Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، در پی اعلام رضا رشیدپور در فضای مجازی مبنی بر سوءاستفاده احتمالی از حساب بانکی وی در شامگاه هجدهم آبان ماه و دریافت پیامک های مشکوک , مسئولان بانک تجارت بلافاصله با وی تماس گرفته و با بررسی جزئیات ماجرا نسبت به رفع ابهام و حل مشکل و راه‌اندازی مجدد همراه بانک تجارت اقدامات لازم را انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس بررسی‌های انجام شده احتمال هرگونه فیشینگ و سوءاستفاده از همراه بانک وی رد و مشکل پیش آمده در خصوص دریافت رمز و ورود به اپلیکیشن مرتفع شد.     فیشینگ به طور معمول مربوط به سواستفاده از اطلاعات رمز دوم اینترنتی کاربران در درگاه های پرداخت اینترنتی است و شامل اپلیکیشن همراه بانک نمی شود .

بانک تجارت برای افزایش هرچه بیشتر امنیت حساب مشتریان خود به محض ورود به همراه بانک و اینترنت بانک پیامک ورود به سامانه به شماره موبایل وی ارسال می‌کند. همچنین این بانک در سال گذشته در راستای افزایش امنیت رمز دوم حساب مشتریان خود، با راه‌اندازی سامانه همراز، امکان دریافت رمز دوم یکبارمصرف را با شرایطی آسان برای مشتریان فراهم کرده است.

مشتریان بانک تجارت در صورتی که احساس نا امنی در رمز همراه بانک و اینترنت بانک خود داشته باشند. می‌توانند از طریق سامانه دریافت و تغییر فوری رمز همراه بانک تجارت به آدرس my.tejaratbank.ir نسبت به دریافت رمز جدید اقدام کنند . همچنین مشتریان در هر ساعتی از شبانه روز می توانند از طریق تماس تلفنی با شماره 1554 و شماره گیری کد 1 ، شماره کارت خود را وارد کرده و سپس رمز دوم را وارد کرده و از طریق کد 4 ، کارت و رمز خدمات نوین خود را غیرفعال کنند.

بانک تجارت کانال‌های متنوع و آسانی را برای پیگیری مشکلاتی از این دست برای  مشتریان از جمله مرکز ارتباط مشتریان 1554 به صورت 7 در 24 ، سایت اینترنتی، تلفن گویا، مراجعه حضوری، درج در نامه‌های کتبی و صندوق پست الکترونیک مهیا کرده است . 

پیگیری فوری مشکلات مشتریان در حوزه سوءاستفاده‌های احتمالی مشتریان از جمله مسدودی فوری حساب، غیرفعالسازی حساب و کارت، همچنین غیرفعالسازی رمز خدمات نوین، ارائه راه‌کار برای فعالسازی و دریافت رمز غیرحضوری همراه بانک و اینترنتی بانک(خدمات نوین) از جمله کارهای مرکز ارتباط مشتریان بانک تجارت است.

در حال حاضر حدود 90 درصد عملیات بانکی کشور خارج از شعب و به صورت الکترونیکی و از طریق موبایل، اینترنت، و ... انجام می‌شود و تامین امنیت خدمات بانکداری الکترونیک از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است. هوشیاری کاربران خدمات نوین بانکی نسبت به حفظ رمزهای ورود به این سامانه‌ها، اطلاعات کارت و حساب خود از اهمیت بالایی برخوردار است

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بانک بانک تجارت فیشینگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۸۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای اعتراض طلافروشان چیست؟

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران در گفت و گو با خبرنگار مهر، در مورد علت اعتراض طلافروشان اظهار کرد: سامانه جامع تجارت از قبل فعال بود اما در مورد عملکرد آن ابهاماتی برای صنف طلا وجود داشت که زمستان پارسال مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا ۳ ماه به تعویق بیفتد تا اگر نیاز به اصلاح بود این اصلاحات صورت گیرد. در این زمینه جلسات متعددی با مسوولین ذی ربط برای حل مشکلات داشتیم اما دولت هیچ گونه اقدامی برای رفع مشکلات صنعت ما نکرد. بر همین اساس هم فعالان صنف طلا اعتراضاتی نسبت به این موضوع داشتند.

وی افزود: فعالان صنف و صنعت طلا نسبت به ثبت سرمایه، امنیت سامانه و صدور فاکتورها اعتراض دارند زیرا در آخرین جلسه ای که در وزارت کشور داشتیم قرار بود سامانه جامع تجارت و سامانه امور مودیان به صورت یکپارچه در یک سامانه فعالیت کنند و ثبت فاکتور انجام دهند اما در این ۳ ماه هیچ اتفاقی نیفتاد و مسوولین هم اعلام کردند که به طور کلی امکان تجمیع وجود ندارد.

بذرافشان تصریح کرد: این در حالیست که با وضع فعلی برای فعالان صنف و صنعت طلا سردرگمی به وجود آمده است؛ به عنوان نمونه ثبت فاکتورهای الکترونیکی در سامانه امور مودیان به صورت ریال و در سامانه جامع تجارت به صورت وزن است. همچنین در سامانه امور مودیان ثبتکارت ملی الزامی نیست اما در سامانه جامع تجارت ثبت کد ملی الزامی است.

وی ادامه داد: از سویی دیگر فعالان صنف طلا نگران هستند که در آینده بحث مالیات بر عایدی سرمایه مشمول آنها هم بشود.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران تاکید کرد: فعالان این بخش نسبت به شفاف سازی مشکلی ندارند و همکاری های لازم را هم انجام می دهند اما تعدد این سامانه ها و ناهماهنگی نهادها در مورد رفع این مشکل موجب اعتراض فعالان صنف و صنعت طلا و جواهر شده است.

وی یادآور شد: جلساتی با حضور نمایندگان استانداری، بسیج اصناف، اتاق اصناف و وزارت صمت داشتیم اما اعلام کردند که قانون باید اجرا شود؛ اما لازم است مسوولین نسبت به اصلاح این رویه اقدام کنند زیرا امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است اما صنعت طلا که پارسال هم مشکلات زیادی داشت از ابتدای امسال دچار بحران شدیدی شده و ممکن است شرایط مالی تولیدکنندگان طلا بحرانی شود.

بذرافشان گفت: ۵۰۰ هزار نفر در صنعت طلا مشغول به کار هستند و ۷۰ هزار نفر فعال صنفی داریم. ما ۳ ماه پیش به فعالان امید دادیم که این ماجرا را پی گیری می کنیم و پی گیری ها را انجام دادیم ولی خروجی نداشت.

وی یادآور شد: بازار راکد است و خریداری نیست و با اجرای این دست از قوانین، اعتراض پیش می آید. فعالان صنف و صنعت طلا از دیروز واحدهای خود را تعطیل و نیمه تعطیل کردند.

کد خبر 6092347 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟
  • سامانه جامع تجارت: تامین ارز ۲۰ روزه شد
  • هوشمند شدن خدمات دولت برای کسب وکار واحد‌های صنفی در اردبیل
  • فعال‌سازی بانکداری اینترنتی در بانک ملت بدون مراجعه حضوری
  • علت اعتراض طلافروشان چیست؟
  • ماجرای اعتراض طلافروشان چیست؟
  • جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی​ اعلام شد
  • جزئیات طرح ماندگار بانک رفاه کارگران
  • دریافت هزار تراکنش حساب، با اینترنت‌بانک تجارت
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود