Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در حاشیه افتاح نمایشگاه «تازه‌ترین دستاورد‌های ایران‌ساخت لیزر و فتونیک» گفت: اعتماد و اطمینان صنایع به فناوران و شرکت‌های دانش بنیان قابل تقدیر است. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در حاشیه افتاح نمایشگاه «تازه‌ترین دستاوردهای ایران‌ساخت لیزر و فتونیک»، در مراسم امضای قرارداد «خرید سیستم جوش لیزری میان مرکز ملی لیزر ایران و شرکت فولاد مبارکه اصفهان»، اظهار کرد: این اعتماد و اطمینان صنایع به فناوران و شرکت‌های دانش بنیان قابل تقدیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با امضای این قرار داد نیز به زودی تجهیزاتی پیشرفته در حوزه لیزر در داخل تولید می‌شود.

ستاری ادامه داد: این اعتماد خود ثمره تحریم‌ها و محدودیت‌ها است. البته آنچه در انجام این پروژه‌ها مهم است دانشی که توسعه می‌یابد و باعث می‌شود ده‌ها شرکت فناور و متخصص نیز در کنار آن تربیت شود و آموزش ببینند.

در حاشیه این بازدید، قرارداد «خرید سیستم جوش لیزری میان مرکز ملی لیزر ایران و شرکت فولاد مبارکه اصفهان» با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری امضا شد.

این قرارداد با عنوان «کلیه تجهیزات مربوط به لیزر فیبر ۱۰ کیلووات به همراه سیستم کنترل اتوماسیون و هد جوشکاری برای ماشین جوش اسیدشویی ۲ شرکت فولاد مبارکه» منعقد شد تا از این پس با توان و تخصص داخلی محصولات این حوزه تولید شود.

با امضای این قرارداد از این پس ورق‌های تولید شده در مجتمع فولاد مبارکه با جوش‌های لیزری داخلی به هم متصل می‌شود. اتفاقی که نشان داد علی رغم محدودیت و تحریم‌ها می‌توانیم نیاز داخل را رفع کنیم.

مرکز علوم و فنون لیزر قرار است این تجهیزات پیشرفته را طی ۱۴ ماه تولید کند و در اختیار مجتمع فولاد مبارکه اصفهان قرار دهد. با این اتفاق ایران در جایگاه ششم دارنده این تجهیزات لیزر قرار می‌گیرد.

همچنین، ستاری با حضور در این نمایشگاه از دستاورد‌های ارائه شده توسط فعالان دانش‌بنیان و استارت‌آپ‌ها در حوزه لیزر و فتونیک، بازدید و با فناوران حوزه لیزر گفتگو کرد.

سومین نمایشگاه لیزر و فوتونیک ایران با هدف ارائه ظرفیت‌های علمی مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی، صنایع، شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌ها در حال برگزاری است. نمایشگاهی که در آن آخرین دستاورد‌های داخل و خارج این حوزه را نمایش می‌دهد.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان سورنا ستاری معاونت علمی و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۷۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد خمینی شهر گفت:‌ ساخت برج‌های تقطیر باسینی‌های مخروطی چرخان در انحصار شرکت‌های ایتالیایی بود که برای نخستین‌بار با دانش به روز این شرکت بومی‌سازی شد.
محمدتقی اکبری افزود:‌ برج‌های تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان (scc) به‌طور پیوسته کار می‌کنند و قادرند ترکیبات فرار را از جریان سوسپانسیون جداسازی کنند. وی گفت: افت فشار پایین، مصرف انرژی کم، بازدهی استخراج بالا، زمان ماند کوتاه، سرعت جداسازی بسیار بالا، جداسازی در دمای پایین، تجزیه شیمیایی پایین، مدیریت عطر و طعم، قابلیت حمل خوراک حاوی ذرات جامد، به‌کارگیری در صنایع فرآوری میوه، آبمیوه، چای، قهوه، چاشنی و جایگزینی با برج‌های تقطیر رایج از مزایای این دستگاه است.
اکبری افزود:‌ لیمونن ازجمله ترکیبات پرمصرف و وارداتی در صنایع آرایشی و بهداشتی است که در سال ۱۴۰۰ خط تولید لیمونن را برای نخستین‌بار با ظرفیت روزانه ۱۰۰ کیلوگرم در این شرکت راه‌اندازی و تجاری‌سازی کردیم.
مدیرعامل و مؤسس این شرکت دانش بنیان گفت:‌ عصاره‌گیری از گیاه خار مریم با سامانه استخراج جامد-مایع پویای سریع Rapid Solid-Liquid Dynamic Extraction (RSLDE) و تولید سیلیمارین برای مصرف در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی از برنامه‌های آینده این شرکت است.
مدیرعامل این شرکت دانش‌بینان با بیان اینکه مهم‌ترین مانع در تجاری‌سازی سرمایه ثابت و هزینه‌های تحقیق و توسعه است، افزود:‌ شرکت از تسهیلات مالی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، حمایت‌های غیرمالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینی‌شهر، تسهیلات صندوق پژوهش و نوآوری استان اصفهان، تسهیلات صندوق کارآفرینی امید استان اصفهان، تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری استفاده کرده است.
تولید و فروش مواد شیمیایی، طراحی و ساخت تجهیزات در صنایع شیمیایی ازجمله فعالیت این شرکت است بطوریکه سال ۱۳۹۳ گواهینامه دانش‌بنیان در زمینه ساخت تجهیزات نوین آزمایشگاهی از معاونت فناوری ریاست جمهوری را کسب کرد و سال ۱۳۹۵موفق به راه‌اندازی خط تولید اسانس‌های طبیعی با استفاده از برج تقطیر با سینی‌های مخروطی چرخان شده است.

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر محصولی ازشرکتی دانش‌بنیان
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • حضور بیش از ۶۵۰ شرکت دانش‌بنیان داخلی و خارجی در نمایشگاه ایران‌هلث ۱۴۰۳
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان