Web Analytics Made Easy - Statcounter

مخالفان استعفای کاظم جلالی معتقد بودند که با توجه به تجربه پنج دوره نمایندگی وی وجود وی در مجلس بسیار ضروری تر از دولت است.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، علیرضا رحیمی در ادامه جلسه علنی صبح امروز یکشنبه 19 آبان در مخالفت با استعفای کاظم جلالی گفت: آقای جلالی در مقابل رویکردهای افراطی موضع مستقل در دفاع از منافع ملی داشتند، تواضع، صداقت، لابی گری، بازی سازی در حوزه سیاسی از جمله ویژگی هایی است که به همین دلیل مجلس تمایلی به موافقت با استعفای وی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی گفت: خاستگاه آقای جلالی در تهران در دوره دهم خاستگاه اصلاح طلبی بود، گرچه وی به عنوان رییس فراکسیون مستقلین مجلس نیز عملکرد قابل قبولی داشتند.

 

وی با اشاره به اینکه جلالی از پختگی لازم با توجه به اینکه پنج دوره نماینده مجلس بوده است، برخوردار است، گفت: قطعا باید این پختگی به سمت مجلس بازگردد و صلاح نیست که برای هفت ماه ریاست مرکز پژوهش ها را به فرد دیگری بدهیم.

 

رحیمی با اشاره به فعالیت سنایی به عنوان سفیر ایران در روسیه گفت: وی اولین سفیر در روسیه بود که مسلط به زبان روسی بود البته وی قبلا نیز رایزن فرهنگی بود و به همین دلیل تاثیرگذاری بسیاری در این منصب داشت و در سفری که در خدمت آقای ظریف در مسکو بودیم در مسیر برگشت وی از آقای سنایی رضایت کامل داشتند.

 

مهرداد لاهوتی نیز در مخالفت با این استعفا گفت: ارادت من به آقای جلالی بر کسی پوشیده نیست اما ما معتقدیم که وی باید در مجلس حضور داشته باشد از نظر آداب اداری رده سفیر همانند استاندار است اما رده نماینده مجلس همان وزیر است. ما انتظار داشتیم آقای رییس جمهوری از آقای جلالی به عنوان وزیر یا معاونان اش استفاده کند نه اینکه وی را به عنوان سفیر انتخاب کند.

 

وی تاکید کرد: نقش آقای جلالی در مرکز پژوهش ها نقش موثری بود که برای اولین بار مقام معظم رهبری از این نقش به عنوان نقش موثر یاد کردند و ما امیدواریم این عملکرد موثر وی تداوم داشته باشد

 

لاهوتی خاطرنشان کرد: ما نگران هستیم که مرکز پژوهش ها که مغز متفکر مجلس است، بعد از این چه خواهد شد و به دست چه کسی سپرده خواهد شد.

 

حسینعلی حاجی دلیگانی در مخالفت با استعفای جلالی گفت: کارکنان و کارشناسان مرکز پژوهش ها از مدیریت جلالی در این مرکز راضی نبودند و وی با این عملکرد اگر سفیر هم شود، عملکردش مورد رضایت نخواهد بود.

 

وی بیان کرد: مسئولیت مرکز پژوهش ها مسئولیت کمی نیست تنها جایی است که نقطه نظرات کارشناسی به مجلس ارایه می شود. اگر مجلس در برخی محورها مورد سوال قرار می گیرد به دلیل این است که مرکز پژوهش ها نقش اش را در بحث کارشناسی و مشورت دادن به نمایندگان به خوبی ایفا نکرده است.

 

وی خاطرنشان کرد: در موضوع برجام فقط دولت مقصر نیست بلکه مجلس نیز مقصر است و عمده تقصیر مجلس به مرکز پژوهش ها بر می گردد که نتوانست مسایل را به صورت کارشناسی به نمایندگان ارایه دهد.

 

سید ناصر موسوی لارگانی، نماینده فلاورجان نیز در مخالفت با این استعفا گفت: دولت اول تصمیم اش را گرفته و بعد به مجلس آن را اعلام رده است، آقای جلالی در سخنان اش گفت استوارنامه بنده در شهریور ماه امضا شده است ما اینجا در مقابل عمل انجام شده قرار گرفته ایم و این برنامه ای که دولت داشته است که از آقای جلالی به عنوان سفیر استفاده کند فقط جایگاه وی را تنزل داده است و این نوعی اجحاف در حل مردم تهران است.

 

وی تاکید کرد: در طول مدتی که آقای جلالی در مرکز پژوهش ها بودند این مرکز نقش اش را به خوبی ایفا نکرده است.

 

جبار کوچکی نژاد نیز در مخالفت با استعفای جلالی گفت: آقای جلالی تجربه خوبی در حوزه قانون گذاری دارد و با توجه به تجربه هایی که دارد نباید از مجلس برود. ما نیاز به تجربه و کارآمدی وی در مجلس داریم.

 

وی تاکید کرد: عمر دولت دو سال بیشتر نیست و اینکه در دولت بعدی وی بتواند ادامه خدمت با توجه به حساسیتی که در کشور روسیه وجود دارد بدهد معلوم نیست.

 

نادر قاضی پور، نماینده ارومیه نیز در مخالت با استعفا گفت: جایگاه مجلس و نمایندگی بالاتر از سفیر است.

 

وی خطاب به جلالی گفت: یادت نرود که کجا می روی. به کشوری می روی که ما در آذربایجان و تبریز طلاهای زنان مان را به روسیه دادیم که ایران را آزاد کند. عهدنامه ترکمان چای و گلستان یاد نرود. روسیه مار خوابیده است و چشم طمع به آب های ما دارد.

 

نمایند مردم ارومیه تاکید کرد: من معتقدم آقای جلالی نمی تواند با ترفندهای روسیه برخورد کند و می ترسم حزب منحله توده فعال باشد./

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد راهپیمایی 13 آبان 13 آبان شیراز هفته وحدت نماز جمعه ۱۳ آبان روز استکبار ستیزی کانون های فرهنگی هنری مساجد اردبیل آغاز امامت امام زمان عج جلالی مجلس شورای اسلامی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۰۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی، توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی توسط صندوق پژوهش و فناوری گیلان در شمال کشور ایجاد و راه اندازی می‌شود.

با هدف توسعه وگسترش فعالیت‌های تحقیقاتی، تقویت نوآوری‌های شناختی و رونق کسب و کار‌های فناورانه حوزه اکوسیستم شناختی، «مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی» با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی، توسط صندوق پژوهش و فناوری گیلان در شمال کشور ایجاد و راه اندازی می‌شود.

دانیال سمیعی، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان  توضیح داد: این صندوق با تمرکز بر روی پروژه‌های نوآورانه و تحول‌آفرین تلاش می‌کند با بهره‌مندی از حمایت‌های دولت و جذب پتانسیل‌های بخش خصوصی نقش محوری خود را در ارائه خدمات به فناوران و توسعه فناوری‌های آینده تحکیم بخشد.

وی با بیان اینکه این صندوق دانش‌بنیان از چهار سال پیش همکاری خود با ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی را آغاز و به عنوان صندوق تخصصی این حوزه در کشور معرفی شد، افزود: صندوق پژوهش و فناوری گیلان در نظر دارد تا در سال جاری با اجرای برنامه‌هایی برای گسترش فعالیت‌های این حوزه از طریق جذب و تخصیص منابع و افزایش همکاری‌های ملی و بین‌المللی به افزایش توانمندی فناوران کشور در این زمینه و همچنین تقویت جایگاه ایران در این زمینه اقدام نماید.

سمیعی با بیان اینکه صندوق پژوهش و فناوری گیلان یک نهاد مالی غیردولتی نیمه دوم سال ۱۳۹۸ با همکاری  چهارمرکز علمی ودانشگاهی و همچنین ۶ سرمایه‌گذار بخش خصوصی فعالیت خودرا آغاز کره است، تصریح کرد: فعالیت اصلی این صندوق بر ارائه خدمات مالی از قبیل «ارائه انواع تسهیلات»، «سرمایه‌گذاری خطرپذیر»، «صدور انواع ضمانت‌نامه»، «ارائه گرنت»، «ارائه خدمات توانمندسازی»، "پذیرش مطالبات قراردادی" و "لیزینگ محصولات فناورانه" به شرکت‌ها و کسب‌وکار‌ها در زمینه فناوری و نوآوری متمرکز است.

 وی اشاره کرد: صندوق گیلان با طراحی و برگزاری اولین برنامه ملی سرمایه‌گذاری درکسب و کار‌های حوزه فناوری‌های شناختی با عنوان «BRAINVEST» در کشور در تلاش است تا نه تنها در راستای تقویت پایه‌های فناوری در سطح ملی، بلکه به توسعه فناوری بومی در سطح روند‌های جهانی گام بر‌دارد.  

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری گیلان، با اشاره به اینکه درسال‌های اخیر، سرمایه‌گذاری خطرپذیر درحوزه فناوری‌های شناختی برای کمک به توسعه محصولات و ارایه راهکار‌هایی برای ارتقای توانایی‌های شناختی در برخی از کشور‌ها به طور قابل توجهی افزایش یافته است، یادآور شد: صندوق گیلان در اجرای برنامه‌های مختلف در حوزه‌های شناختی  تاکنون ۹۰  میلیارد ریال در این حوزه سرمایه‌گذاری خطرپذیر کرده و بیش از ۸۰ میلیارد ریال خدمات مالی در قالب تسهیلات و بیش از ۱۸ میلیارد ریال به فناوران و کسب‌وکار‌های حوزه فناوری‌های شناختی حمایت‌های مالی در قالب گرنت پرداخت کرده است.

وی ادامه داد: مجموعه این خدمات منجر به نقش تاثیرگذار آن در ترویج فناوری‌های پیشرفته در زیست‌بوم فناوری‌های شناختی کشور شده است.

سمیعی در پایان افزود: سرمایه‌گذاری‌های دولتی و خصوصی در علوم شناختی نقش مهمی در تقویت قدرت اقتصادی و فناوری کشور‌ها دارد و می‌تواند به عنوان یک موتور رشد برای نوآوری و توسعه پایدار عمل کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • بررسی پرونده صندوق پس انداز کارکنان راه آهن با ۷ هزار شاکی
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است
  • هدف شورای ششم، مطالبه‌گری برای استیفای حقوق شهروندان است
  • پاسخگویی به بیش از ۲۲ هزار گزارش مردمی در سال ۱۴۰۲
  • استرس یکی از مهمترین عوامل از بین رفتن آرامش در کانون خانواده است
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی
  • محروم‌‌ترین و برخوردارترین استان‌‌های ایران مشخص شدند
  • گزارش مرکز پژوهش‌های مجلس از میزان تخصیص بودجه عمومی به رسانه‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳/ صداوسیما ۲۴ هزار میلیارد تومان