Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایندگان صومعه‌سرا، ایرانشهر و گرمسار عدم نظارت، بی‌عدالتی، کمبود امکانات و استاندارد نبودن امکانات را دلیل بروز آتش‌سوزی در مدرسه دخترانه زاهدان دانستند و خواستار برخورد جدی قوه ‌قضاییه و اموزش و پرورش با متلخفان شدند.

‌‌‌‌‌‌‌به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، ‌در جلسه علنی نوبت عصر امروز (یکشنبه، 19 آبان ماه) مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی درخصوص "حادثه آتش‌سوزی مدرسه دخترانه زاهدان" قرائت شد و در ادامه سیدکاظم دلخوش اباتری نماینده صومعه‌سرا، محمدنعیم امینی‌فرد نماینده ایرانشهر و غلامرضا کاتب نماینده گرمسار در مخالفت با این گزارش به ایراد سخنرانی پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضرورت برخورد جدی با عاملان حادثه مدرسه دخترانه زاهدان

بنابراین گزارش سیدکاظم دلخوش اباتری در ابتدا با بیان اینکه حوادث غیرمترقبه مدام در کشور تکرار می‌شود اما باید برای جلوگیری از این حوادث فکری اساسی کرد، گفت: مدارس غیردولتی در مسئله امکانات گرمایشی و سرمایشی به شدت ضعیف هستند که عدم نظارت باعث افزایش این قبیل مشکلات شده است.

وی با انتقاد از اینکه افراد مجرب در جایگاه مدیر و کارکنان مدارس به ویژه مدارس غیرانتفاعی به کار گرفته نمی‌شوند، خواستار شدیدترین برخورد با عاملان حادثه مدرسه دخترانه زاهدان شد.

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش باید برای استانداردسازی امکانات آموزشی مدارس برنامه کاربردی ارائه دهد، افزود: اکنون که تابستان را از دست داده‌ایم حداقل برای زمستان دانش‌آموزان فکری شود.

‌نرخ رشد دانش آموزی در ایرانشهر 8 درصد است

همچنین محمدنعیم امینی فرد در ادامه با مخالفت با گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات در خصوص حادثه آتش سوزی مدرسه دخترانه زاهدان، گفت: بهتر است از 4 غنچه پرپر شده در این آتش سوزی یادی کنیم، خانواده این دانش‌آموزان بسیار زحمتکش هستند و شرایط مدارس آنها به دلیل بی‌عدالتی بسیار نامناسب است. هر چند تاکنون کارهای بزرگی انجام شده است اما به دلیل عمق محرومیت، شرایط آموزشی استان سیستان و بلوچستان بسیار نامناسب است.

وی با بیان اینکه مدارس غیرایمن و کپری در جای جای استان زاهدان دیده می‌شود، گفت: فضای آموزشی استان با نظام بودجه‌ریزی کنونی تغییر نخواهد کرد، این در حالی است که نرخ رشد دانش آموزی در ایرانشهر 8 درصد است.

نماینده مردم ایرانشهر، سرباز، دلگان، فنوج، لاشار، بنت، آشار در مجلس شورای اسلامی توضیح داد: تغییر ساختار مدارس از 5 کلاس به 6کلاس و اضافه کردن یک کلاس، به معنای ایجاد یک کلاس غیرایمن است، در حالی که باید در تدوین کلاس‌های جدید مسائل ایمنی را نیز در نظر گرفت.

وی با یادآوری در نظر گرفتن اعتبارات گرمایشی از سوی مجلس برای مدارس در سال گذشته، گفت: هر چند مجلس در این حوزه قدم برداشت اما به دلیل عدم نظارت این اعتبارات آن طور که باید در جای خود هزینه نشده است.

این نماینده مردم در مجلس دهم عنوان کرد: متوسط فضای آموزشی در کشور پنج سوم متر است، در استان سیستان این فضا در برخی از نقاط استان زاهدان یک هشتم متر می رسد که نشان‌دهنده عمق فاجعه به لحاظ آموزشی در کشور است.

امینی‌فرد معتقد است: در اجرای نظامات مرتبط با مدارس غیرانتفاعی کوتاهی فاحشی اتفاق افتاده است که باید به این مهم رسیدگی کامل شود.

اگر دستگاه‌های نظارتی به وظیفه خود عمل می‌کردند حادثه آتش‌سوزی اتفاق نمی‌افتاد

غلامرضا کاتب در ادامه با بیان اینکه اگر کمیسیون‌های مجلس، دولت و سازمان‌های بازرسی به خوبی بر وظیفه نظارتی خود عمل می‌کردند یقیناً امروز شاهد این حوادث تلخ نبودیم، گفت: استان سیستان از بعد امکانات آموزشی در تنگنا قرار دارد لذا از وزیر آموزش و پرورش و ریاست قوه قضائیه انتظار می‌رود علاوه بر برخورد با متخلفین حداقل یک گزارش در این خصوص به مجلس ارائه دهد چرا که نزدیک به 11 ماه از وقوع آن می‌گذرد.

وی با تأکید بر اینکه باید برای نوسازی، تجهیز و ایمن سازی مدارس بیش از این تلاش شود، اظهار کرد: بهتر است در احداث مدارس غیرانتفاعی بیشتر از روابط به ضوابط و به کارگیری افراد متخصص توجه شود تا شاهد حوادث اینچنینی نباشیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: طرح ملی مسکن ذرت های آلوده ورنکش ورزقان رمز پویا زلزله ترکمانچای مجید اوجی هشترود ائتلاف دریایی آمریکا آتش سوزی مدرسه زاهدان طرح ملی مسکن ذرت های آلوده ورنکش ورزقان رمز پویا زلزله ترکمانچای مجید اوجی هشترود ائتلاف دریایی آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۶۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی

رییس قوه قضائیه گفت: در قوه قضاییه دنبال اصلاح رویه‌های معیوبی هستیم که در برخورد با فعالان اقتصادی از گذشته مانده و موجب می‌شود چرخه تولید متوقف شود.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای پیش از ظهر جمعه در نشست با رؤسای مناطق آزاد، کارآفرینان و صنعتگران هرمزگان با تاکید بر لزوم داشتن صراحت لهجه در طرح مسائل و مشکلات، اظهار داشت: همه ما مأموریت داریم تلاش کنیم شعار سال تحقق پیدا کند و این هدف نیز با حرف و لفظ تحقق پیدا نخواهد کرد.

وی افزود: بدون نقش سپاری به مردم و بخش خصوصی نمی‌توانیم به جهش تولید دست پیدا کنیم از این رو تحقق شعار سال مستلزم رعایت الزامات و فراهم کردن پیش نیازهایی است که بخشی از آن متوجه فعالان اقتصادی و صنعتگران است و بخشی دیگر نیز متوجه حاکمیت می‌شود.

محسنی اژه‌ای با تاکید بر لزوم تلاش برای اصلاح کسانی که در حوزه صنعت یا اقتصاد دچار لغزش و خطا می‌شوند، خطاب به حاضرین گفت: شما بهتر از قاضی و بازپرس قادر به تشخیص هستید که هم صنفی‌تان با هدف ضربه به کشور دچار خطا شده با لغزش او حاصل از طمع بوده است.

رئیس قوه قضائیه ادامه داد: وقتی کسی بر اثر طمع دچار لغزش می‌شود باید نخست از سوی همکارانش یاری شود تا بتواند خطای خود را جبران کند، در صورتی هم که تعمداً جرمی مرتکب شده درخواست داریم قوه قضائیه را در تعقیب جرم و مجرم یاری کنید تا مجازات متناسبی برای خاطی و مجرم در نظر گرفته شود.

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه قوه قضائیه خود را ملزم می‌داند که اصل تناسب در مجازات را در مواجهه با همه رعایت کند، بیان‌کرد: فرض کنید یک فعال اقتصادی مالیات پرداخت نکرده و یا از او شکایتی در حوزه مالی ثبت شده است، در این مواضع باید تناسب در برخورد رعایت شود چرا که اقدام به ممنوع‌الخروجیِ وی ممکن است اعتبار فرد را از بین ببرد و خسارات جبران ناپذیری به وی وارد شود.

وی با انتقاد از بازداشت فعالان اقتصادی به صرف قرار گرفتن در مظان اتهام و تاکید بر لزوم همراهی با تولیدگران گفت: در قوه قضائیه دنبال اصلاح کلیه رویه‌های معیوبی هستیم که بعضاً از گذشته مانده است و موجب می‌شود چرخه تولید متوقف شود چنانچه پیش‌تر قوانینی داشتیم که با اندازه معینی اتهام مالی حکم به دستگیری می‌شد و ما این قوانین را اصلاح کردیم.

رئیس قوه قضائیه با تاکید بر لزوم تغییر نگرش حاکمیت به فعالان بخش اقتصادی و خصوصی، گفت: تلاش همه ارکان حاکمیت باید معطوف به مانع‌زدایی از پیش روی تولیدگران باشد و در این راستا باید جلوی بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های خلق‌الساعه را که امکان پیش‌بینی نسبت به آینده تولید را می‌گیرد؛ گرفته شود.

محسنی اژه‌ای قراردادهای ضعیف را یکی از موانع امنیت سرمایه‌گذاری در کشور دانست و اظهار داشت: همه قراردادها به ویژه قراردادهای دولتی بایستی در نهایت اطمینان‌بخشی منعقد شوند و به حدی دارای استحکام باشند که تغییر دولت‌ها در آن‌ها خدشه وارد نکند.

دیگر خبرها

  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش
  • این نماینده مجلس شهید شد +تصاویر
  • قوه قضاییه به دنبال اصلاح رویه‌ها در برخورد با فعالان اقتصادی
  • کنایه معنادار نماینده زاهدان به مولانا عبدالحمید /مردم نگران هستند/علت حملات تروریستی چندماه اخیر چیست؟
  • دیدار رئیس قوه قضاییه با هزار نفر از کارگران در هرمزگان
  • راهکار‌های رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • راهکارهای رئیس دستگاه قضا برای حمایت از حقوق کارگران
  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • به صدا درآمدن زنگ روز معلم در مدرسه دخترانه شهید امام بخش + تصاویر
  • شادباش استاندار سمنان به معلمان مدارس کم برخوردار