Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی حکم صادر شده از سوی دیوان عالی هند درباره مسجد بابری، آژانس‌های اطلاعاتی این کشور نسبت به احتمال وقوع حمله تروریستی هشدار دادند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دیوان عالی هند حکم کرده که منطقه مذهبی شهر ایودهیا واقع در شمال این کشور باید در اختیار هندوها قرار گیرد و یک مکان جایگزین در اختیار مسلمانان داده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مقام‌های ارشد دهلی نو به روزنامه هندوستان تایمز گفت، چندین آژانس امنیتی به دولت این کشور درباره وقوع یک حمله تروریستی بزرگ در بحبوحه شایعات منتشر شده در فضای آنلاین هشدار داده‌اند مبنی براینکه گروه تروریستی خودخوانده جیش محمد مستقر در پاکستان ممکن است به حملاتی دست بزند.

با تحلیل داده‌ها، آژانس‌های امنیتی نسبت به وقوع حملاتی در دهلی نو، اوتار پرداش و هیماچال پرادش هشدار داده و اقداماتی را برای مقابله با تهدید احتمالی در نظر گرفته‌اند.

همچنین در پی صدور این حکم، ده‌ها نفر در هند به ظن انتشار مطالب تحریک آمیز در رسانه‌های اجتماعی و برگزاری جشن و سرور دستگیر شدند.

به گفته پلیس ایالت اوتارپرداش، دست کم ۳۷ تن دستگیر شده‌اند. همچنین یک تن نیز در لاکنو، مرکز این ایالت و به دلیل انتشار مطالب نادرست و نامناسب در رسانه‌های اجتماعی و استفاده از زبان تهدید دستگیر شده است.

یکی از مقام‌های ارشد پلیس ایالتی گفت: پلیس از ساکنان می‌خواهد تا از رسانه‌های اجتماعی سوءاستفاده نکنند.

همچنین در بخش دیگری از این ایالت، دست کم هفت تن بابت آتش بازی یا ایجاد مزاحمت حین بخش شیرینی دستگیر شده‌اند. گروه‌های هندو به اعضای خود گفته‌اند که به صورت علنی مراسمی را برگزار نکنند.

هندوها بر این باورند که این مکان محل تولد "لرد رام" یکی از خدایان آنهاست. مسلمانان هم می‌گویند آنها برای نسل‌ها در این محل عبادت کرده‌اند.

مسجد بابری (Babri) در قرن شانزدهم میلادی در این مکان بنا شد اما در سال ۱۹۹۲ مورد حمله هندوها قرار گرفت و تخریب شد.

در پی تخریب مسجد بابری بارها میان هندوها و مسلمانان درگیری خشونت آمیزی رخ داد که در نتیجه آن نزدیک به دو هزار نفر جان خود را از دست دادند.

دادگاه عالی هند در حکم خود که به اتفاق آرا صادر شد گفته است گزارش سازمان باستان شناسی هند شواهدی مبنی بر وجود بقایای یک معبد در زیر ساختار مسجد تخریب شده بابری را نشان می‌دهد.

این دادگاه گفت با توجه به همه شواهد موجود، دادگاه تصمیم گرفت زمین مورد مناقشه باید به هندوها داده شود، و مکان دیگری به مسلمانان برای ساختن مسجد اختصاص داده شود.

دیوان عالی هند به دولت هند گفته است بنیادی برای مدیریت و نظارت بر ساخت معبد تشکیل دهد.

دیوان عالی هند در همین حال تاکید کرده است که تخریب مسجد بابری خلاف قانون بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مسجد بابری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۵۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ سال حبس برای عامل اطلاعاتی آمریکا به جرم فروش اسناد محرمانه

به گزارش قدس آنلاین، «ریموند مور» قاضی منطقه‌ای آمریکا گفت، می‌توانسته این کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا را که «جرد سباستین دالکی» ۳۲ ساله است، بیش از این محکوم کند.

به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، وی ادامه داد: «این یک رسوایی است. به نظر من این اقدامی عمدی بوده است. این خیانتی آشکار و افشار اسرار دولتی است.»

وکلای این کارمند سابق اما خواسته بودند که حکم موکلشان ۱۴ سال حبس باشد چون بر اساس ادله موجود، فروش این اسناد در سال ۲۰۲۲ بوده اما به دست کسی که گمان می‌کردند «دشمن» باشد، نیفتاده است.

دستیار مدافع عمومی فدرال نیز خواستار حکمی کمتر برای این کارمند سابق آژانس امنیت ملی شد و گفت که او به دلیل چهار بار تلاش برای خودکشی دچار ترومای مغزی شده و در کودکی هم تروما داشته است.

دالکی بعدا به قاضی پرونده گفت از اختلال اضطراب پس از سانحه، اختلال دو قطبی و اختلال وسواس رنج می‌برد. او همچنین انگیزه ایدئولوژیکی یا کسب درآمد از طریق موافقت با فروش اسرار را انکار کرد. البته قاضی پرونده گفت بابت ادعاهای دالکی مشکوک است چون هیچ سوابق پزشکی برای اثبات صحت این ادعاها وجود ندارد.

بر اساس اسناد دادگاه، دالکی که فقط برای یک ماه در آژانس امنیت ملی آمریکا کار کرده بود به مامور مخفی اف.بی.آی که گمان کرده بود یک مامور روس باشد، گفته بود که به دنبال ایجاد تغییر است. او همچنین گفته بود که ۲۳۷ هزار دلار هم بدهی دارد. دالکی همچنین گفته بود که تصمیم دارد تا با روسیه کار کند چون اصالتش به این کشور برمی‌گردد. این مرد در ابتدا ۱۶ هزار و ۴۹۹ دلار به صورت رمز ارز دریافت کرد تا نشان دهد که چه اسنادی در اختیار دارد و بعد مبلغ ۸۵ هزار دلار بابت بقیه اسناد گرفت.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سازمان همکاری اسلامی حمله تروریستی به مسجدی در هرات را محکوم کرد
  • داعش مسئولیت حمله به نمازگزاران شیعه در هرات را پذیرفت
  • عوامل حمله تروریستی در هرات شناسایی و مجازات شوند
  • حمله تروریستی به مسجد شیعیان در هرات و دو نکته مهم
  • هشدار احمد مسعود درباره احتمال حمله تروریستی از خاک افغانستان به آمریکا و اروپا
  • عوامل کشتار نمازگزاران در هرات شناسایی و مجازات شوند
  • ۲۲ سال حبس برای عامل اطلاعاتی آمریکا به جرم فروش اسناد محرمانه
  • سفارت ایران حمله به نمازگزاران شیعه در هرات را محکوم کرد
  • سفارت ایران در کابل حمله تروریستی هرات را محکوم کرد
  • حمله مسلحانه به نمازگزاران شیعه در هرات