Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقامات آمریکایی ۲۲ مهر ماه گذشته خبر دادند که به همه نیروهای این کشور که در شمال سوریه حضور دارند، دستور داده شده که خاک این کشور را ترک کنند.

اخبار بین‌الملل- خبرگزاری «آناتولی» اما گزارش داد که نظامیان آمریکایی مجددا در حال بازگشت به خاک سوریه هستند، ولی این بار، عمده حضور آنان در نزدیکی میادین نفتی شرق سوریه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش آناتولی، نیروهای آمریکایی در هنگام تجاوز نظامی ترکیه به شمال سوریه، بیش از نیمی از پایگاه‌های غیر قانونی خود در سوریه را تخلیه کردند، ولی بار دیگر، در حال بازگشت به این پایگاه‌ها هستند.

«چشمه صلح» نام عملیات ترکیه در شمال سوریه است. این عملیات از نهم اکتبر گذشته با هدف ادعایی دور کردن خطر شبه‌نظامیان کُرد از نوار مرزی این کشور با سوریه آغاز شد.

هر چند این عملیات پس از توافق سوچی بین روسیه و ترکیه، متوقف شده، ولی عناصر تروریستی تحت حمایت ترکیه از روز گذشته حملات خود را در شمال شرق سوریه مجددا آغاز کردند.

پایگاه‌های نظامی آمریکا پیش از تجاوز ترکیه به سوریه

آناتولی گزارش داد که پیش از آغاز عملیات چشمه صلح، نیروهای زمینی آمریکا در 22 نقطه سوریه حضور داشتند و در آن، پایگاه‌های نظامی احداث کرده بودند. در آن زمان، حدود دو هزار نظامی آمریکایی در سوریه حضور داشتند.

این پایگاه‌ها عبارتند از:

-پایگاه‌های موجود در استان الحسکه (شمال شرق سوریه): «رمیلان»، «الوزیر»، «تل بیدر»، «صوامح صباح الخیر» و «الشدادی».

- پایگاه‌های استان دیرالزور (شرق سوریه): پایگاه‌های اطراف میادین نفتی «العمر»، «کونکو»، «الجفره» و «التنک».

- پایگاه‌های استان رقه (شمال سوریه): «الطبقة»، «حاوی الهوا»، «جزرا»، «عین عیسى» و کارخانه شکر.

- پایگاه‌های استان حلب(شمال سوریه): «خراب العشق»، «السبت»، «الجلبیة»، «مشتى نور» و «صرین» و پایگاه‌های واقع در «السعیدیة»، «الدادات» و سیلوهای شهر منبج.

خروج آمریکا از 16 پایگاه‌ و مقر خود در خلال تجاوز ترکیه

آمریکا در جریان عملیات ترکیه از 16 پایگاه و مقر نظامی خارج شد. این خروج از منبج آغاز شد، به عین العرب و رقه رسید و به الحسکه ختم شد.

پس از خروج نظامیان آمریکا از پایگاههای خود در رقه، منبج و عین العرب، ولی حضور آنان در دیرالزور حفظ شد؛ استانی که سرشار از منابع نفتی است و پایگاههای آمریکا نیز در اطراف میادین نفتی الحسکه واقع شده است.

نیروهای آمریکا از پایگاه‌ها و مقرهای تل البیدر، صوامح صباح الخیر و الوزیر در الحسکه، الطبقة، حاوی الهوا، جزرا، و عین عیسى در رقة، و خراب العشق، الجلبیة، السبت، مشتى نور و صرین، السعیدیة و الدادات در معین العرب و منبج خارج شدند.

بازگشت آمریکا به شش مقر و پایگاه خود

ارتش آمریکا اما پس از توقف عملیات چشمه صلح به شش مقر و پایگاه‌ خود بازگشته‌ از جمله: پایگاه «جزرا» در رقه. شماری از نیروهای آمریکا برای حفاظت از پایگاه کارخانه شکر منبج به این منطقه فرستاده شدند.

نظامیان آمریکا اما علیرغم ادعای خروج از سوریه، ساخت دو پایگاه نظامی در دیرالزور را آغاز کردند و به این منطقه، حدود 250 تا 300 نفر اعزام کردند. همراه با این افراد، چندین خودروی زرهی و موشک‌انداز هم ارسال شد.

از نهم آبان ماه جاری برای اولین بار از زمان اعلام خروج نظامیان آمریکایی از سوریه و عقب‌نشینی آنها از مناطق شمالی این کشور، گروهی از این نیروها مجددا به همان مناطق بازگشته و مشغول گشت‌زنی شده‌اند.

برخی منابع می‌گویند که برخی سناتورهای آمریکایی اخیرا به دیدار ترامپ رفته و از روی نقشه محل دقیق میادین نفتی واقع در شمال و شمال شرق سوریه را به وی تفهیم کرده‌اند تا او را متقاعد کنند نظامیان آمریکایی نباید از سوریه خارج شوند.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سوریه ترکیه روسیه شکر سوریه پایگاه های نظامی چشمه صلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۲۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیاالیوم، وال استریت ژورنال به نقل از مقامات آمریکایی اعلام کرد که کشورشان در حال انتقال پهپادهای مسلح و جنگنده ها به قطر است.

این رسانه فاش کرد: امارات به جنگنده ها و پهپادی آمریکایی مستقر در پایگاه هوایی این کشور اجازه بمباران یمن و عراق را نداده است.

وال استریت ژورنال گزارش داد: امارات در فوریه گذشته به اطلاع آمریکا رسانده است که به جنگنده ها و پهپادهای آمریکایی که در پایگاه هوایی الظفره در ابوظبی هستند اجازه حملاتی در یمن و عراق را نخواهد داد و همین موضوع سبب شده است که مقامات آمریکایی اقدام به ارسال هواپیماهای بیشتری به پایگاه هوایی العدید در قطر کنند.

به گزارش این رسانه، امارات نگران حملات انتقام جویانه از یمن و عراق به سبب کمک به ارتش آمریکاست.

یک مقام اماراتی به وال استریت ژورنال بیان کرد که این محدودیت های اعمال شده جنگی در راستای اصل دفاع از خود است.

مقام مذکور همچنین علت این اقدام را عجله نداشتن آمریکا برای اقدامات حمایتی از امارات پس از حملات سال ۲۰۲۲ دانست.

این رسانه همچنین به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد که آمریکا و قطر طی روزهای اخیر درباره انتقال جنگنده ها و هواپیماهای شناسایی و پهپادها به پایگاه هوایی العدید توافق کرده اند.

همچنین منابع آمریکایی اعلام کردند که پنتاگون به دنبال انجام حملاتی به اهدافی در خاورمیانه از طریق جیبوتی در شرق آفریقاست.

کد خبر 6095581

دیگر خبرها

  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیروهای روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • ادعای وزیر دفاع ترکیه درباره حضور پ ک ک در داخل مرزهای ایران
  • آیا نفوذ روسیه در قفقاز جنوبی کاهش یافته است؟
  • نظامیان آمریکا و روسیه در نیجر در پایگاهی واحد مستقر هستند
  • ادعای ترکیه مبنی بر کشتن ۴۳ تروریست در یک هفته
  • اعلام تحریم های ایران علیه افراد و نهادهای آمریکایی و انگلیسی/  نامه ایران به شورای امنیت در رد اتهامات اسرائیل/ حمله آمریکا و انگلیس به شمال یمن/ اعلام برگزاری رزمایش نظامی آمریکا و پاکستان
  • حملات مقاومت به محل استقرار نظامیان اشغالگر در جنوب غزه
  • لحظه عملیات گردشگر ترکیه‌ای علیه نظامی صهیونیست+ فیلم