Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، علی صادقی‌تبار با اشاره به آمار ۱۵ تا ۲۰ درصدی ناباروری زوجین در ایران و با تاکید بر آن‌که نرخ ناباروری در کشورهای مختلف متفاوت است، گفت: نرخ جهانی ناباروری حدود ۱۷ تا ۱۸ درصد و تقریبا برابر با آمار ناباروری در ایران است.

وی ادامه داد: آمار ناباروری در استان‌های مختلف ایران نیز متفاوت است و بر اساس پژوهشی که پژوهشگاه ابن‌سینا چند سال پیش انجام داده، بین ۱۶ تا ۲۱ یا ۲۲ درصد و میانگین آن ۲۰/۲ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول با بیان این‌که میزان ناباروری در یک جامعه تابعی از شرایط محیطی است، توضیح داد: غیر از عوامل نژادی و قومی که می‌توانند بر ناباروری موثر باشند، عوامل محیطی نیز بر میزان ناباروری افراد یک جامعه بسیار اثرگذارند. در جوامع صنعتی و شهرها عوامل فیزیکی همچون آلاینده‌ها، آلودگی هوا، تشعشعات و امواج، شیوه زندگی (Life style) و نحوه پوشش و فعالیت افراد مختلف بر احتمال ناباروری آنها تاثیر می‌گذارند.

صادقی‌تبار افزود: در نهایت شاهد هستیم که نرخ ناباروری در شهرهای صنعتی و بزرگ بیشتر است. همچنین باید توجه داشت که تاثیرگذاری عوامل محیطی موثر بر ناباروری، در آقایان نسبت به خانم‌ها بیشتر است و به عبارت دیگر، آسیب‌پذیری مردان ساکن شهرهای صنعتی از این لحاظ بیشتر از خانم‌هاست.

وی با اشاره به موضوع آسیب‌شناسی تابوانگاری ناباروری یادآور شد: شاید بیش از آنچه باید به تفاوت میزان ناباروری در جمعیت آقایان نسبت به خانم‌ها یا مقایسه نرخ ناباروری در ایران با سایر کشورها بپردازیم، باید به درمان ناباروری زوجین توجه کنیم و این فرهنگ را جا بیندازیم که ناباروری نباید یک «استیگما» یا عاملی برای شرمساری و سرافکندگی باشد. دوم آن‌که به تعویق انداختن درمان ناباروری می‌تواند خطرناک و فرصت‌سوز باشد. بر همین اساس، زوجینی که از ناباروری خود اطلاع پیدا می‌کنند باید در اولین فرصت و کوتاه‌ترین زمان به درمان آن بپردازند.

مدیر مرکز خدمات درمان ناباروری ابن‌سینا امواج الکترومغناطیس و امواج فیزیکی از هر نوع را موثر در ابتلا به ناباروری دانست و گفت: همچنین تایید شده است که امواج موبایل می‌تواند بر توان جنسی و ناباروری آقایان و خانم‌ها تاثیرگذار باشد و البته این تاثیرگذاری به ویژه در آقایان پررنگ‌تر است.

صادقی‌تبار بیان کرد: مواد غذایی دارای نگهدارنده‌ و آنها که ارزش غذایی مناسب ندارند، تاثیر زودهنگام و واضحی بر ناباروری آقایان می‌گذارند.

کد خبر 462395 برچسب‌ها ناباروری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ناباروری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۲۷۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلیس راهور: مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات پایتخت هستند

 سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور در این نشست مشترک مدیران ارشد معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با پلیس راهور پایتخت اظهار کرد: طبق آمار، ۵۹ درصد تصادفات شهر تهران در بزرگراه ها رخ داده که مهمترین عامل آن سرعت غیرمجاز بوده است.

 به نقل از پایگاه خبری شهر، وی تاکید کرد: مناطق ۴ و ۱۲ در صدر آمار تصادفات در پایتخت قرار دارند.

وی افزود: هر چقدر حمل و نقل عمومی افزایش پیدا کند شاهد کاهش حضور خودروهای شخصی در معابر، روان سازی ترافیک و کاهش آلودگی هوا خواهیم بود.

شهریار افندی‌زاده، مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نیز با اشاره به تردد ۲۵ میلیونی مردم پایتخت با استفاده از وسایل نقلیه شخصی و عمومی گفت: ارتقای هوشمندسازی سیستم حمل ونقل شهر تهران از اهداف این نشست است. ضمن اینکه کارهای مشترکی در بحث پارکینگ های حاشیه ای و مدیریت بار در سیستم شبکه معابر خواهیم داشت.

منبع: ایسنا

tags # پلیس راهنمایی و رانندگی ، تصادفات رانندگی سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • پلیس راهور: مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات پایتخت هستند
  • احضار عوامل حواشی لیگ برتر بسکتبال به کمیته‌های انضباطی و فنی
  • برنامه «ماه‌ترین پلاس» به سراغ پدران می‌رود
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی ها
  • اگر قصد باروری دارید این خوراکی‌ها را حتما بخورید
  • یک ادعای عجیب از سوءتغذیه نیمی از ایرانی‌ها
  • ایران به جایگاه خود در کدکس کشاورزی باز می گردد
  • جوجه یک روزه
  • ایران خواستار بازگشت به جایگاه قبلی خود در اجلاس جهانی کدکس شد