Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@15:32:04 GMT

بهترین موقع نوشیدن آب چه زمانی است؟

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۳۹۰۰۱

بهترین موقع نوشیدن آب چه زمانی است؟

 آب آشامیدنی خالص و تمیز نه تنها عملکرد‌های زندگی بخشی در بدن ما دارد بلکه کل این سیاره سبز و آبی را سرپا نگه می‌دارد.
به گزارش بهداشت نیوز هرچقدر از فواید آب برای شما بگوییم کم گفته ایم. زیرا خود شما تا حدودی بیشتر از ما می‌دانید که آب چه فواید بی نظیری برای هر موجود زنده و غیر زنده‌ای دارد.

۸ موقعیت مناسب برای نوشیدن آب  
۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
به محض بیدار شدن از خواب آب بنوشید


هنگامی که شما در خواب هستید، هرچند که همه چیز آرام و طبیعی به نظر می‌رسد، اما داخل بدن شما همه چیز در حال تکاپو و فعالیت است. حین خواب بدن شما برای انجام متابولیسم نیازمند مصرف آب است.

در اغلب اوقات وقتی از خواب بیدار می‌شوید متوجه می‌شوید که بدن شما کم آب است و شما احساس تشنگی می‌کنید. برای همین حتما آب نیاز خواهید داشت. سعی کنید زمانی که از خواب برمی خیزید یک لیوان آب ولرم بنوشید تا آب بدن شما در آغاز روز بتواند عملکرد‌های خود را از سر بگیرد.

سیستم گردش خون شما در ابتدای صبح مانند یک جریان رودخانه آرام و کم تلاطم است، این سیستم برای خلاص شدن از دست رادیکال‌های آزاد موذی و سمج که در طول شب با متابولیسم آزاد شده اند، نیازمند مایعات بیشتر است. تا عروق خونی از سیالات پر شود و مانند یک رودخانه خروشان فعالیت‌های خود را از سر بگیرد.

۲. قبل از غذا آب بنوشید

نوشیدن آب قبل از غذا به شما کمک می‌کند احساس کاملتر و بهتری داشته باشید. زمانی که آبی گوارا پیش از غذا می‌نوشید، این آب مسیر گوارشی شما را برای ورود غذا آماده میکند. آب میتواند جوانه‌های چشایی و پایانه‌های طعم و مزه در دهان را تقویت کند تا شما با خوردن غذا حس بهتری داشته باشید.

با خوردن تنها یک لیوان آب تمیز، شما دهان خود را مرطوب کرده و مزه‌های باقیمانده از غذا‌های قبلی، نوشیدنی‌ها یا استعمال دخانیات را از بین میبرید. تا حین خوردن غذا شما را آزرده خاطر نکنند.

۳. هنگامی که گرسنه هستید

اگر بین وعده‌های غذایی گرسنه هستید، ابتدا یک لیوان آب آشامیدنی خنک بنوشید. بعضی اوقات مردم فکر می‌کنند احتمالا گرسنه هستند، ولی آن‌ها در واقع با کم آبی بدن مواجه هستند. برای اطمینان از این قضیه اگر گرسنه بودید حتما آب بنوشید. اگر بدن شما کم آب باشد با خوردن آب حس گرسنگی تان از بین میرود.

۴. قبل از شروع کار

بسته به میزان دما، رطوبت و سطح مایعات بدن شما، ممکن است به یک یا چند لیوان ۸ اونسی آب برای محافظت بیشتر در برابر کمبود آب حین و بعد از کار نیاز داشته باشید.

هیدراتاسیون یا تامین آب بدن برای محافظت بدن در برابر گرمازدگی در هوای گرم و سرمازدگی در دمای پایین ضروری است. زیرا گردش خون بدن شما در هر دو درجه حرارت (بالا و پایین) برای شما نقش محافظتی ایفا می‌کند و برای عملکرد صحیح به آب نیاز دارد.

۵. بعد از ورزش شدید حتما آب بنوشید

به دنبال ورزش شدید، ممکن است نیاز به نوشیدن آب زیادی برای جایگزینی مایعات از دست رفته در تعریق و ادرار باشید. مقدار آب موردنیاز شما، به وزن، سلامتی کلی و اینکه آیا شما در چه شرایط آب و هوایی هستید بستگی دارد. فقط به این نکته توجه کنید که پس از فعالیت شدید با سرعت زیاد آب نخورید و آرام آرام و جرعه جرعه بنوشید.

۶. هنگامی که در معرض میکروب‌ها قرار دارید آب بنوشید

اگر در بیمارستان، محل کار و مدرسه در اطراف افراد بیمار و مریض هستید، کمی بیشتر از حد معمول آب بنوشید تا در شستشوی میکروب‌ها و ویروس‌هایی که وارد مجرای گوارشی شما شده است موفق عمل کنید.

بدنی که هیدراته شده باشد و آب کافی در اختیار داشته باشد بهتر با مهاجمان باکتریایی و ویروسی را از بدن دور میکند.

۷. هنگامی که بیمار هستید

تقریبا بیشتر پزشکان به بیماران خود توصیه می‌کنند زمانی که تحت تاثیر یک بیماری قرار گرفتند مایعات بیشتری بنوشند. آب می‌تواند به تسریع روند بهبودی کمک کند. چون در اصل بدن برای مبارزه خود به این آب نیاز پیدا خواهد کرد.

۸. هنگامی که خسته هستید

اگر فکر می‌کنید حسته اید و احساس می‌کنید نیاز به استراحت کردن یا چرت زدن دارید، اما این امکان برای شما وجود ندارد، آب بنوشید. خستگی میتواند یکی از نشانه‌های کم آبی بدن باشد. آب میتواند پس از مصرف شدن به سرعت به نقاطی از بدن منتقل شود که نیازمند آن هستند؛ بنابراین همین آب با نیرویی که دارد میتواند به بافت مغز رسیده و به این شکل مغز فرمان به سرحال شدن بدن میدهد.

چند نکته اساسی برای نوشیدن آب

سعی کنید آب را به خالص و تمیز و بدون آلودگی بنوشید. کسانی که به آب چاه یا آب زیرزمینی تکیه می‌کنند ممکن است بخواهند برای جلوگیری از ورود مواد شیمیایی احتمالی به آب از دستگاه‌های تصفیه کننده آب استفاده کنند. زیرا منشاء بسیاری از آب‌ها توسط آلاینده‌هایی مانند پسماند مزارع، کارخانجات، دفن زباله‌های صنعتی و سایر منابع مضر دیگر آلوده شده است.

حتی الامکان آب را بخرید. اگر نمی‌خواهید یک بطری از آن را بخرید، می‌توانید برای شیر آب آشپزخانه خود فیلتر تهیه کنید که ۹۹ درصد آلودگی‌ها را تصفیه کرده و یک آب زلال و بدون آلودگی در اختیار شما قرار میدهد.

اگر از امنیت آب آشامیدنی خود اطمینان ندارید، برای مراجعه به سیستم‌های آزمایش آب، با خدمات بهداشت عمومی محلی خود تماس بگیرید. یک متخصص می‌تواند آب شما را بررسی کند و در صورت آلوده بودن، چگونگی تصفیه آن را آموزش دهد.  
منبع: بهداشت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: نوشیدن آب زمان نوشیدن آب گرسنگی بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۳۹۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این شهید حتی موقع به‌ دنیا آمدن فرزندش هم حاضر نشد به خانه برگردد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، این یک بیت شعر با خط زیبای شهیدسید مهدی شاهچراغ برای همیشه به یادگار ماند: با صدهزار جلوه برون آمدی که من /با صدهزار دیده تماشا کنم تو را. شهیدسید مهدی شاهچراغ معلم و هنرمند خطاط بود. اما دغدغه جنگ و جبهه او را به میدان جهاد کشاند. سیدمهدی نه در دوران جنگ که پیش از آن در عرصه انقلاب و بیداری و آگاهی مردم و هم محلی‌هایش نسبت به ظلم رژیم شاه سهیم بود. شهید سیدمهدی شاهچراغ خیلی زود به آرزویش رسید و مزد مجاهدت‌های خود را در عملیات غرورآفرین الی بیت‌المقدس گرفت. ۱۹ اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱ او آسمانی شد، آنچه درپی می‌آید ماحصل گفتگو با محترم‌السادات شاهچراغ همسر شهید سیدمهدی شاهچراغ است.

بی‌قرار رفتن بود

بنابر روایت ایسنا، سیدمهدی متولد ۶ تیرماه سال ۱۳۳۸ دامغان بود. درسخوان بود و همزمان با درس و تحصیل کار هم می‌کرد. خدمت سربازی‌اش را در اصفهان سپری کرد. کمی بعد معلم شد و بعد از آن ازدواج کرد. همسرش می‌گوید: وقتی ازدواج کردم سنم کم بود. خیلی از کارهای خانه را بلد نبودم. سیدمهدی من را در کارهای خانه مثل آشپزی و لباس شستن کمک می‌کرد. همیشه نماز را اول وقت می‌خواند و من بلافاصله پشت سرش می‌ایستادم. نمازهای جماعت‌مان را هیچگاه از یاد نمی‌برم. زندگی خوبی داشتیم. او در دوران انقلاب هم فعالیت داشت. چند روز قبل از پیروزی انقلاب بود. مردم راهپیمایی می‌کردند. سیدمهدی در جلوی صف راهپیمایان، عکس امام (ره) را به سینه چسبانده بود و شعار می‌داد. جمعیت به پادگان نزدیک می‌شد. سیدمهدی میان نظامیان رفت و گروهی از آن‌ها را همراه خود میان مردم کشاند. بعضی‌ها می‌گفتند: «این چه کسی است که با جرأت آن‌ها را به جمع ما می‌کشاند.» چند روز بعد پادگان‌های ارتش به دست مردم فتح شد. جنگ که شروع شد، سیدمهدی هم بیقرار رفتن شد. جهاد فرصت دوباره‌ای برای همسرم بود. او کار، درس و معلمی را به عشق حضور در میدان جهاد رها کرد و راهی شد. با اینکه ما منتظر تولد فرزندمان بودیم. اما همین هم مانع سیدمهدی نشد.

خبر تولد فاطمه

خدا خیلی زود فاطمه را به ما هدیه کرد. خبر تولدش را در جبهه به او دادند. دوستانش می‌گفتند: یکی از بچه‌ها فریاد زد: دختر سید مهدی متولدشده! همرزمانش که متوجه شدند، از شادی فریاد کشیدند و تبریک گفتند. شیرینی می‌خواستند. هرکس به نحوی سر به سر سیدمهدی می‌گذاشت. بعضی‌ها از دور می‌گفتند:مبارکه! عده‌ای هم می‌پرسیدند:اسم دخترت را چی می‌گذاری؟ سیدمهدی با خوشحالی جواب داد: فاطمه!

فرمانده گردان رو به سیدمهدی کرد و گفت:شما دیگر برگرد! خانمت به شما احتیاج دارد. بچه‌ها می‌خواستند از سیدمهدی خداحافظی کنند که او با حرفش همه را متعجب کرده و پاسخ داده بود: من تا آخرعملیات می‌مانم.

شهادت در بیت المقدس

همرزمش لحظه شهادت کنارش بود. ابوتراب کاتبی بعدها برایم از آن لحظه اینگونه روایت کرد. آتش سنگینی بود. خمپاره‌ای به سنگرشان خورد به طرفشان رفتیم و صدای ناله‌ای شنیدیم. کمرش ترکش خورده بود. می‌دانستم که به تازگی پدر شده است. دو انگشتر در دست داشت. آن‌ها را درآوردم و صورتم را نزدیکش بردم و گفتم: سیدجان! بگو هر چی می‌خواهی بگو! دهانش را باز کرد تا چیزی بگوید، اما نتوانست و همان لحظه به شهادت رسید. همسرشهید در ادامه می‌گوید وقتی به شهادت رسید کوچک‌ترین تغییری در صورتش ایجاد نشده بود. چهره‌اش همان بود که موقع خداحافظی آخر دیده بودیم. گویی خوابیده بود.

بدرقه با دعای خیر

قبل از رفتن به جبهه پیش پدرش رفت تا از او هم اجازه بگیرد. پدرش بعدها برایم گفت سید مهدی آمد و در حالی‌که سرش پایین بود به من گفت: پدر! از شما اجازه می‌خواهم تا با خیال راحت به جبهه بروم. من هم نگاهی به او کردم و پاسخ دادم با وضعی که همسرت دارد من صلاح نمی‌بینم که تنهایش بگذاری! فردای همان روز برای وداع آخر آمد. من هم که اصرار سیدمهدی را برای رفتن دیدم، رضایت دادم و دعای خیرم را بدرقه راه او کردم و گفتم خدا پشت و پناهت!

فاطمه و شهادت پدر

خیلی طول نکشید که خبر شهادت سیدمهدی را برای خانواده آوردند. ۱۹ اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱ در عملیات الی بیت‌المقدس سیدمهدی به آرزویش رسید. تشییع پیکر شهید خیلی شلوغ بود. بسیاری از مردم آمده بودند تا حضورشان تسلی خاطر بازماندگان باشد. فاطمه، چند روزه بود. دائم گریه می‌کرد. فاطمه را روی سینه پدر شهیدش گذاشتند آرام شد.

از شهید سیدمهدی شاهچراغ وصیتنامه‌ای بر جا ماند که در یازدهمین روز از اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱ و تنها چند روز قبل از شهادتش آن را نوشت. شهید سیدمهدی شاهچراغ بسیار ولایت‌مدار بود. او در این نوشتار در کنار توصیه‌هایی که به خانواده داشت از ملت ایران خواسته بود که برای امام دعا کنند.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901499

دیگر خبرها

  • شهرداری بر پرداخت به موقع حقوق کارگران نظارت کند
  • خواص قهوه + تاثیر بر لاغری و عوارض مصرف بیش از حد
  • این شهید حتی موقع به‌ دنیا آمدن فرزندش هم حاضر نشد به خانه برگردد!
  • نوشیدن این چای فشارتان را تنظیم می‌کند
  • سریع‌ترین راه‌های از بین بردن بوی سیر دهان
  • چه نوع آبی برای سلامتی مفید است؟
  • از کاهش زمان صدور بارنامه تا تخلیه و بارگیری به موقع برای افزایش سرعت بازرگانی
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • ◄ کاهش زمان صدور بارنامه و تخلیه و بارگیری به‌موقع در راه‌ آهن شرق
  • ۵ راه حل خانگی درمان مسمومیت