Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پیش از ظهر امروز، آئین افتتاح این مجتمع کارگاهی با حضور مسئولان برگزار شد.

این مجتمع که در میان آتش نشانی های استان خوزستان بزرگ‌ترین و در میان آتش نشانی های کشور حائز رتبه سوم است، ۱۵۰ مترمربع زیربنا دارد.

 در این مجتمع کارگاهی شارژ انواع خاموش کننده ها اعم از خاموش کنندگان پودری، گاز کربنیک، آب و گاز و کف انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنا به گفته منوچهر تبریزی معاون سازمان آتش نشانی خرمشهر در این کارگاه قابلیت شارژ ۵۰ تا ۶۰ سیلندر به صورت روزانه وجود دارد و با این ظرفیت می توان علاوه برای خدمات‌دهی به خرمشهر به شهرستان های هم‌جوار نیز خدمات ارائه کرد.

وی به دستگاه تست هیدروستاتیک به عنوان مهم‌ترین و کارآمد ترین سیستم این کارگاه نیز اشاره کرد و گفت: در این دستگاه با سیلندرهای تحت فشار مقاومت بدنه سیلندرها سنجیده می شود.

احمد زابلی معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری ویژه خرمشهر در این آیین افتتاحیه اظهار کرد: کاری که در مجموعه آتش نشانی انجام شد از چند نظر قابل توجه و حرکت کردن به سمت خودکفایی است.

وی افزود: این گونه حرکت‌ها باعث حرکت سیستم شهرداری به سمت درآمد پایدار می شود و می طلبد تمام دستگاه های اثرگذار مثل سازمان بنادر و توسعه نیشکر کار خود را به این مجموعه واگذار کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، در این آیین بهره برداری، از طرح شهرک تخصصی آموزش پرسنل آتش نشانی نیز رونمایی شد که در قالب این طرح فضاهایی همچون برجک‌های کار در ارتفاع، محیط تمرین عملیات در سوانح طبیعی، عملیات تانکرهای سوخته، عملیات آسانسور و کارگاه تمرین در عملیات حریق در ساختمان های چند طبقه پیش‌بینی‌شده است.

کد خبر 4768185

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرستان خرمشهر افتتاح طرح عمرانی فرمانداری خرمشهر شهرداری خرمشهر یوم الله 13 آبان بوشهر زلزله راهپيمايي 13 آبان ایلام شهرکرد گرگان پدافند غیرعامل تئاتر کودک و نوجوان بیرجند خطبه های نماز جمعه شیراز قزوین مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۴۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر عامل سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد گفت:  هزار و ۷۱۷ اتوبوس‌های مشهد معادل ۵۵ درصد شامل ۹۹۷ دستگاه اتوبوس سازمانی، ۳۱ دستگاه میدل‌باس سازمانی، ۴۰۵ دستگاه مینی بوس خصوصی و ۲۸۴ اتوبوس خصوصی میانگین عمرشان بین ۷ تا ۱۰ سال است.

 محسن شریعتی افزود:  هم اکنون ۱۶۷ خط اتوبوسرانی در مشهد فعال است که متوسط زمان انتظار مسافران در ایستگاههای اتوبوس پنج دقیقه است.

وی با بیان اینکه این سازمان دارای سه هزار و ۶۹۷ ایستگاه و ۱۸ پایانه متمرکز و ۱۷ پایانه حاشیه ای(خطی) است، افزود: اتوبوسرانی مشهد دارای ۲۹ باجه فروش و شارژ من کارت و ۲۰۰ پایانه دستگاه‌های خودکار شارژ من کارت و ۷۲۸ باب فروشگاه عامل شارژ من کارت در سطح شهر مشهد است.

وی عنوان کرد: به طور متوسط روزانه یک میلیون و ۶ هزار و ۵۱۷ مسافر از ناوگان سازمان اتوبوسرانی شهرداری مشهد استفاده می کنند.

شریعتی گفت: خرید ناوگان کف کوتاه مجهز به رمپ ویلچر و کمربند ایمنی ویلچر، توسعه کمی و کیفی زیرساخت‌ها شامل پایانه‌ها توقفگاه‌ها و تعمیرگاه، احداث و توسعه مسیرهای ویژه اتوبوس و خطوط تندرو بی.آر.تی، بازسازی ناوگان فرسوده،رفع نقص دودزایی ناوگان، تجهیز ناوگان به کپسول اطفای حریق و سرویس دهی ویژه دانش‌آموزی، کنترل خشم و استرس امداد و نجات و پیشگیری از تصادفات ویژه راهبران ناوگان، برگزاری دوره‌های روانشناختی برای راهبران پرخطر، تجلیل از اتوبوس رانان نمونه فاقد تصادف و آموزش فرهنگ شهروندی از اقدامات سازمان اتوبوسرانی در راستای ایمنی به شمار می رود.

وی با اشاره به مشکلات و چالشهایی که سازمان اتوبوسرانی با آن مواجه است، ادامه داد: پارک و اشغال ایستگاه‌های اتوبوس توسط سایر خودروها، فرسودگی ناوگان و محدودیت در تامین ناوگان اتوبوسرانی، کیفیت پایین و هزینه بالای قطعات و لوازم یدکی ناوگان اتوبوسرانی، فقدان شبکه معابر مناسب برای سرویس دهی ناوگان در حاشیه شهر مشهد، عدم ایجاد محدودیت در معابر شهری ویژه خودروهای شخصی و نبود اولویت برای تردد ناوگان حمل و نقل عمومی در معابر و تقاطع‌ها از دیگر چالش‌های سازمان اتوبوسرانی مشهد به شمار می‌رود.

طول مسیر اتوبوسرانی در مشهد ٢ هزار و ٧٠٠ کیلومتر است که ٢٣ کیلومتر از آن، مسیر خطوط تندرو و بی. آر. تی است.

دیگر خبرها

  • پایان آوار برداری انفجار منزل مسکونی در قوچان 
  • ۴۵ درصد ناوگان اتوبوسرانی مشهد فرسوده است
  • حرکت اعتراضی دانشجویان درآمریکا بیداری جهان نسبت به مساله فلسطین و عمق تنفر عمومی نسبت به رژیم صهیونیستی است
  • افت دما در آبادان و خرمشهر
  • افتتاح ۱۶ پروژه شاخص در مجموعه صفه، اقدامی موثر در ارتقای صنعت گردشگری
  • از عملیات بیت المقدس تا فتح خرمشهر
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • تبدیل افکار خاموش ذهن به گفتار| ابزاری که اندیشه را واژه می‌کند!
  • خودروی سواری در تصادف با میکسر مچاله شد
  • تداوم پایداری جوی در آبادان و خرمشهر