Web Analytics Made Easy - Statcounter



رئیس جمهور با بیان اینکه تمام خطوط نفت و گاز ایران توسط جوانان کشور ساخته می‌شود، گفت: دنبال راه حل با دنیا هستیم اما دنبال ذلت نیستیم.

به گزارش تسنیم، حجت‌الاسلام والمسلمین ‌حسن روحانی امشب ‌ در ‌جلسه شورای اداری و توسعه استان یزد ایمان، آموختن علم و دانش‌، کار و اخلاق را از آموزه‌ها و دستورهای پیامبر عظیم الشأن اسلام(ص) به مسلمانان خواند و اظهار داشت: در یک مقطعی از تاریخ غربی‌ها علوم و دانش اسلامی را از ما گرفتند و به واسطه آن به تاخت و تاز پرداختند، اما معتقدم امروز با وجود جوانان تحصیلکرده می‌توانیم عقب‌ماندگی‌های خودمان را در این زمینه جبران کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با قدردانی از حضور باشکوه مردم یزد در استقبال از خادمان خود در دولت افزود: مردم خونگرم و مهربان استان و به ویژه شهر یزد با حضور باشکوه خود در مراسم استقبال بر خادمان کوچک خود در مجموعه دولت منت گذاشتند و از همه مردم استان تشکر و قدردانی می‌کنم.

رئیس جمهور با بیان اینکه اینکه استان یزد از استاندار فعال و جوانی برخوردار شده که بسیار پرتلاش بوده و نسبت به مسایل استان کاملاً اشراف دارد، ادامه داد: ‌بسیار جای خرسندی است و امام جمعه یزد نیز که سابقه دوستی 55 ساله با ایشان دارم از نیروهای فعال در زمینه علم و دانش و ترویج اخلاق و خدمات عمومی در جامعه هستند و این همه سرمایه‌های خوبی برای استان محسوب می‌شود.

‌روحانی در ادامه با گرامیداشت میلاد با سعادت پیامبر اسلام(ص)، با اشاره به خدمات ایشان به جامعه و مردم، اظهار داشت: پیامبر(ص) در قدم اول ایمان را برای مردم به ارمغان آورده و درهای آسمان را به روی مردم گشود و جهان‌بینی بزرگی به مردم که چشم امیدشان به ساخته دستشان به نام بت بود، عنایت کرد و آنها را از بت‌ها رهانید و به آسمان متصل کرد و ایمان واقعی را در دل مردم زنده کرد و این کار، بزرگترین و مهم‌ترین رسالت پیامبر(ص) به عنوان اشرف مخلوقات بود.

رئیس جمهور با بیان اینکه پیامبر همچنین بر آموختن علم و دانش تأکید داشتند، گفت:‌ پیامبر(ص) فرمود که علم و دانش را در هر کجا که هست بیاموزید و تأکید داشت که کسی که در راه دانش قدم برمی‌دارد، پا روی بال فرشتگان می‌گذارد و در پیشگاه خداوند عزیز است.

‌روحانی با تأکید بر اینکه علم و دانش کلید همه پیشرفت‌ها محسوب می‌شود، اظهار داشت: به واسطه علم و دانش، تحولات بزرگی در کشور و دنیا رقم خورده است. اینکه با آب کم، محصول خوبی برداشت می‌شود و در زمان کوتاه می‌توانیم با همدیگر ارتباط برقرار کنیم، به واسطه علم و دانش امکان‌پذیر شده است. علم و دانش به عنوان راه پیشرفت را پیامبر اسلام(ص) به انسان آموخته است او مدینه العلم بود و این درب را به روی انسان گشود و فرمود که انسان با علم می‌تواند به همه جا برسد و اگر سلطنت می‌خواهید به دنبال علم و دانش باشید.

رئیس جمهور خاطر نشان کرد: میدان نفتی بزرگی که خبر آن را اعلام کردیم، به واسطه اکتشافات علمی امکان‌پذیر شده ‌و متخصصین کشورمان با دانش و تکنولوژی توانستند به اعماق زمین نفوذ کرده و این اکتشاف بزرگ را رقم بزنند؛ برای آموختن علم و دانش پایانی وجود ندارد و انسان تا پایان عمر خود دانشجو و دانش‌آموز است.

رئیس جمهور حضور و افتتاح کارخانه توربین‌سازی یزد را بسیار خوشحال‌کننده دانست و گفت: اینکه تمام خطوط نفت و گاز توسط توربین‌هایی که به دست متخصصین کشورمان ساخته شده ‌و کشورمان را در این زمینه بی‌نیاز کرده ، بسیار افتخارانگیز و خوشحال‌کننده ‌و نشان‌دهنده عزت کشورمان است. حضور در این کارخانه یکی از ساعات بسیار خوب برای من بود.

وی تصریح کرد: مشاهده تحقیقات عظیم و توربین‌های با عظمتی که در این کارخانه از صفر تا صد به دست متخصصان کشورمان ساخته شده، پیمودن همان دانشی است که می‌تواند برای کشورمان اقتدار ایجاد کند.

رئیس جمهور در ادامه سخنان خود کار و تلاش را دیگر توصیه پیامبر(ص) عنوان کرد و گفت: پیامبر(ص) به ما گفت شبانه‌روز کار کنید زیرا کسی که کار می‌کند، مجاهد است.

وی با بیان اینکه مبارزه فقط در سنگر نیست و مجاهدت فقط در جنگ و مبارزه نیست، گفت: کسی که کار می‌کند نیز مجاهد است. کار و تلاش عیب نیست. ثروت به دست آوردن نه تنها مذموم نیست بلکه پسندیده هم است. اینکه طرحی افتتاح می‌شود و برای جوانان بیکار اشتغال ایجاد می‌کند، خدمت بزرگ و ارزشمندی است و کارآفرینان که تولید و اشتغال ایجاد کرده و نیاز بازار را تأمین می‌کنند، اگر نباشند، ما باید همه اینها را وارد کنیم. در حالی که امروز با تلاش کارآفرینان، روی پای خود ایستاده‌ایم و به جای واردات تولید می‌کنیم. امروز در فولاد تولیدکننده هستیم و صادر می‌کنیم.

رئیس جمهور در همین زمینه به افتتاح کارخانه تولید آهن اسفنجی در اردکان اشاره کرد و گفت: امروز در چادرملو کارخانه تولید سالانه یک میلیون و 550 هزار تن فولاد اسفندی افتتاح شد که کار بسیار بزرگی است که باعث خودکفایی کشور می‌شود و اشتغال ایجاد می‌کند.

‌روحانی با بیان اینکه هیچ چیزی بدتر از بیکاری نیست، اظهار داشت: برخی فکر می‌کنند اشتغال را فقط دولت ایجاد می‌کند در صورتی که اینگونه نیست. دولت باید زیرساخت ها ، سرمایه و تسهیلات را فراهم کند، مجلس باید با وضع قانون برای ارایه تسهیلات زمینه را فراهم کند، قوه قضائیه با تأمین امنیت، امنیت اشغال را ایجاد کند و بقیه کارها دست مردم است.

رئیس جمهور در ادامه به شرایط استان یزد اشاره کرد و گفت: همین استان یزد پر از استعداد و موقعیت‌های استراتژیک و راهبردی است. اگر بگوییم در این استان بیکار داریم، اینجا دیگر همه ما مقصر هستیم و همه ما باید کمک کنیم تا این گره گشوده شود.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۴۹۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال

روح الله‌ دهقانی فیروزآبادی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در نشست خبری سالانه این معاونت گفت: در حوزه هوش مصنوعی و شورای راهبری ملی هوش مصنوعی سال گذشته با دستگاه‌های زیادی تعامل شکل گرفت. با برگزاری و حضور دها متخصص بخش نظارت تنظیم‌گری، توسعه و پیگیری پروژه‌ها این شورا راهبری تشکیل شد.

او گفت: در اسفند ماه سال گذشته شورای راهبری ملی هوش مصنوعی با تعیین اعضای با دستور رئیس جمهور تشکیل شد. مزرعه پردازشی بزرگ، مرکز داده بزرگ، کتابخانه‌های بزرگ زبانی و تصویری خدمات پردازشی بزرگ در اپراتور‌های این مرکز قرار دارد و به شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها خدمات دهی می‌کند.

دهقانی بیان کرد: ایران ۷۰ الی ۸۰ رتبه کاربرد در حوزه هوش مصنوعی دارد. معاونت علمی و فناوری تلاش دارد برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان و دانشگاه‌ها از آنها حمایت کند. یکی از مراحل بلوغ شرکت‌های دانش بنیان عرضه شدن آنها در بازار سرمایه و مشارکت آنها در بورس است. دانش بنیان‌ها برای ورود و سرمایه گذاری در بورس نیازی به اقدام در معاونت علمی ندارند، اما برای شرکت‌هایی که کلان داده‌های مردم و داده‌های امنیت ملی را به دنبال دارند باید از طریق این معاونت وارد شوند.

او گفت: معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور از رشد صد درصدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال خبر داد و گفت: تاکنون ۱۰۸ شرکت در بازار سرمایه حضور دارند کا تا پایان سال رشد صد درصدی خواهند داشت. علم و فناوری، استفاده از این تکنولوژی‌ها دوبال عملیات صادق بودند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور اطهار کرد: حمایت از اندیشه ورزی و تفکردر کشور حمایت از توسعه علم و حمایت از توسعه فناوری و حمایت از توسعه کسب کار‌ها از ارکان اصلی معاونت علمی ریاست جمهوری است. ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان در این معاونت نیز کار خود را آغاز کرده است. امضا کردن موافقت نامه با صنایع بزرگ فولادی و پتروشیمی و وزارت خانه‌های بزرگ از برنامه‌های معاونت علمی بوده که انجام شده است. 

او بیان کرد: قریب به ۲۰ کنسرسیوم در حوزه پتروشیمی، فولاد، ذوب آهن و محیط زیست و ... برای حل مسائل کشور عقد قرارداد و برگزار شد. بودجه‌ای معادل پروژه ۵۰۰ میلیون یورویی نفت برای اجرای پروژه‌های پیشران فناورانه باشند و تاثیر مستقیم در زندگی مردم داشته باشند در پایان سال گذشته ابلاغ شد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری ادامه داد: در نظام جدید ارزیابی دانش‌بنیان‌ها، علاوه بر سطح فناوری، میزان اشتغال تخصصی و گردش مالی شرکت هم مورد مطالعه قرار می‌گیرد و شرکت‌ها بر این اساس به شرکت‌ها نوپا، نوآور و فناور تقسیم می‌شوند.

او افزود: نوع ۱-۲ و ۳ سابق بر اساس فناوری تقسیم بندی می‌شود، اما الان اشتغال تخصصی و گردش مالی نوع تقسیم بندی را مشخص می‌کند. شرکت‌های بسیار نوع یک داشته‌ایم که در بازنگری به شرکت نوپا تبدیل شدند و شرکت‌های نوع ۳ داشتیم که به شرکت‌های نوآور و فناور تبدیل شدند. ساز و کار‌های حمایتی از دانش بنیان‌ها در روش جدید متناسب‌تر شدند.۱۰ پارک کشور به کارگزار شناسایی شرکت‌های نوپا تبدیل شده اند.

در حال تکمیل...

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • ویدیو/ وقف دانش‌بنیان به دنبال پیشرفت علم و رفاه مردم است
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • رشد صد در صدی دانش‌بنیان‌ها در بورس تا پایان سال
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است
  • دیدار بلینکن با رئیس‌جمهور چین و تاکید بر حل اختلافات
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • نماینده ویژه رئیس‌ جمهور : نقش حمایتی از مردم افغانستان را دنبال می‌کنیم
  • وزیر دفاع: حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود؛ به دنبال جنگ نیستیم
  • وزیر دفاع : حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود / به دنبال جنگ نیستیم
  • وزیر دفاع: حمله ایران به اسرائیل یک هشدار محدود بود /به دنبال جنگ نیستیم