Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@07:34:39 GMT

اروپا به دنبال تشکیل یک نهاد مقابله با پولشویی جدید

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۴۱۸۱۰

اروپا به دنبال تشکیل یک نهاد مقابله با پولشویی جدید

به دنبال رسوایی‌های بانکی اخیر، کشورهای عضو اتحادیه اروپا در اندیشه ایجاد یک نهاد جدید برای مقابله با پولشویی هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از یورو نیوز، کشورهای آلمان، ایتالیا، فرانسه، اسپانیا، هلند و لتونی در بیانیه مشترکی اعلام کردند که اتحادیه اروپا نیازمند ایجاد یک نهاد مرکزی نظارتی برای مقابله با جریان پول های کثیف در نظام مالی خود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام پس از آن ضروری است که در ماهه ای اخیر تعدادی از نهادهای مالی در لتونی، مالت و قبرس به دلیل پولشویی بسته شدند.

اوایل امسال افشای پرونده گسترده پولشویی در کشورهای حوزه دریای بالتیک و اسکاندیناوی (استونی، دانمارک، لتونی، لیتوانی و سوئد) جنجال زیادی به پا کرده بود. در این پرونده که به استعفای جمعی از مدیران ارشد " دانسکه بانک" منجر شد، شعبه این بانک در استونی متهم به پولشویی برای مشتریان روسی خود شد.

در بیانیه این شش کشور آمده است: در حالی که پای منافع مالی در میان است، ریسک این‌که نهادهای ناظر داخلی به صورت غیرمستقیم یا مستقیم قربانی منافع شخصی شوند وجود دارد و به همین دلیل نیاز است تا یک نهاد ناظر بانکی در سطح اروپا ایجاد شود تا از قدرت عمل و استقلال کافی برای مقابله با پولشویی برخوردار باشد. این شش کشور هم‌چنین خواستار بازسازی و تغییر در قوانین فعلی مقابله با پولشویی شده اند.

ماه گذشته وزرای دارایی اتحادیه اروپا بر سر اصلاح قوانین مقابله با پولشویی به بحث و تبادل نظر پرداخته بودند. قرار است در ماه دسامبر اجلاس دیگری در سطح وزرای اتحادیه برگزار شود و انتظار می رود که در این اجلاس، طرفین به توافقات اولیه بر سر استقرار این نهاد جدید برسند.

فنلاند که در حال حاضر ریاست دوره ای اتحادیه اروپا را بر عهده دارد گفته است که قوانین اولیه باید تا ماه دسامبر نهایی شوند و مشابه تغییرات خواسته شده در بیانیه مشترک شش کشور باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پولشویی اتحاديه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۱۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره نوشت: دولت ترینیداد و توباگو امروز اعلام کرد که کشور فلسطین را به رسمیت شناخته است.

این کشور حوزه دریای کارائیب با تاکید بر اینکه این اقدام را در راستای اهداف صلح پایدار انجام داده، در بیانیه ای آورده است: به رسمیت شناختن فلسطین یک امر اخلاقی و عادلانه است.

در ادامه این بیانیه آمده است: به رسمیت شناختن کشور فلسطین بیانگر خواسته های مشروع مردم فلسطین و حمایت از آن است.

جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز دوشنبه گفته بود: بسیاری از کشورهای اتحادیه اروپا قرار است تا پایان ماه مه، فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل به رسمیت بشناسد.

کد خبر 6095728 محمدعلی تخت رونده

دیگر خبرها

  • سطح امید به زندگی در اروپا به ۸۱.۵ سال رسید
  • بورل: همه اعضای اتحادیه اروپا روسیه را «تهدید» نمی‌دانند
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • اذعان بورل به از دست رفتن قدرت آمریکا
  • تشکیل کمیته‌های مشترک ایران و عراق برای مقابله با اخبار دروغ و جعلی
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا
  • بورل: موجودیت اوکراین به غرب وابسته است
  • ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • ◄ رفع انحصار ریلی با ایجاد یک نهاد رگولاتوری
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند