Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس خانه احزاب خراسان رضوی گفت: قرار بود جریانات اصولگرا، اصلاح‌طلب و بانوان جلساتی با استاندار داشته باشند که هنوز این اتفاق نیفتاده است.

محمدعلی گندمی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص جلسه خانه احزاب با معاون سیاسی استاندار، اظهار کرد: در این جلسه صحبت‌هایی شد که با توجه به اینکه خانه احزاب حدود 60 تشکیلات اصلاح‌طلب، اصولگرا و اعتدالی دارای پروانه و تشکل رسمی دارد، یک ظرفیت هستند و وظایفی نیز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طبق اساس‌نامه خانه احزاب شرح وظایفی برای خانه احزاب کشور و استان‌‎ها مشخص شده، از جمله تلاش در جهت توانمندکردن احزاب و تلاش در جهت رفع مشکلات اداری زیرا خانه احزاب یک NGO بوده و یک حزب نیست که کار سیاسی انجام دهد، بلکه کارش این است که حل اختلاف کند و از طرفی همگرایی را بین احزاب افزایش دهد. این نمایندگان سه جریان با یکدیگر هم‌اندیشی می‌کنند، در بین نمایندگان سه جریان هم‌رایی نسبتا خوبی وجود دارد و در کلیات با یکدیگر هم‌نظر هستند.

گندمی بیان کرد: انتظار ما این بود که گفتیم نمایندگان عالی دولت در استان باید با خانه احزاب ارتباط مداوم داشته باشند که ما رابط قانونی بین حاکمیت و مردم یا حداقل نهادهای سیاسی هستیم، بنابراین این امر باید در ابعاد مختلف تقویت شود، یکی از برنامه‌های ما این بود که درخواست کردیم باید با مسئولان سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی ارتباط مستقیم داشته باشیم، نظرات آنها را جویا شویم و آنها نیز نظرات و مشکلات ما را بدانند که بخشی از مشکلات ما اداری است. آقای جعفری(معاون سیاسی استاندار) نیز تاکید کردند که این کار انجام شود.

درخواست جلسه با فرماندار مشهد

این فعال سیاسی اصلاح‎طلب ادامه داد: انتظار دیگر ما این بود که با مدیران ارشد استان جلسه برگزار کنیم و معاون سیاسی استاندار بیان کردند که باید برنامه جلسه‌هایی که می‌خواهید را با مدیرکل سیاسی استان در میان بگذارید، در مرحله اول درخواست جلسه با فرماندار مشهد را داریم. همچنین در این جلسه مطرح شد که برای تشکیل هیات‌های اجرایی یا مجریان انتخابات، مناسب بود که از احزاب نظرخواهی می‌شد تا آنها نیز نیروهای خود را معرفی کنند که این به نفع استان است، به سلامت انتخابات  استان کمک می‌کند و ابهامات محتمل را به حداقل کاهش می‌دهد، اما چرا این کار صورت نگرفته است؟ نمایندگان سه جریان سیاسی همه به اتفاق آرا بیان کردند که در این زمینه با هیچ کدام از ما تماسی گرفته نشده است.

رئیس خانه احزاب خراسان رضوی با بیان اینکه یکی از کارکردهای مهم احزاب این است که در فصل انتخابات وظایف خود را در حد اعلا انجام دهد، عنوان کرد: یکی از مهمترین وظایف آنان این است که کاندیداهای خوبی را مشخص کنند و هم اینکه توانمندتر شوند، همیشه انتظار ما این است که احزاب در جهت تشکیل احزاب بزرگ در بین جریان‌های مختلف سیاسی کمک کنند تا آنها شکل بگیرند. در حال حاضر وضعیت فعلی، وضعیت مطلوبی در بین احزاب نیست. برخی احزاب تنها پروانه دارند، ممکن است تعداد کمی عضو داشته باشند و تاثیرگذاری چندانی نداشته باشند که اسم این حزب نیست،  تحزب باید فربه شود، به عبارتی زمینه ایجاد و رشد احزاب بزرگ در جریان‌های سیاسی به وجود آید. تکثیر احزاب، سیاست مطلوب و کارآمدی نیست. 

وی خاطرنشان کرد: از حاکمیت انتظار داریم و با آنها مطرح کردیم که کمک کنند تا قانون احزاب اصلاح شود و احزاب آورده قابل توجهی داشته باشند. همیشه احزاب کوچک فاقد کارایی هستند و نمی‌توانند اثرگذار باشند و نقش‌آفرینی کنند. احزاب باید خودشان را توانمند کرده و تلاش کنند این تکثر به سمت NGO و سازمان‌های مردم‌نهاد برود نه کسانی که می‌خواهند کار سیاسی انجام دهند. این بحث‌ها مطرح و قرارهایی نیز گذاشته شد که در آینده جلسات منظمی داشته باشیم.

گندمی اضافه کرد: انتظار داریم که دولت اراده و اعتقاد پیدا کند و از نمایندگان دولت در استان نیز می‌خواهیم که این موارد را مکتوب و ارسال کنند، دولت‌ها در دنیا به احزاب کمک‌های بلاعوض بسیار بزرگی می‌کنند که باید این کمک‌ها را در اختیار احزاب توانمند قرار دهند و بخشی از این کمک‌ها مربوط به اعضا و اسپانسرها است. اگر دولت‌ها در مراحل اولیه اعتقادی به توانمند کردن احزاب داشته باشند، این کار را انجام می‌دهند. ما این موارد را مطرح کردیم و آنها نیز قبول داشتند و گفتند احزاب نیز خودشان با هم متفاوت هستند اما همه باید تلاش کنیم تا این نیروها هم‌جهت شوند و از توانمندی آنها برای توسعه جامعه استفاده شود.

وی با اشاره به اینکه قرار بود جریانات اصولگرا، اصلاح‌طلب و بانوان جلساتی با استاندار داشته باشند که هنوز این اتفاق نیفتاده است، تصریح کرد: اخیرا قرار بود اصولگرایان با استاندار جلسه‌ای داشته باشند که این جلسه لغو شد و مایه گلایه اصولگرایان شده بود، در پایان قرار شد که این جلسات برگزار شود اما هنوز زمانی برای آن تعیین نشده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی انتخابات 98 خانه احزاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۰۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام ارشد حماس : اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهیم شد

یک مقام ارشد سیاسی حماس به آسوشیتدپرس گفت که این گروه حاضر است با یک آتش‌بس پنج ساله یا بیشتر با اسرائیل موافقت کند و در صورت ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی، سلاح‌های خود را روی زمین گذاشته و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهد شد.
 
به گزارش یورونیوز، خلیل الحیه در مصاحبه‌ای که روز چهارشنبه با این خبرگزاری در استانبول انجام داده همچنین تاکید کرد که حماس آمادگی دارد به سازمان آزادی‌بخش فلسطین بپیوندد تا یک دولت واحد برای غزه و کرانه باختری تشکیل شود. 
 
این اظهارات مقام ارشد حماس می‌تواند امتیاز قابل توجهی برای اسرائيل به شمار رود چرا که این گروه فلسطینی همواره تاکید کرده که مبارزه خود را تا زمان نابودی اسرائيل ادامه خواهد داد.  الحیه که از مقام‌های بلندپایه حماس به شمار می‌رود که در مذاکرات برای آتش بس و تبادل گروگان‌ها حضور داشته در این مدت گاهی لحن تند و مخالف و گاهی هم بیان آشتی‌جویانه‌ای داشته است. 
 
او در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید کرد که «حماس آمادگی دارد حدود کشور فلسطینی را بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی که تاکید دارد باید در امتداد مرزهای پیش از جنگ ۱۹۶۷ تشکیل شود، بپذیرد.»

او در خصوص اینکه اگر چنین اتفاقی بیفتد چه سرنوشتی در انتظار حماس خواهد بود گفت: «آن‌وقت شاخه نظامی ما منحل می‌شود. تجربیات افرادی که با اشغالگران جنگیدند چه شده است؟ وقتی به استقلال رسیدند و حقوق خود را کسب کردند به احزاب سیاسی تبدیل شدند و نیروهای مبارز هم به ارتش ملی پیوسته‌اند.» 
 
الحیه نگفت که آیا استقبال آشکار او از راه حل دو دولتی به منزله پایان دادن به درگیری فلسطین با اسرائیل است یا گامی موقت به سوی هدف اعلام شده این گروه برای نابودی اسرائیل.
 
تشکیلات خودگردان فلسطین امیدوار است که یک کشور مستقل در کرانه باختری، اورشلیم شرقی و غزه ایجاد کند، مناطقی که اسرائیل در جنگ ۱۹۶۷ در خاورمیانه تصرف کرد. در حالی که جامعه بین المللی به شدت از چنین راه حل دو دولتی حمایت می‌کند، دولت تندرو بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، آن را رد می کند.
 
اسرائیل می‌گوید که از زمان آغاز جنگ، اکثر گردان‌های اولیه حماس را منهدم کرده است، اما چهار گردان باقی‌مانده در رفح مخفی شده‌اند. اسرائیل استدلال می‌کند که حمله به رفح برای پیروزی بر حماس ضروری است.
 
الحیه اما می‌گوید که چنین حمله‌ای نمی‌تواند به نابودی حماس بینجامد. او گفت که تماس‌ها بین رهبری سیاسی خارج و رهبری نظامی در غزه بدون وقفه در جریان است و تماس‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و جهت‌گیری‌ها با مشورت  بین دو گروه انجام می‌شود.
 
جنگ غزه نزدیک به هفت ماه طول کشیده و مذاکرات آتش بس متوقف شده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • تشکیل جلسه در مازندران درخصوص ضرب‌وشتم داور کشتی
  • جلسه هیات رئیسه فدراسیون دوومیدانی تشکیل شد
  • مقام ارشد حماس: اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم
  • مقام ارشد حماس : اگر کشور فلسطین تشکیل شود سلاح‌ها را زمین می‌گذاریم و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهیم شد
  • حمله به رفح به یک درگیری سیاسی در اسرائیل تبدیل شده است
  • حماس: حمله به رفح به یک نزاع سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است
  • شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال
  • حمله افراد نقاب‌پوش به یک نشست سیاسی در سوئد
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند