Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه ایران در یادداشتی در روزنامه‌ای عربی، منطقه را نیازمند «گفتگو داخلی» دانست و با تأکید بر اینکه «امنیت خریدنی نیست»، کشور‌های منطقه را به پیوستن به طرح «ابتکار صلح هرمز» دعوت کرد. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران، امروز یکشنبه در یادداشتی که در روزنامه کویتی «الرأی» منتشر کرد، کشور‌های عربی را به «گفت‌وگوی منطقه‌ای داخلی» و «تکیه بر مردم و نیرو‌های ملی و تقویت روابط با همسایگان» دعوت کرد و خواستار پیوستن آنان به طرح «ابتکار صلح هرمز» شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وزیر امور خارجه در این یادداشت، بار دیگر با یادآوری این نکته به کشور‌های عربی که «امنیت خریدنی نیست» نوشت: «باید به این نکته ایمان داشت که امنیت از طریق خرید سلاح و انباشت و امضای توافقنامه‌های نظامی با نیرو‌های بیگانه حاصل نمی‌شود؛ نیرو‌هایی که دخالت‌های مکررشان و حمایتشان از رژیم صهیونیستی، به بزرگ‌ترین خطری که کل منطقه را تهدید می‌کند، تبدیل شده است».

ظریف با یادآوری این نکته که «منطقه هرمز اهمیتی راهبردی در تجارت بین‌الملل و انرژی دارد و روزانه حدود پانزده میلیون بشکه نفت از آن عبور می‌کند»، «برقراری امنیت و ثبات را لازمه ارتباط با بازار‌های بین‌المللی» دانست و نوشت «این امر جز با همکاری و تعامل سازنده امکان پذیر نیست»، و افزود: منطقه فاقد گفت‌وگوی منطقه‌ای فراگیر در حوزه‌های مختلف است؛ امری که سبب خشک شدن ریشه‌های صلح و آبادانی برای همیشه می‌شود. منطقه ما بیش از اتهامات‌زنی متقابل و استفاده از تعابیر خصمانه و خشونت‌آمیز و رقابت تسلیحاتی و انباشت سلاح، نیازمند گفت‌وگوی منطقه‌ای داخلی است.

در حال تکمیل...

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: طرح ابتکار صلح هرمز تجارت بین الملل رقابت تسلیحاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۱۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متلاشی شدن ۴۵۴ باند تبهکاری در ترکیه در ۱۰ ماه گذشته

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ علی یرلی کایا وزیر کشورترکیه عملکرد ۱۰ ماهه نیرو‌های امنیتی این کشور در مبارزه با شبکه‌های تبهکاری را اعلام کرد.
علی یرلی کایا وزیر کشور ترکیه با انتشار گزارشی در شبکه اجتماعی ایکس اعلام کرد در نتیجه هزار و ۲۰۱ عملیات نیرو‌های امنیتی در ده ماه گذشته، ۴۵۴ شبکه تبهکاری متلاشی و هشت هزار و ۲۶۰ مجرم در بازداشت شده اند.
به گفته یرلی کایا سه هزار و ۵۸ تن از بازداشت شدگان روانه زندان شده و محاکمه افراد دیگر ادامه دارد.
در گزارش وزیر کشور ترکیه، زورگیری با سلاح گرم، باجگیری، سرقت، کلاهبرداری، اخاذی، تهدید، قاچاق سلاح، ضرب و شتم و ... از جمله فعالیت‌های این باند تبهکاری اعلام شده است.
بیشترین میزان تحرک پلیس و اجرای حکم دستگیری، به منظور مهار فعالیت باند‌های مافیا، مواد مخدر، پولشویی و فساد مالی است
گفتنی است در چند ماه گذشته، وزارت کشور ترکیه با نیرو‌های تحت امر خود یعنی پلیس، ژاندارمری و گارد ساحلی، به طور جدی و وسیع، به جان باند‌های تبهکار افتاده و تاکنون صد‌ها مجرم و فراری، از باند‌های شرط بندی غیرقانونی گرفته تا قاچاقچیان انسان، از مافیای مواد مخدر گرفته تا سازمان‌های جنایتکار بین المللی و سلاح فروشان و ... را دستگیر و روانه زندان کرده است.
علاوه بر فعالیت شبکه‌های ارتکاب جرم داخلی، ترکیه در سال‌های گذشته بدلیل افزایش جرائم پولشویی، حضور سرکرده‌های مافیایی بین المللی این کشور در فهرست خاکستری قرار گرفته و بسیاری از موسسات مالی معتبر جهان، از فعالیت در ترکیه منصرف شده اند.
کارشناسان معتقدند ترکیه بدلیل داشتن اقتصاد شکننده و وابستگی مالی به منابع بین المللی، برای فراهم کردن زمینه حضور سرمایه گذاران خارجی، برخورد دولت ترکیه با شبکه‌های تبهکاری و ارتکاب جرم داخلی و بین المللی با شدت و وسعت بیشتری ادامه خواهد یافت.

دیگر خبرها

  • امیر آشتیانی: راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است
  • راهبرد نیروهای مسلح تأمین امنیت خلیج فارس و تنگه هرمز است
  • خبر خوش وزیر نیرو/ صنعت نیروگاهی ایران خودکفا شد
  • تعهد دوباره بایدن به امنیت رژیم اسرائیل
  • اسپانیا قصد دارد کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد
  • اسپانیا قصد دارد ۴ کشور دیگر را به رسمیت بشناسد
  • امیرعبداللهیان: رژیم صهیونیستی عامل ریشه‌ای وخامت اوضاع در منطقه است
  • گفت‌وگوی تلفنی وزیر خارجه پرتغال با امیرعبداللهیان درباره کشتی اسرائیلی توقیف شده
  • رژیم صهیونیستی عامل ریشه ای وخامت اوضاع در منطقه است
  • متلاشی شدن ۴۵۴ باند تبهکاری در ترکیه در ۱۰ ماه گذشته