Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@16:00:54 GMT

دست‌های مهربانی که گره‌گشا می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۴۰۹۱۳

دست‌های مهربانی که گره‌گشا می‌شوند

مشارکت خیرین شهرستان بروجن در احداث بیش از 37 مرکز بهداشتی، درمانی، آموزشی، ورزشی و... شهر بروجن را به شهر خیرین و نیکوکاران معروف کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز؛ دوست داشتنى ‏‌ترینِ خلق پیش خدا کسى است که به مردم نفع برساند، خانواده‏‌اى را خوشحال کند یا با برادر مسلمانش به‌ خاطر برآوردن حاجتش راه برود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
اگر در جامعه، افرادی هستند که نیاز مالى دارند، ‌در مقابل کسانى هم هستند که مى ‌‏توانند به دیگران کمک کنند، سنت حسنه ای که از منظر قرآن و تعالیم دینی ارزش و ثواب فراوانی دارد و لازم است به یک ارزش و یک فرهنگ عمومى در جامعه تبدیل شود.
 
بروجن، شهر خیرین و نیکوکاران

سیدسیف الله فیاضی رئیس هیئت مدیره انجمن خیریه ایتام امام زمان (ع) بروجن در گفت و گو با خبرنگار جهانبین نیوز، اظهار داشت: مشارکت خیرین در احداث بیش از 37 مرکز بهداشتی، درمانی، آموزشی، ورزشی و... شهر بروجن را به شهر خیرین و نیکوکاران معروف کرده است.
 
وی احداث مجتمع مسکونی 30 واحدی ایتام امام زمان (عج) با مشارکت 30 میلیارد ریالی آقای بهرام عزیزی را یکی از اقدامات ارزشمند خیرین در خانه دار کردن زوج های جوان نیازمند در بروجن عنوان کرد.
 
فیاضی افزود: تا پایان سال آینده نیز، 24 واحد مسکونی دیگر با کمک 50 میلیارد ریالی آقای سیدمصطفی طباطبایی در شهرک الهیه بروجن احداث و تحویل زوج های نیازمند خواهد شد.
 
رئیس هیئت مدیره انجمن خیریه ایتام امام زمان (ع) بروجن با بیان اینکه از سال گذشته و با ایجاد انجمن خیریه امدادگران عاشورایی زمینه درمان و حمایت از 300 بیمار سرطانی و صعب العلاج فراهم شده، اضافه کرد: ساختمان این مرکز با اهدا زمین مسکونی توسط آقای علیرضا ولیان در یکی از نقاط قابل دسترس شهر بروجن با 70 درصد پیشرفت فیزیکی درحال احداث می باشد.
 
سیدسیف الله فیاضی احداث پمپ بنزین، جایگاه CNG، مجتمع و تالار پذیرایی گل نرگس و... در کیلومتر 2 از محور بروجن مبارکه را دیگر اقدام خیرین در حمایت از ایتام برشمرد و گفت: درآمد حاصل از این مجموعه به طور کامل صرف کمک هزینه تحصیل، ازدواج، درمان و... ایتام نیازمند می شود.
 
احداث 14 واحد آموزشی فرهنگی خیرساز در شهرستان بروجن

سیدعیسی علوی مدیر آموزش و پرورش شهرستان بروجن در گفت و گو با خبرنگار جهانبین نیوز، گفت: طی سال های گذشته 14 واحد آموزشی فرهنگی به استعداد 115 کلاس درس با کمک خیرین احداث شده و به بهره برداری رسیده است.
 
وی گفت: احداث 7 باب واحد آموزشی، اهدا زمین مرکز فرهنگی تربیتی و سینما 8 شهریور بروجن و احداث دارالقرآن و... با بیش از 12 هزار مترمربع زیربناء ساخت، از جمله کمک های خیری در راستای تعلیم و تربیت و ترویج فرهنگ قرآنی می باشد.

مشارکت 95 درصدی خیرین شهرستان بروجن در احداث مراکز بهداشتی

محمدحسن کرمی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجن در گفت و گو با خبرنگار جهانبین نیوز، گفت: 11 مرکز جامع خدمات سلامت و پایگاه اورژانس 115 طی سال های اخیر توسط خیرین احداث و یا در حال احداث است.
 
وی افزود: مرکز جامع خدمات سلامت شهرهای بروجن، نقنه و فرادنبه، کلینیک تخصصی دندانپزشکی زنده یاد مژگان هادیپور، آزمایشگاه مرکزی و مرکز خدمات مشاوره پیش از ازدواج، مرکز راهبری فوریت های 115، مرکز بیماری های رفتاری و پایگاه اورژانس 115 بروجن و پایگاه اورژانس 115 روستای چغاخور پروژه هایی هستند که با مشارکت 30 تا 50 درصدی خیرین احداث و به بهره برداری رسیده است.

کرمی احداث مرکز جامع خدمات سلامت حضرت قائم (عج)، زایشگاه و پایگاه انتقال خون بروجن را دیگر پروژه هایی عنوان کرد که طی سال های گذشته و با مشارکت خیرین ساخته شده و در اختیار مردم شهرستان بروجن قرار گرفته است.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجن با بیان اینکه تنها مرکز جامع خدمات سلامت موسی بن جعفر (ع) بروجن از محل اعتبارات دولتی و دانشگاه علوم پزشکی احداث شده، اضافه کرد: 95 درصد از پروژه های بهداشتی و درمانی توسط خیرین ساخته شده است.

وی گفت: احداث مراکز جامع خدمات سلامت شهر گندمان و محله فاطمیه بروجن نیز تا پایان امسال با مشارکت خیرین عملیاتی خواهد شد.
 
خیرین و گره هایی که از ورزش بروجن باز کردند
 
مسعود پرسته رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان بروجن نیز در گفت و گو با خبرنگار جهانبین نیوز، اظهار داشت: مشارکت خیرین در احداث پروژه های بزرگ ورزشی، زمینه جذب و پرورش سالانه بیش از 27 هزار ورزشکار در رشته های مختلف را فراهم کرده است.
 
وی احداث زمین چمن شماره 2 بروجن، سالن کشتی و سالن بوکس و سالن ورزش های رزمی را از پروژه های احداث شده توسط خیرین عنوان و گفت: شهرستان بروجن با سرانه 86 سانتی متری فضای ورزشی، رتبه نخست در ایجاد زیرساخت های ورزشی را از محل اعتبارات دولتی و مشارکت خیرین به خود اختصاص داده است.

مسعود پرسته احداث سالن 500 مترمربعی ژیمناستیک و زمین تنیس خاکی زنده یاد مژگان هادیپور را دیگر پروژه های خیری در بروجن برشمرد که با پیشرفت 85 درصدی درحال احداث می باشند.
 
اینها تنها گوشه ای از صدها مواردی است که گره شان به دست سخاوت خیرین بام ایران در طول سال های گذشته بازگشایی شده، نیکوکارانی که در خزان فصل ها، بذر نوع دوستی می پاشند و خوشه مهربانی و لبخند برداشت کنند.

به گزارش جهانبین نیوز، امسال نیز و با مشارکت خیران بروجنی و کمک ستاد دیه کشور، زمینه آزادی 14 زندانی جرائم غیرعمد با 5 میلیارد تومان و 14 سکه بدهی در جشن گلریزان آزادی زندانیان جرائم غیرعمد فراهم شد.

اقدام ارزشمندی که در سال های آینده و به همت خیرین و نیکوکاران پررنگ تر شده و لازم است به یک ارزش و یک فرهنگ عمومى در جامعه تبدیل شود.
 
 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۰۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری گفت: مدارس تخریبی به آن دسته از مدارسی اطلاق می‌شود که قدمت بالایی داشته و جزو مدارس خطرآفرین دسته‌بندی می‌شوند که حدوداً ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در استان شناسایی شده که عمدتا باید تخریب و بازسازی شوند.

مهدی اسعد ششم اردیبهشت‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه چهارمحال و بختیاری با اشاره به وجود حدودا ۱٠ هزار کلاس درس در ۱۸۰۰ فضای آموزشی استان، اظهار کرد: حدوداً ۱۰۰۰ کلاس درس در استان برای احداث و نوسازی مورد نیاز است که ۵۰۰ کلاس درس در قالب تخریب و بازسازی و ۵۰۰ کلاس درس دیگر نیازمند احداث است.

وی گفت: طرح بازنگری شناسنامه فنی فضاهای آموزشی در حال انجام است تا با این برنامه به عدد واقعی در زمینه سرانه فضای آموزشی استان دست یابیم.

وی بیان کرد: در مناطقی همچون منظریه که مسکن ملی احداث شده نیازمند احداث مدارس است که این کار بر عهده اداره کل راه و شهرسازی قرار دارد، از طرفی در وضعیت فعلی تنها سه مدرسه در آن منطقه احداث شده در حالی که ۱۶ مدرسه مورد نیاز است.

معاون اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با اشاره به بحث استانداردسازی سیستم گرمایشی در مدارس استان، تصریح کرد: حدوداً ۸۰۰۰ کلاس درس استانداردسازی شده که از این تعداد استانداردسازی حدود ۳۰۰۰ کلاس درس در طول سالیان اخیر انجام و استانداردسازی حدود ۲۰۰۰ کلاس درس  انجام نشده است که امسال در اولویت کاری این اداره کل قرار دارد.

اسعد ادامه داد: البته در قالب طرح شهید عرب با مشارکت بخش حقیقی و حقوقی بناست استانداردسازی مدارس صورت گیرد که ۱۰۰ کلاس درس در قالب این طرح در نظر گرفته شده و در مجموع در سال ۱۴۰۳ باید استانداردسازی ۴۰۰ کلاس درس دیگر استانداردسازی سیستم گرمایشی آنها انجام شود.

وی در خصوص مدارس کانکسی در استان، بیان کرد: در قالب طرح شهید پناهی جمع‌آوری مدارس کانکسی با مشارکت بنیاد برکت و دولت در دستور کار قرار گرفت که حدوداً ۱۹ مدرسه در استان احصا شده که حدود ۱۰ مدرسه در حال احداث است و ۹ مدرسه دیگر به دلیل مشکلات تامین زمین اجرایی نشده است، همچنین مدارس تخریبی به آن دسته از مدارسی اطلاق می‌شود که قدمت بالایی داشته و جزو مدارس خطرآفرین دسته‌بندی می‌شوند که حدوداً ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در استان تشخیص داده شده که باید تخریب و بازسازی شوند.

معاون اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری گفت: نیازمندی جدید آموزش و پرورش حدود ۱۰۰ مدرسه با ۵۰۰ کلاس درس است که باید در منظریه، شهرهای لردگان، آلونی، بروجن و فارسان احداث شوند.

وی به اعتبارات مصوب سفر اشاره کرد و افزود: در دور اول سفر حدود ۲۶۰ میلیارد تومان مصوبه وجود داشت که ۱۵۰ میلیارد تومان برای تخریب و بازسازی مدارس، ۶۰ میلیارد تومان توسعه فضاهای کمک آموزشی، ۲۵ میلیارد تومان برای کمک به مدارس نیمه تمام خیرین و ۲۵ میلیارد تومان به منظور سند توسعه شهرستان کوهرنگ و احداث، توسعه و تجهیز مدارس مصوب شد که در مجموع حدود ۶۰ درصد آن تخصیص یافته است، در دور دوم سفر نیز ۶۰۰ میلیارد تومان مصوب شد.

اسعد بیان کرد: این اداره‌کل دارای ۱۰۰ پروژه نیمه تمام بوده که ۸۲ پروژه خیری و مابقی پروژه‌های نیمه تمام دولتی هستند که از کمک خیرین برای تکمیل آنها کمک گرفته می‌شود.

در ادامه محمد صفرزاده، مدیر برنامه‌ریزی و توسعه مشارکت‌های اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری گفت: تعداد پروژه‌های خیری ۸۲ پروژه شامل ۷۰ مدرسه با ۳۵۱ کلاس درس و ۴۶ هزار متر مربع زیربنا، دو نمازخانه، هشت سالن ورزشی و یک مجتمع آموزشی فرهنگی با مجموعا ۵۸ هزار و ۲۰۰ متر مربع وجود دارد که برای تکمیل فضاها بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

وی افزود: برای کمک به مدرسه سازی از گروه‌های جهادی، شورای بانوان، نهادهای دولتی و حاکمیتی و دانش آموز خیری کمک گرفته می‌شود، در صورتی که بخشی از مسئولیت اجتماعی به سمت مدرسه سازی سوق پیدا کند مشکل مدارس در استان حل می‌شود.

صفرزاده با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی در کشور به ازای هر دانش آموز ۵.۲۸ متر مربع و سرانه استاندارد ۸.۳۹ مترمربع است، تصریح کرد: میزان سرانه در استان ۸.۲۵ متر مربع است که با سرانه استاندارد کشوری فاصله زیادی نداریم، البته با بازنگری شناسنامه فنی فضای آموزشی سرانه فضای آموزشی در استان مشخص خواهد شد.

به گفته وی، در جشنواره خیرین مدرسه ساز دور گذشته میزان مشارکت و تعهد خیرین ۶۴ میلیارد تومان بود که حدوداً ۵۰ میلیارد تومان آن محقق شد، از طرفی عمده مبالغی که از محل خیرین تامین می‌شود از خارج از استان بوده که لازم است میزان مشارکت مردم استان افزایش یابد،  بنابراین می‌توان گفت باید فرهنگ چند خیری به منظور تکمیل پروژه‌های نیمه تمام آموزشی در استان نهادینه شود.

در ادامه علی‌مردان مردانی، مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز چهارمحال و بختیاری بیان کرد: مجمع خیرین استان فعالیت حدوداً ۲۵ ساله دارد که به طور رسمی از سال ۹۵ مجوز فعالیت را دریافت کرده است، وظیفه اصلی مجمع توسعه و ترویج فرهنگ خیری است، البته جذب کمک‌های افراد نیک اندیش و خیر در خصوص مدرسه سازی، تجهیز مدارس و کمک به دانش‌آموزان نیازمند از دیگر وظایف این مجمع است.

وی با اشاره به وجود ۸۲ طرح خیری نیمه تمام فعال در استان، گفت:۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح‌های خیری مورد نیاز بوده که امید است بخشی از این اعتبار در بیست و ششمین جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان که ۱۹ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود، تامین شود.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • ابتکار عمل رسانه ملی در انتخابات، مشارکت آگاهانه مردم را رقم زد
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • احداث مرکز بستر درمانی شهر مارگون به همت خیر لبنانی
  • راه اندازی مرکز معاینه فنی ناوگان سنگین در کهنوج
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • مرگ خاموش جوان بروجنی
  • تخصیص یک میلیارد ریال اعتبار برای ساخت آسمان نمای دیجیتال
  • ساخت نخستین آسمان نمای دیجیتال در بروجن
  • نخستین مرکز تخصصی نجوم و رصد استان در شهرستان بروجن راه اندازی می‌شود