Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس اجرائیه افغانستان گفت: مردم افغانستان خواهان شفافیت هستند و نتایج با تقلب را نخواهد پذیرفت. تاریخ انتشار: 13:11 - 19 آبان 1398 - کد خبر: ۵۶۶۴۸۸

به گزارش خبرگزاری میزان، عبدالله عبدالله رئیس اجرائیه افغانستان و نامزد ریاست جمهوری این کشور اعلام کرد که روند بازشماری آرا باید متوقف شود در غیر این صورت نتایج را نخواهد پذیرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالله که امروز یکشنبه (19 عقرب) در جمع هواداران خود سخنرانی می‌کرد، گفت: مردم افغانستان خواهان شفافیت هستند و نتایج با تقلب را نخواهد پذیرفت.

وی با بیان اینکه روز برگزاری انتخابات شاهد تخلفات گسترده در سرتاسر افغانستان بود، ادامه داد: در چند روز گذشته تصمیمی از سوی کمیسیون مبنی بر بازشماری 300 هزار رای بدون بایومتریک اتخاذ شد و موضوع این است که این آرای بدون بامتریک از کجا آمده و آیا این واقعی است یا خیر.

رئیس اجرائیه افغانستان با اشاره به اینکه این انتخابات شکل قومی و منطقه‌ای نداشت، اظهار داشت: کمیسیون بارها اعلام کرده که آرای بدون بایومتریک را نخواهد پذیرفت و این در حالی است که این 300 هزار رای در دیتا سنتر کمیسیون وجود ندارد و بنابراین این آرا نباید شمارش شود.

نامزد چهارمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افغانستان در واکنش به تصمیم کمیسیون برای بازشماری آرا گفت: در این زمینه نامه‌هایی به کمیسیون انتخابات فرستاده شده و از ناظران خواسته شد تا در روند بازشماری انتخابات شرکت نکنند چراکه باید در این زمینه شفاف سازی شود.

عبدالله تصریح کرد: بحث در مورد 300 هزار رای این است که بایومتریک نیست و اگر کمیسیون روند شمارش را ادامه دهد اقدامات بعدی را در نظر خواهیم گرفت و البته اقدامات ما مسالمت آمیز خواهد بود.

وی تاکید کرد: ما به دنبال بحران نیستم بلکه در جستجوی جلوگیری از تقلب هستیم و اگر بحرانی در افغانستان پدید آید، مسئولیت آن برعهده تیم دولت ساز بوده که به دنبال تقلب است.

عبدالله در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ما رای پاک مردم افغانستان را به کرسی می‌نشانیم و نتایج انتخابات فقط و تنها براساس آرای پاک مردم خواهد بود.

رییس اجرائیه افغانستان همچنین تاکید کرد که نیروهای امنیتی و دفاعی این کشور بی طرف باقی خواهند ماند و هرگز روبروی مردم خود نمی‌ایستند.

وی همچنین گفت: به‌دلیل آنکه ناظران 3 نامزد انتخاباتی در روند بازشماری آرا شرکت نمی‌کنند، نتایج مشروعیتی نخواهند داشت.

/انتهای پیام/

منبع: فارس

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان ناظران انتخابات امنیتی دفاعی مشروعیتی باقی مردم افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۳۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود

 عبدالله مرادی با اعلام برگزاری نخستین نشست کمیسیون احزاب در ۱۴۰۳ گفت: با توجه به مصوبات قبلی کمیسیون در خصوص انتخابات دبیران کل احزاب سیاسی برای تعیین نماینده احزاب در کمیسیون ماده ۱۰، کمیسیون هیات نظارت بر این انتخابات از ۳ عضو کمیسیون امیری اصفهانی به عنوان نماینده قوه قضائیه و شریعتی نیاسر به عنوان نماینده قوه مجریه به همراه دبیر کمیسیون شکل گرفته است.

مردای ادامه داد: زمان برگزاری انتخابات ۱۰خرداد ۱۴۰۳ تعیین شد که طبق قانون، آگهی رسمی آن یک ماه زودتر برای ثبت نام داوطلبان منتشر می‌شود.

وی با اشاره به دیگر مصوبه این نشست اظهار کرد: مقرر شد مبلغ یارانه اختصاص یافته به احزاب سراسر کشور به حساب خانه احزاب ایران واریز و نحوه توزیع آن توسط کمیسیون احزاب تعیین شود.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب با اشاره به رای دیوان عدالت اداری در خصوص حزب جامعه زینب (س) اعلام کرد که اعضای کمیسیون ضمن توجه به رای صادره تصمیم گرفتند: متقاضیان برگزاری مجمع عمومی این حزب، مطابق قانون نحوه فعالیت احزاب وگروه‌های سیاسی درخواست و پیشنهاد برگزاری مجمع عمومی را به دبیرخانه کمیسیون ارائه دهند.

مرادی اضافه کرد: در این جلسه با صدور پروانه فعالیت حزب «سازمان مردم تمدن ساز استان تهران» مشروط به اصلاح اساسنامه و مرامنامه موافقت و نیز با تمدید پروانه فعالیت سه حزب؛ «جوانان ایران اسلامی»، «کانون تربیت اسلامی»، «خانه پرستار» موافقت شد.

به گفته وی، ایجاد چهار شعبه استانی احزاب شامل: ۱-شعبه استانی حزب جمهوریت در استان همدان، ۲- شعبه استانی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در استان ایلام، ۳- شعبه استانی جمعیت اعتلای نهاد‌های مردمی در استان ایلام، ۴-شعبه استانی حزب نسل نو در استان ایلام مورد پذیرش کمیسیون قرار گرفت.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ قانون احزاب اعلام کرد: همچنین با تمدید پروانه فعالیت ۴ انجمن اقلیت دینی ۱-سازمان زنان زرتشتی، ۲-انجمن زرتشتیان رحمت آباد یزد۳، انجمن زرتشتیان مریم آباد یزد، ۴-انجمن زرتشتیان مزرعه کلانتر موافقت شد.

مرادی خاطرنشان کرد که طبق قانون، تعداد ۵۷ انجمن اقلیت‌های دینی در کشور در فعالیت هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی احزاب و تشکل‌ها

دیگر خبرها

  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • روایت سلیمی نمین از تندروهای مهدی نصیری / او تا نقطه سقوط کامل پیش خواهد رفت / اصلاح‌طلبان پرچم‌داری او را نخواهند پذیرفت
  • علل، انگیزه‌ها و نتایج خیزش دانشگاهیان آمریکا ضد اسرائیل
  • تاکید بر شناسایی عاملان حمله به شیعیان افغانستان + فیلم
  • داعش مسئولیت حمله به نمازگزاران شیعه در هرات را پذیرفت
  • با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت
  • با دستور وزارت ورزش، انتخابات کمیسون ورزشکاران تجدید شد
  • تجدید انتخابات جنجالی در فدراسیون دوومیدانی
  • دهم خرداد ماه، انتخابات نمایندگان احزاب در کمیسیون ماده ۱۰ برگزار می‌شود
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها