Web Analytics Made Easy - Statcounter

صالحی گفت: صنعت هسته‌ای اقتدارآفرین است و می‌تواند به مجموعه صنایع کشور اعتبار بدهد. صنعت هسته‌ای می‌تواند اقتدارآفرین باشد، بنابراین این اقتدار به چالش میان ایران با دشمنان انقلاب تبدیل شده است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا، «علی‌اکبر صالحی» رئیس سازمان انرژی اتمی در مراسم بتون ریزی واحد دوم نیروگاه بوشهر گفت: حضرت آقا دو ویژگی را برای صنعت هسته‌ای برشمردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی اینکه انرژی‌های فسیلی رو به اتمام است و اگر از الان به فکر تامین انرژی نباشیم قطعا قافله را باختیم. باید به فکر صیانت انرژی برای نسل‌های آینده باشیم. صنعت هسته‌ای اقتدارآفرین است و می‌تواند به مجموعه صنایع کشور اعتبار بدهد. صنعت هسته‌ای می‌تواند اقتدارآفرین باشد، بنابراین این اقتدار به چالش میان ایران با دشمنان انقلاب تبدیل شده است.

رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه نیروگاه بوشهر امنیت کامل دارد، بیان داشت: این امنیت توسط نیروهای مسلح ایجاد می شود .ایمنی آن هم تحت نظر سازمان های بین المللی قرار دارد.

صالحی افزود: ۴۴۹ نیروگاه هسته ای در دنیا وجود دارد‌ و‌این نیروگاه ها ۱۰ درصد برق هسته ای را تامین می کند. طول عمر یک نیروگاه ۶۰ سال است که می تواند بیشتر هم شود ‌وبه ۷۰ تا ۸۰ سال برسد.

وی تصریح کرد: هر هزار مگاوات نیروگاه هسته ای مانع انتشار هفت میلیون تن آلاینده یا گازهای گلخانه ای می شود و در افقی تا 1406 دارای سه هزار مگاوات برق هسته ای خواهیم بود که مانع انتشار بیش از 21 میلیون تن گازهای آلاینده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: بسیاری از نامهربانی‌ها درباره پیشرفت صنعت هسته‌ای به ناحق بیان می‌شود/ خود را پایبند به تعامل با آژانس در چارچوب تعهدات می‌دانیم ایران در همه زمینه‌های هسته‌ای قادر به «طراحی» است/ ایران امروز قادر به کشف و استخراج در زمینه صنعت هسته‌ای است

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انقلاب ایران سازمان انرژی اتمی صنعت هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۵۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری

میثم کهربائی، در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: صنعت داروهای گیاهی در کشور با چالش‌های زیادی مواجه است.

وی با عنوان این مطلب که صنعت داروهای گیاهی در کشور نیازمند کمک و حمایت سازمان غذا و دارو است تا بتواند به صنعت ارزآور تبدیل شود، افزود: این صنعت در شرایط کنونی با معضلات و مشکلاتی مواجه است.

کهربائی با اشاره به مشکلات اقتصادی و نرخ ارز در کشور که صنعت داروهای گیاهی را متأثر ساخته است، ادامه داد: حالت انقباضی سازمان غذا و دارو، ندادن قیمت‌های درست و همچنین، ضوابط بسیار دست و پا گیر، در مسیر صنعت داروهای گیاهی؛ باعث شده این صنعت با مشکلات و چالش‌هایی در مسیر رشد و توسعه مواجه شود.

وی تاکید کرد: این قوانین دست و پا گیر باید تغییر کند، زیرا؛ صنعت داروهای گیاهی در کشور با سابقه ۲۰ ساله، همچنان نوپا است و نمی‌تواند شکوفا شود.

کهربائی از صنعت داروهای گیاهی در جهان به عنوان یک صنعت پولساز نام برد و افزود: عدم توجه مسئولان امر به این صنعت در کشور، اعم از ندادن یارانه و ارز به تولید داروهای گیاهی، باعث شده این صنعت در ایران دچار مشکل و چالش شود.

وی ادامه داد: سازمان غذا و دارو، از صنعت داروهای گیاهی حمایت نمی‌کند، ولی با قیمت گذاری دستوری، مشکلاتی را پیش پای صنعت قرار می‌دهد. متأسفانه با مکانیسمی طرف هستیم که اجازه رشد و توسعه صنعت را نمی‌دهد.

کهربائی با انتقاد از وجود سیاست‌های غلط در حوزه دارویی کشور، افزود: این سیاست‌ها باعث شده علاقمندی به تولید از بین برود.

عضو هیأت مدیره انجمن تولید کنندگان داروهای گیاهی، با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳ که مشارکت مردم در جهش تولید نامگذاری شده است، گفت: اگر این اتفاق بیافتد و بخش خصوصی در تولید مشارکت داده شود، می‌توان به رشد و بالندگی صنعت دارویی کشور امیدوار بود.

وی افزود: صنعت داروسازی ایران، کم از هند و چین نیست که بازار دارویی منطقه را تسخیر کرده اند. در حالی که ما از وجود دانشمندان و متخصصین مجرب در این حوزه برخورداریم.

کهربائی گفت: ایران، مهد گیاهان دارویی است و می‌توان با دانش فنی کمک کرد از خیلی کشورها در این عرصه جلوتر باشیم. سازمان غذا و دارو به عنوان رگولاتور، در کنار صنعت داروهای گیاهی باشد و روحیه مچ گیرانه را کنار بگذارد.

وی افزود: متأسفانه سیاست قیمت‌گذاری دستوری باعث می‌شود صنعت نتواند به رشد و توسعه برسد و دور نیست آن روزی که محصولات بی کیفیت تولید شود.

کد خبر 6089376 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • چالش‌های صنعت داروهای گیاهی در ایران/ انتقاد از قیمت‌گذاری دستوری
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • واکنش آمریکا به گزارش اخیر گروسی درباره ایران
  • دست یاری صنعت هسته‌ای به صنعت نفت
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • تلاش آمریکا برای عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای