Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@06:29:33 GMT

ریشه های تخریب

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۴۰۹۳۲

 ریشه موفقیت جناح پیروز انتخابات ریاست جمهوری سال 92 بر محور نفی استوار شده بود، جریانی که خود را عامل اصلی و تنها کلید موفقیت برای خروج از بحران های مقطعی دامن گیر کشور میدانست با تخریب دیگر نامزدهای ریاست جمهوری و امنیتی کردن فضای ذهنی رای دهندگان با مطرح کردن دوگانه مذاکره دربرابر تقابل و بعدتر تضاد بین حقوق دان بودن و سرهنگ بودن در نحوه مواجهه با امر اجتماعی توانست تا سرمایه اجتماعی بزرگی را مصادره به مطلوب نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته اصلی درهمین بحث آرمیده است که برخلاف آنچه تئوری پردازان اصلی جریان اصلاحات که از قضا اکثرا اساتید جنگ روانی هم هستند، آنچه توسط کاندیدای پیروز در سال 92 رخ داد نه امنیتی زدایی از شرایط  بلکه امنیتی کردن مضاعف ادراک ذهنی مخاطب با یک جنگ روانی و فضا سازی سنگین بود.

اخبار سیاسی- آن تضاد اصیلی که در سال 92 باید محور رقابت بین جریان های حاضر در صحنه انتخابات قرارمیگرفت نه تضاد بین مذاکره و تقابل و یا سرهنگ بودن و وکیل بودن یک شخص بلکه تضاد فی مابین کارآمدی و ناکارآمدی و خودباوری و دگرباوری بود، یک جریان سیاسی که برای سال ها ، تمام تلاش خود را مصروف ایجاد رسانه های زنجیره ای مکتوب و مجازی کرده بود با یک هجمه سنگین به ادراک رای دهندگان فضای سیاسی را مصادره کرد و ماحصل این شش سال اخیر برافروختن این تضاد های نااصیل و غیر مرتبط با شرایط واقعی کشور بوده است.کیست که امروزه پس از تجربه برجام مدل مذاکره ای بدین شکل را تجویز نماید،چه برسد به پیگیری برای دست یافتن به برجام های 2 و 3 .

چه کنشگر سیاسی و دانشجویی است که امروزه از فضای امنیتی موجود در بطن جامعه مدنی که سردمداران دولت امروز مانند چندسال گذشته درخصوص آن آدرس های اشتباه میدهند راضی باشد ؟ چه کارآفرینی است که بعداز آن همه وعده درخصوص گشایش و بهبود فضای کسب و کار از عملکرد مکانیزیم های اقتصادی فعلی راضی باشد ؟ آن هم در برنامه ریزی که دست یافتن به یک مزیت اقتصادی از یک معاهده ای مانند برجام اولویت دست بالاتری نسبت به مدیریت فضای تولید کشور برای خروج از رکود توسط وزارت خانه متولی آن ( صمت) دارد،انتصاب اشخاصی مانند نعمت زاده و شریعتمداری و در مرحله پایانی رحمانی به عنوان وزرای صمت نشان از دیدگاه شخصی رئیس جمهور و حلقه فکری اطرافش نسبت به امر صنعتی و گسترش اقتصاد مبتنی بر صنعت دارد.

همین خط تخریبی درسال 94 و 96 در دو انتخابات مجلس و ریاست جمهوری مجددا مورد استفاده قرار گرفت، آنچه به روشنی عیان است این نکته است که دولت و طرفدارانش تماما آلوده استراتژی تخریب شده اند. دراین چندسال هیچ نگاه ایجابی از سمت اصلاح طلبان برای حل مشکلات اجرایی پیشنهاد نشده است، بازی با احساسات مخاطبین،دادن آدرس غلط، انداختن مشکلات برعهده دیگران و... تنها آنچیزی است که خط مشی انتخاباتی اصلاح طلبان را به پیش برده و فضای اقتصادی ضعیف،جامعه بی رمق و رانتیرترین مدیران دو دهه گذشته را حادث کرده است.دراین دوره از انتخابات مجلس اما تلاش برای ایجاد دوگانگی کارآمدی و ناکارآمدی و براین اساس روشنگری پیرامون آنچه که میتوان فضا سازی های مسموم عده ای از کنشگران سیاسی است جزو اولویت های اصلی اصولگرایان خواهد بود.ما برای ایران برسر وظیفه ملی و دینی خود عمل خواهیم کرد و نه تخریبی برای کسب صرف قدرت آنهم بدون برنامه و طرح.

سعید همتی

 

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری ریاست جمهوری رقابت انتخابات رسانه انتخابات نامزدهای ریاست جمهوری فضای امنیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۰۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرآشپز پخت تورم در ایران

سال‌ها است که تورم به عنوان یکی از معضلات اصلی اقتصاد ایران، مردم را رنج می‌دهد. در هر دوره انتخاباتی، مهار تورم به عنوان یکی از شعار‌های اصلی نامزد‌ها به گوش مردم می‌رسد. اما در عمل، گویی این وعده‌ها رنگ واقعیت به خود نمی‌بینند.

به گزارش اکوایران، یکی از ریشه‌های اصلی این معضل، ناترازی در نظام بانکی کشور است. تا زمانی که این ناترازی به طور کامل برطرف نشود، هرگونه تلاشی برای مهار تورم ناکام خواهد ماند. اما چرا با وجود آگاهی از این موضوع، تاکنون اقدام موثری برای حل این مشکل انجام نشده است؟

در قسمت دهم از مجموعه «فارکست بانکداری» به بررسی این موضوع می‌پردازیم. فرهاد نیلی، اقتصاددان و سید حمید پورمحمدی، معاون اقتصادی سازمان برنامه و بودجه، در این برنامه درباره ریشه‌های این معضل و راهکار‌های مدنظر بحث می‌کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • فرج‌الله شوشتری به‌عنوان سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری سمنان منصوب شد
  • نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • ما نیاز به یک انقلاب اداری و دولتی داریم
  • اجرای بیش از ۱۰ عنوان برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی مهرستان
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • سرآشپز پخت تورم در ایران