Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان چندی پیش شرکت آب منطقه‌ای اصفهان از ورود آلودگی یک کارخانه کاغذسازی در محدوده لنجان به زاینده رود و به طور غیرمستقیم به آب شرب خبر داد، اما رئیس اداره محیط زیست شهرستان لنجان معتقد است که پساب این کارخانه، به طور مداوم به رودخانه نمی‌ریزد.

به گزارش ایسنا، چندی پیش خبر انتقال پساب یک کارخانه تولید کاغذ در شهرستان لنجان استان اصفهان، به آب زاینده رود، رسانه ها و شبکه های مختلف اجتماعی منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس گروه کیفیت منابع آب شرکت آب منطقه ای اصفهان اواخر شهریور امسال در این باره، به ایسنا گفت که «آلودگی این کارخانه به صورت غیرمستقیم بر آب شرب اثر می گذارد، چراکه چاه های فلمن در پایین دست قرار دارند و زمانی که آلودگی وارد آب زاینده رود می شود به صورت غیرمستقیم از طریق چاه های فلمن بر آب شرب اصفهان اثر می گذارد.

نیاز وحدت پور در خصوص آلودگی این کارخانه کاغذسازی از طریق انتقال پساب این کارخانه به زاینده رود و آب شرب، تاکید کرد که سازمان محیط زیست متولی برخورد قانونی با این کارخانه است و اداره کل محیط زیست در خصوص آلایندگی این کارخانه کاغذسازی در منطقه لنجانات، به مراجع قضایی شکایت کرده است.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان لنجان نیز در این باره به ایسنا، گفت: این کارخانه کاغذسازی، یک سری مشکلات زیست محیطی داشت و طبق روال و دستورالعمل‌های سازمانی، اخطاریه لازم به واحدهای تولیدی داده می‌شود که در صورت بی توجهی به اخطاریه‌ها و رفع نکردن آلودگی، پیگیری قضایی انجام خواهد ‌شد، این روند نیز در خصوص کارخانه کاغذسازی اترک نیز انجام شده است.

فاطمه محمدی با بیان اینکه پساب این کارخانه، به طور مداوم به رودخانه نمی‌ریزد، تصریح کرد: در حال حاضر پساب این کارخانه وارد رودخانه نمی‌شود و وقتی حجم فاضلاب یا تولید کاغذ بالا باشد، به میزان محدود در سال وارد زاینده رود می شود. البته تصفیه اولیه بر روی پساب خروجی این کارخانه انجام می‌شود و به محیطی با حفره‌های نیزاری وارد می شود، البته اغلب مواقع این پساب اصلا به زاینده رود نمی‌رسد.

وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر فاضلاب کارخانه اترک در چند محیط خاکی در ضلع شمال و شمال غربی این مجموعه صنعتی تخلیه می‌شود، اظهار کرد: نیزاری که در این محیط وجود دارند، تا حدودی تصفیه فاضلاب کارخانه را انجام می‌دهد، اما محیط زیست معتقد است که پسابی که وارد محیط می‌شود، نباید هیچ مشکلی داشته باشد و به این دلیل از سال ۱۳۹۵ پیگیر امور این کارخانه برای رفع آلایندگی آن هستیم.

رئیس اداره محیط زیست شهرستان لنجان، گفت: مطابق با ضوابط موجود، برخورد قانونی با این کارخانه انجام شده و طی چند جلسه خواستار بازچرخانی آب در مجموعه اترک هستیم.

وی با بیان اینکه در سال رونق تولید، برخوردهای قضایی، از طریق سازمان، زیاد مد نظر نیست و سعی می‌کنیم به واحدها تا رفع آلودگی کمک کنیم، تاکید کرد: هدف ما تعطیل کردن واحدهای تولیدی نیست، چون تعطیلی آنها نه تنها مشکلات زیست محیطی را که حل نمی‌کند بلکه موجب مشکلات اجتماعی می شود.

محمدی با بیان اینکه در پی پیگیری‌های اداره محیط زیست، کارخانه اترک، در طرح «مپسا» شرکت کرد، افزود: این طرح به صنایعی که تمایل به رفع آلودگی دارند، اما علم و توان لازم را ندارند، مشاوره‌های علمی از طریق شرکت‌های دانش‌بنیان ارائه می‌کند، به همین منظور با برپایی جلسات متعدد و نظارت محیط زیست قرار شد طرح‌هایی برای رفع کامل آلودگی این کارخانه معرفی و تا رفع نهایی مشکل به طور صحیح اجرا شود.

به گفته این مقام مسئول، «طرح مپسا»، یک طرح کمکی به واحدهای تولیدی است تا این واحدها بتوانند، به طور علمی و تحت نظر شرکت‌های علمی دانشگاهی، مشکل زیست محیطی صنایع را مرتفع کنند و در حال حاضر کارخانه اترک و یک کارخانه دیگر از شرکت‌های دانش بنیان کمک فکری می‌گیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی زاينده رود پساب محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۸۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد

به گزارش خبرنگار مهر، سمیه رفیعی روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به مشکلات روستای «باغکمش» گفت: یکی از مهمترین مشکلات این روستا مربوط به آلایندگی کارخانه سیمان است، که قدمت بالایی دارد و کارشناسان اداره محیط زیست را برای بازدید به کارخانه آوردیم.

عضو کمیسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر مسئله به این شکل پی گیری می‌شود که عوارض ناشی از آلاینده به مردم برسد.

نامزد دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر جاده روستایی «باغکمش» را پرخطر توصیف کرد و گفت: نبود روشنایی در جاده دسترسی به روستای باغکمش در ترددهای شبانه تصادفات و آسیب‌های زیادی را ایجاد می‌کند و رسیدگی به وضعیت این جاده روستایی ضرورت دارد.

کد خبر 6099899

دیگر خبرها

  • پساب ۲ سال کارواش‌های تهران به اندازه دریاچه چیتگر | ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها
  • پساب 2سال کارواش‌ها؛ اندازه دریاچه چیتگر| ارقام عجیب از پساب کارواش‌ها
  • شیراز چگونه یک کلان‌شهر بدون آلودگی هوا شد؟
  • شیراز چگونه کلان‌شهری بدون آلودگی هوا شد؟
  • عوارض آلایندگی کارخانه سیمان پردیس به مردم برسد
  • رهاسازی پسماند‌های بیمارستانی باعث آلودگی زمین‌های کشاورزی می‌شود+ فیلم
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در تهران
  • شناسایی ۱۶۲ کارواش آلاینده در پایتخت/ «پساب» مهم‌ترین مشکل زیست‌محیطی کارواش‌ها
  • آب‌های خاکستری؛ نجات‌بخش حیات زمین
  • اعتراض صنفی کارگران کاغذسازی پارس خاتمه یافت و پیمانکار حذف شد