Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، روزنامه واشنگتن پست در گزارشی نوشت: تاریخ آمریکا مملو از تعصبات بومی‌گرایانه و طرفداران چنین گرایشی بوده است، اما رئیس جمهور کنونی از این لحاظ قوی‌ترین فرد است. دونالد ترامپ اصرار دارد هیچ تعصبی نسبت به مهاجران ندارد. در واقع همسر کنونی و یکی از همسران قبلی‌اش از مهاجران بوده‌اند و گاهی حرف‌های مثبتی درباره برخی گروه‌های مهاجر به زبان می‌آورد، اما ترامپ بطور عمده مهاجران را تهدید جلوه می‌دهد و مهاجران اهل آمریکای لاتین را که بزرگترین بخش تازه وارد‌ها به آمریکا هستند، «حیوان» و مهاجم خطاب می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نویسنده این گزارش در ادامه می‌نویسد: من به عنوان یک مورخ که در مطالعه احساسات ضد مهاجران تخصص دارم، می‌دانم که ترامپ اولین رئیس جمهوری نیست که تازه وارد‌ها به آمریکا را خوار و حقیر می‌شمارد. اما ترامپ مهاجران را به شیوه‌هایی مورد حمله قرار داده و سپر بلا کرده که روسای جمهور قبلی هرگز اینگونه عمل نکرده اند- و در این فرایند بیش از هر آمریکایی دیگری در تاریخ این کشور موجب گسترش هراس، نفرت و انزجار از مهاجران شده است.

طی چندین قرن، طرفداران بومی گرایی در آمریکا ۱۰ اتهام اصلی ضد مهاجران مطرح کرده و مدعی شده‌اند که آن‌ها جرم و جنایت با خود می‌آورند، فقر وارد می‌کنند، بیماری‌ها را گسترش می‌دهند، با جامعه نمی‌توانند همخوانی پیدا کنند، عرصه سیاست را فاسد می‌کنند، مشاغل را به سرقت می‌برند، موجب افزایش مالیات‌ها می‌شوند، خطر امنیتی دارند، مذهب‌شان با ارزش‌های آمریکا ناسازگار است و هرگز نمی‌توانند «آمریکایی‌های واقعی» باشند.

گروه‌های متعددی در پس جنبش امروزی ضد مهاجرت بوده و به سازمان دهی و جمع آوری پول برای گرو‌های متعددی پرداخته‌اند که از کاهش میزان مهاجرت به آمریکا حمایت کرده‌اند. اما آن گروه‌ها نفوذ چندانی نداشتند تا اینکه ترامپ شروع به گسترش عقاید آن‌ها کرد و به سران و متحدان آن‌ها سمت‌هایی در دولتش داد.

ترامپ نیز در تلاش هایش ضد مهاجران به آن‌ها برچسب دروغین جرم و جنایت می‌زند. مثلا در جریان مبارزات انتخاباتی‌اش گفت مکزیکی‌ها با خود مواد مخدر، جرم و مجرم وارد کشور می‌کنند. این در حالی است که مهاجران بطور چشمگیری جرایم کمتری در مقایسه با شهروندان آمریکایی مرتکب می‌شوند. ترامپ ورود به آمریکا را برای مهاجرانِ کم درآمد هر چه سخت‌تر می‌کند بطوریکه تقریبا بطور قطع میزان مهاجرت از آمریکای لاتین، آفریقا و منطقه کارائیب را کاهش می‌دهد و در توجیه این سیاست خود بر لزوم «حمایت از مزایا برای شهروندان آمریکایی» تاکید می‌کند. او حتی می‌گوید فرزندان تازه وارد‌ها به آمریکا که در این کشور متولد شده‌اند- گرچه بخشی از اقلیت‌های نژادی، مذهبی یا نژادی هستند- آمریکایی‌های واقعی نیستند.

آنچه ترامپ را به لحاظ احساسات بومی‌گرایانه از دیگران متمایز می‌کند، شمار طرفداران وی در این زمینه است. ترامپ برای اولین بار طی چندین نسل اظهارنظر‌های علنی درباره بومی‌گرایی را به یک موضوع قابل قبول در جامعه تبدیل کرد بطوریکه «ایلهان عمر» عضو سومالیایی‌تبار کنگره آمریکا را در تجمعی در ماه ژوئیه در گرینویل هدف حمله و انتقاد قرار داد و جمعیت حاضر از آن سخنان حمایت کردند.

اقدام ترامپ در گسترش حس بومی‌گرایی موجب تشدید خصومت ضد مهاجران شده است. طبق نتایج یک مطالعه، کسانی که دیدگاه‌های او را در این باره می‌خوانند یا می‌شنوند، احتمال آنکه در شبکه‌های اجتماعی این گروه‌ها را هدف قرار دهند، بیشتر است. در یکی از مطالعات با استناد به داده‌های جمع آوری شده توسط «اتحادیه ضد افترا» مشخص شد در نقاطی از کشور که میزبان تجمعات انتخاباتی ترامپ در سال ۲۰۱۶ بودند، جرائم ناشی از انزجار در ماه‌های بعد از آن ۲۲۶ درصد در مقایسه با سایر نقاط افزایش داشت که عمدتا اقدامات خرابکارانه بود.

در حالیکه افزایش خشونت‌های بومی‌گرایانه مسئله‌ای هولناک است، تاریخ گویای آن است که در درازمدت، کسانیکه پذیرای مهاجران هستند بر کسانیکه از مهاجران هراس دارند، غلبه خواهند کرد.

گرچه از زمان به قدرت رسیدن ترامپ، درصد آمریکایی که خواهان کاهش مهاجرت هستند، افزایش داشته است، اما در مقابل، این احساسات ضد مهاجرتی ترامپ ممکن است نگرش مثبت آمریکایی‌های مخالف او را نسبت به مهاجران تقویت کرده باشد. طبق نظرسنجی گالوپ، اکنون ۷۶ درصد آمریکایی‌ها می‌گویند مهاجرت برای کشور خوب است که بالاترین رقم در نظرسنجی‌های گالوپ بوده است، حال آنکه فقط ۱۹ درصد گفتند مهاجرت برای کشور زیانبار است که پایین‌ترین رقم در این نظرسنجی‌ها بوده است.

نگرش‌های ضد مهاجرتی همواره بخشی از فرهنگ آمریکا بوده و بطور ادواری - در دهه‌های ۱۸۵۰ و ۱۹۲۰- افزایش داشته است، اما چنین رویه‌هایی موقتی بوده‌اند. اما روندی که امروز شاهد هستیم، عمدتا به نفوذ قوی و بی‌سابقه ترامپ باز می‌گردد و او موفق‌ترین فرد در دامن زدن به احساسات ضد مهاجرتی در تاریخ آمریکا بوده است. با این حال حس تحسین در اکثریت آمریکایی‌ها نسبت به مهاجران را هیچ مرد یا زنی هر قدر با نفوذ باشد، نمی‌تواند از بین ببرد.

در نهایت اکثر آمریکایی‌ها درک می‌کنند که مهاجران سرمایه بزرگی آمریکا هستند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا دونالد ترامپ بحران پناهجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۳۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایت‌دنس از قانون ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا شکایت کرد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تیک‌تاک و شرکت مادر چینی آن بایت‌دنس به دادگاه فدرال آمریکا شکایت کردند و خواستار جلوگیری از اجرای قانونی شدند که توسط جو بایدن رئیس‌جمهور آمریکا امضا شده است. بر اساس این قانون برنامه ویدیوی کوتاه تیک تاک که ۱۷۰ میلیون آمریکایی از آن استفاده می‌کنند، باید واگذار شود و در غیر اینصورت استفاده از آن ممنوع می‌شود.

این شرکت‌ها شکایت خود را به دادگاه استیناف ایالات متحده ارائه و استدلال کردند که این قانون، قانون اساسی ایالات متحده را به دلایل متعددی از جمله نقض قانون اساسی متمم اول قانون اساسی آمریکا نقض می‌کند. این قانون که در ۲۴ آوریل توسط بایدن امضا شد، به بایت‌دنس تا ۱۹ ژانویه فرصت می‌دهد تا تیک‌تاک را بفروشد یا با ممنوعیت مواجه شود.

این شرکت‌ها در این دادخواست می‌گویند: «برای نخستین بار در تاریخ، کنگره قانونی را وضع کرده است که یک پلتفرم را مشمول ممنوعیت دائمی و سراسری می‌کند.»

در این شکایت آمده است که واگذاری به سادگی امکان پذیر نیست: نه از نظر تجاری، نه از نظر فناوری، نه از نظر قانونی... هیچ سوالی وجود ندارد: قانون  تیک تاک را تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ تعطیل می‌کند و ۱۷۰ میلیون آمریکایی را سرکوب می‌کند؛ که از این پلتفرم برای برقراری ارتباط به شیوه‌هایی استفاده می‌کنند که در جای دیگر قابل تکرار نیستند.

کاخ سفید گفته است که می‌خواهد مالکیت مبتنی بر چین را به دلایل امنیت ملی پایان دهد. کاخ سفید و وزارت دادگستری از اظهار نظر در مورد این شکایت خودداری کردند.

این شکایت جدیدترین اقدام تیک‌تاک در راستای جلوگیری از تلاش‌ها برای تعطیلی آن در ایالات متحده است، زیرا شرکت‌هایی مانند اسنپ و متا به دنبال سرمایه‌گذاری برعدم اطمینان سیاسی تیک‌تاک هستند تا دلار‌های تبلیغاتی را از رقیب خود بگیرند.

به دلیل نگرانی قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه چین می‌تواند به داده‌های آمریکایی‌ها دسترسی داشته باشد یا از آنها با این برنامه جاسوسی کند، این اقدام تنها چند هفته پس از معرفی در کنگره به تصویب رسید. تیک‌تاک این موضوع را رد کرده است که داده‌های کاربران آمریکا را به اشتراک گذاشته است یا هرگز به اشتراک گذاشته است و قانون‌گذاران آمریکایی را در این شکایت به ایجاد نگرانی‌های «سفته‌بازی» متهم کرده است.

راجا کریشنامورتی، نماینده ارشد دموکرات در کمیته مجلس نمایندگان در مورد چین، گفت: این قانون تنها راه برای مقابله با تهدید امنیت ملی ناشی از مالکیت بایت دنس بر برنامه‌هایی مانند تیک تاک است.

او گفت: «به جای ادامه تاکتیک‌های فریبنده، زمان آن فرا رسیده است که بایت دنس فرآیند واگذاری را آغاز کند.

این قانون فروشگاه‌های اپلیکیشنی مانند اپل و گوگل آلفابت را از ارائه تیک تاک منع می‌کند و خدمات میزبانی اینترنتی را از پشتیبانی تیک تاک منع می‌کند، مگر اینکه بایت دنس تا ۱۹ ژانویه تیک تاک را واگذار کند.

در این دادخواست آمده است که دولت چین «به وضوح اعلام کرده است که اجازه واگذاری تیک تاک را که کلید موفقیت در ایالات متحده است را نمی‌دهد».

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • فیلم| رژیمی نفرت‌انگیز حتی برای یهود
  • بایت‌دنس از قانون ممنوعیت تیک‌تاک در آمریکا شکایت کرد
  • ژاپن اظهارات بایدن درباره مهاجرهراسی را تاسف آور خواند
  • پیشتازی ترامپ در مقابل بایدن در مهمترین موضوع برای آمریکایی‌ها
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا