم.


این نویسنده کتاب اظهار کرد: رسول خدا مبنای وحدت اسلامی را «عقیده به امامت امیرالمومنین (ع)» بیان فرمودند، و اقرار به «تباهی مکتب سقیفه» را شرط آن دانستند، قطعا ما به این تعریف تمکین نموده و در پی احقاق «وحدت اسلامی» از این نوعی که «پیامبر اکرم(ص)» فرمودند هستیم. حدود «وحدت اسلامی» را «امام صادق(ع)» بیان فرموده اند و آن همان احترام به حقوق متقابل است.

پور ولی هدف از نگارش رُمان «من سر باز بشار نیستم» را بیان مصداق حقیقی واژه «اولی الأمر» دانست و تاکید کرد: هدف من تبیین مصداق حقیقی یک واژه در قرآن بود. واژه «اولی الأمر»، این واژه در قرآن در کنار نام خداوند متعال و نام «پیامبر اکرم(ص)» قرار گرفته و خداوند اطاعت از «اولی الأمر» را بر ما واجب معرفی نموده است. 

پور ولی پیرامون کتاب های جدید خود ابراز کرد: کتاب جدیدم درباره «حضرت محسن (ع)» به تازگی تمام شده است و از ارشاد مجوز گرفته و با یک ناشر درباره چگونگی چاپ آن وارد مذاکره شده ام. بیان مظلومیّتِ «اهل البیت (ع)» هدف اصلی من در تالیف تمام این کار‌ها است.

نویسنده کتاب «من سر باز بشار نیستم» در همین راستا ادامه داد: در کنار این اثر روان نویسی کتاب «اعتقادات علامه مجلسی» و تالیف یک رمان درباره «امام زمان(عج)» را نیز تمام کرده ام، امّا هنوز ناشری برای چاپ این‌ آثار پیدا نکرده ام. همین طور در صدد تالیف یک کتاب به زبان ساده و روان و امروزی در موضوع «شناخت امامان معصوم(ع) برای نوجوانان» هستم.

وی پیرامون عدم توجه به موضوعات دینی در ادبیات امروز بیان کرد: همانگونه که «اهل البیت (ع)» مصداق مظلومیّت هستند، اینگونه مضامین و آثار هم متاسفانه این روزها چندان مورد توجه ناشران نیست. البته بنده از روی تکلیف شرعی و واجب بودن «احیای امر آل الله» می‌نویسم و منتظر می‌مانم تا یک ناشر با چنین رویکردی به سراغ این آثار بیاید. عنایت «امام عصر(عج)» الحمدالله همیشه بوده و خواهد بود و عاقبت برای متقین است.

پور ولی بازخورد مخاطبان از مطالعه کتاب‌هایش را خوب توصیف و تصریح کرد: کتاب «فرشته‌ای در برهوت» به لطف خدا بازتاب بسیار خوبی داشت. هدف بنده آموزش «دفاع از مکتب اهل البیت (ع)» به جوانان و افراد کم مطالعه است. در این آموزش به لطف خداوند متعال موفق بوده ام و این عنایت «ائمه معصومین(ع)» است.

نویسنده آثار دینی پیرامون توجه جوانان شیعه به عقاید دینی خاطرنشان کرد: جوان شیعه باید بتواند از عقاید خود دفاع کند. من سعی کرده ام در کتاب «من سرباز بشار نیستم» نیز دفاع از «اولی الأمر» را به جوانان بی‌آموزم، «اولی الأمر» یک مصداق مشخص و واضح دارد و آن مصداق را من و شما و دیگران نمی‌توانیم معرفی کنیم. مصداق «اولی الأمر» را خود «پیامبر اکرم(ص)» معرفی کرده‌اند و آن در روایات صریح شیعه آمده است و اگر ما واقعا پیرو «امامان معصوم(ع)» هستیم پس در این موضوع که «اولی الأمر» چه کسی است هم باید پیرو امر امامان باشیم و نفسانیّت خود را نمی‌توانیم وارد تفاسیر قرآنی کنیم. 

 انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ایران سوریه روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۸۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معنای استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی اسرائیلی چیست؟

فرارو- صحنه سیاسی-اجتماعی اراضی اشغالی پس از شش ماه از آغاز جنگ غزه و البته رخداد تحولاتی نظیر عملیات موشکی-پهپادی گسترده ایران به عمق اراضی اشغالی و در عین حال، اوج گیری اعتراضات ضد‌صهیونیستی در دانشگاه‌های مختلف آمریکا و متعاقبا سرایت این اعتراضات به دیگر دانشگاه‌های جهان، با واقعیت‌های تازه‌ای مواجه شده است.

به گزارش فرارو؛ این تحولات در شرایطی رخ داده اند که در شهر‌های مختلف فلسطین اشغالی نیز هنوز شاهد برگزاری اعتراضات مختلف صهیونیست‌ها علیه دولت نتانیاهو و تقاضا برای پایان فوری جنگ غزه و بازگرداندن اسرای اسرائیلی هستیم. با این همه، در ادامه شوک‌های گاه و بیگاهی که به نظام حکمرانی در اراضی اشغالی وارد می‌شود، به تازگی شاهد یک رویداد قابل تامل بوده ایم. ماجرا از این قرار است که سرلشکر آهارون هالیوا، رئیس بخش اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل از سِمت خود استعفا کرده است.

استعفای فردی در جایگاه او بدون تردید با پیام‌ها و تبعات مخربی برای رژیم اسرائیل همراه است. منابع آگاه اعلام کرده اند که آهارون هالیوا به دلیل اشتباه محاسباتی در جریان حمله اسرائیل به کنسولگری ایران در دمشق و البته رخداد رویداد‌هایی نظیر حادثه هفتم اکتبر و برخی غافلگیری‌های میدانی نظامی اسرائیل در جنگ غزه استعفا کرده است.

پس از این رویداد، یکی دیگر از مقام‌های ارشد اسرائیلی به نام "یهودا فاکس"، فرمانده بخش مرکزی ارتش رژیم اشغالگر قدس نیز بنا بر آنچه رسانه‌های صهیونیستی اعلام کرده اند از استعفای خود به مقام‌های رده بالا خبر داده و تاکید کرده که صرفا تا ماه آگوست در سِمت نظامی خود باقی خواهد ماند. در این بحبوحه، اخبار مختلفی در مورد استعفای فرمانده‌های تیپ‌های اشباح و رفائیم ارتش اسرائیل که در میدان‌های جنگ غزه درگیر بوده‌اند نیز به گوش رسیده است.

البته که تحلیلگران بر این باورند که گستره و مقیاس استعفا‌ها در ارتش و نهاد‌های اطلاعاتی اسرائیل به مراتب گسترده‌تر از این حرف‌ها است. با این همه، این استعفا‌های سریالی، حامل معانی قابل تاملی است که واکاوی آن‌ها از اهمیت قابل توجهی با هدف رهگیری روند‌های آتی در قالب جنگ غزه برخوردار است.

اولا، این استعفا‌ها نشان می‌دهند که کارزار نظامی اسرائیل در غزه، به خوبی پیش نمی‌رود. در حقیقت بحران‌های پیدا و نادانسته‌های ما از بحران در سازوکار‌های نظامی ارتش اسرائیل در جریان جنگ غزه به مراتب بیشتر از دانسته‌های ماست. فراموش نکنیم که صهیونیست‌ها سیاست سانسور حداکثری را در مورد مسائل نظامی و امنیتی اتخاذ می‌کنند و با افشاگران در این حوزه‌ها برخورد‌های سختی صورت می‌گیرد.

از این رو، دومینوی استعفا‌های مقام‌های نظامی و اطلاعاتی اسرائیلی خود از انبوهی از واقعیت‌ها حکایت دارد که دیده نمی‌شوند و پالس‌های قابل توجهی را از ضعف رژیم اشغالگر قدس در میدان‌های جنگ غزه مخابره می‌کنند.

دوم اینکه بر کسی پوشیده نیست که بنیامین نتانیاهو و طیف افراطیون متحد وی در قدرت، با چالش و بحران‌های جدی مواجه هستند. این افراد تا حد زیادی افکار عمومی اراضی اشغالی و حمایت آن‌ها از خود را از دست داده‌اند. موضوعی که نمود‌های عینی خود را در قالب نظرسنجی‌های مختلف در عمق اراضی اشغالی به نمایش گذاشته است.

از این رو، به نظر می‌رسد که استعفا‌های اخیر در ارتش اسرائیل را به نوعی می‌توان مرتبط با جدا شدن جریان‌ها و طیف‌های معترض در ارتش و سازوکار‌های اطلاعاتی ارتش اسرائیل از دولت نتانیاهو ارزیابی کرد. جریان‌هایی که کاملا با شیوه مهندسی و مدیریت جنگ غزه مخالف هستند و بر این باورند که نتانیاهو و تندرو‌های حاضر در دولت وی، در حال هدایت اسرائیل به ناکجاآباد هستند؛ و در نهایت سوم اینکه بیش از شش ماه از آغاز جنگ غزه می‌گذرد با این حال جنبش حماس و دیگر گروه‌های مقاومت فلسطینی در مواجهه و تقابل با دشمن اسرائیلی همچنان پایدار هستند. در روز‌های گذشته شاهد بودیم که رزمندگان مقاومت فلسطینی در چندین نوبت به اراضی اشغالی حمله موشکی و خمپاره‌ای کردند.

در عین حال، به تازگی در جریان آنچه رسانه‌های صهیونیستی کمین نیرو‌های مقاومت علیه نظامی اسرائیلی در نوار غزه اعلام کرده اند نیز شماری از اسرائیلی‌ها کشته شدند و تعداد دیگری نیز مجروح شده اند. در این میان، علی رغم لفاظی‌های مقام‌های ارشد نظامی و اطلاعاتی اسرائیل شاهدیم که شبکه تونل‌های زیرزمینی حماس همچنان فعال است و نیرو‌های این جنبش از طریق این شبکه تونلی علیه رژیم اشغالگر قدس دست به عملیات و اقدام می‌زنند. موضوعی که سبب شده تا نشریه نیویورک تایمز در یک گزارش مبسوط به این مساله اشاره کند که ادعای تسلط ارتش اسرائیل به بخش‌های مختلف نوار غزه به جز رفح، چندان منطقی نیست.

این نشریه همچنین به تازگی در گزارشی به این نکته اشاره کرده که مقام‌های اطلاعاتی و دولت آمریکا به اسرائیلی‌ها توصیه کرده اند که به صورت نمایشی در جنگ غزه اعلام پیروزی کنند و سپس در پی ترور مقام‌های ارشد جنبش حماس باشند. در حقیقت، حتی آمریکایی‌ها نیز به این جمع بندی رسیده اند که اسرائیل قادر نیست در قامت یک برنده از میدان‌های جنگ غزه خارج شود و تداوم جنگ، هم آبروی این رژیم را بیش از پیش به باد می‌دهد و هم متحدان غربی آن را بی آبرو تَر از قبل خواهد کرد.

بدون تردید مقصر اصلی و اولیه این وضعیت از نگاه بسیاری از تحلیلگران مسائل راهبردی، ناکارآمدی نهاد‌ها و دستگاه‌های اطلاعاتی و نظامی اسرائیل و البته ژنرال‌ها و فرماندهان ارتش اسرائیل هستند. از این رو، سطح بی‌کفایتی در ارتش اسرائیل به حدی رسیده که چهره‌های برجسته نظامی ارتش اسرائیل در حال استعفا کردن هستند. موضوعی که نشان می‌دهد تا چه اندازه جو سازی‌های رسانه‌ای و تبلیغاتی رسانه‌های غربی با محوریت جنگ غزه و عملکرد موفق صهیونیست‌ها در قالب آن، دروغ و به دور از واقعیت است.

دیگر خبرها

  • سلامت هوای کلانشهر مشهد در پانزدهمین روز اردیبهشت
  • معنای استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی اسرائیلی چیست؟
  • اعتراض ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکا و اروپا محور مهم سخنان امامان جمعه گلستان
  • گزارش چند سازمان حقوق بشری در مورد رابطه رهبران کشور‌ها با مطبوعات
  • حادثه یسنا مصداق بارز همدلی، نوعدوستی و همبستگی است
  • امام جمعه اهل سنت کلاله: حادثه یسنا مصداق بارز همدلی، نوعدوستی و همبستگی است
  • فراتر از یک وینگ‌‌ بک همچون الخاندرو گریمالدو در بایرلورکوزن
  • بدرود آقای پل استر
  • معرفی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در تیپ ۸۲ صاحب‌الأمر (عج) استان قزوین 
  • درباره پل استر، نویسنده شهیر آمریکایی/ تراژدی پست مدرن