Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تارنمای شبکه "روسیا الیوم"، "عبدالقادر بن قرینه" رئیس جنبش "سازندگی ملی" الجزایر گفت: الجزایر قطع روابط کشورهای عربی با سوریه را نپذیرفته است، کشوری که نقش تاریخی در حمایت الجزایر دربرابر استعمارگران فرانسوی ایفا کرده است.

وی افزود: سوریه همواره یکی از کشورهایی است که زیر سلطه کشورهای غربی در منطقه نمی‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر پیشین گردشگری الجزایر ادامه داد: موضوعاتی که گفته شد، نقاط مشترک ما با کشور و مردم سوریه است، به همین خاطر درصورتی که رئیس جمهوری شوم، تلاش می‌کنم، نه تنها تعلیق عضویت سوریه در اتحادیه عرب لغو شود، بلکه دولت دمشق در آینده منطقه نیز یک نقش مهم ایفا کند.

رئیس حزب سازندگی ملی در الجزایر افزود که ما درکنار سوریه هستیم تا بحران‌ها را پشت‌سر بگذارد.

ستاد ملی انتخابات الجزایر دیروز شنبه، پنج نامزد نهایی انتخابات ریاست جمهوری این کشور را معرفی کرد که بن قرینه یکی از آنان است.

در فهرست نهایی نهاد انتخابات الجزایر علاوه بر بن قرینه، چهره هایی همچون «عبدالمجید تبون» و «علی بن فلیس» نخست وزیران اسبق، «عزالدین میهوبی» وزیر فرهنگ پیشین و «عبد العزیز بلعید» رئیس حزب «جبهه المستقبل» دیده می‌شوند.

انتخابات الجزایر که قرار است ۱۲ دسامبر (۲۱ آذر) برگزار شود، ابتدا قرار بود، ماه جولای (تیر- مرداد) برگزار شود، اما به علت نبود نامزد، لغو شده بود.

برگزاری انتخابات الجزایر در حالی قرار است برگزار شود که تظاهرات مردمی در این کشور از سوم اسفند ۱۳۹۷ در اعتراض به تلاش «عبدالعزیز بوتفلیقه» رئییس جمهور مخلوع این کشور برای ماندن در قدرت و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری در این کشور آغاز شده است.

تداوم اعتراضات مردم الجزایر، سرانجام بوتفلیقه را مجبور کرد، پس از ۲۰ سال از قدرت کناره گیری کند؛ هم اکنون مردم در تظاهرات خود که تاکنون سی و هفت هفته از آن می گذرد، ضمن لغو برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در موعد مقرر از سوی ارتش، خواهان برکناری تمامی عناصر وابسته به بوتفلیقه در دولت هستند.

انتخابات ریاست جمهوری الجزایر در حالی برگزار خواهد شد که مردم الجزایر همچنان سی و هفت جمعه است که در اعتراضات و راهپیمایی های خود بر سالم بودن انتخابات تاکید می‌کنند و معتقدند، تمامی عناصر و مسئولان باقیمانده دولت "عبدالعزیز بوتفلیقه" رییس جمهوری مخلوع الجزایر باید برکنار شوند.

الجزایر از سوم اسفندماه ۹۷ صحنه تظاهرات در مخالفت با تصمیم بوتفلیقه برای نامزدی برای پنجمین بار در انتخابات ریاست جمهوری بوده است.

وی که وضعیت جسمانی خوبی ندارد و در سال ۲۰۱۳ دچار سکته مغزی شد، از سال ۱۹۹۹ به مدت چهار دوره متوالی (۲۰سال) قدرت را در الجزایر در دست داشت.
 

برچسب‌ها سوریه انتخابات ریاست جمهوری الجزایر الجزایر اتحادیه عرب

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سوریه انتخابات ریاست جمهوری الجزایر الجزایر اتحادیه عرب سوریه انتخابات ریاست جمهوری الجزایر الجزایر اتحادیه عرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۰۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد

شبکه ملی تنظیم‌گری با حضور نهادهای ذیربط با محوریت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری رونمایی شد. - اخبار سیاسی -

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، شبکه ملی تنظیم‌گری ایران روز گذشته با حضور مصطفی زمانیان رئیس مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری رونمایی شد.

طی ماه‌های گذشته، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری میزبان سلسله نشست‌هایی با موضوع نسبت‌یابی نهادهای تنظیم‌گر با دستگاه‌های حاکمیتی از دولت گرفته تا قوه قضاییه و حتی دیگر نهادهای تنظیم‌گر بود.

در این نشست‌ها که با حضور نمایندگان خود نهادهای تنظیم و نمایندگان دستگاه‌های اجرایی و قضایی از وزارتخانه‌های مختلف گرفته تا دیوان عدالت اداری برگزار شد، برخی چالش‌های موجود در تعامل نهادهای تنظیم‌گر با این دستگاه‌ها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مشخص شد که برخی از چالش‌های موجود در فضای تنظیم‌گری کشور از طریق ایجاد فضای گفتگو بین خود نهادهای تنظیم‌گر قابل حل است.

بر همین اساس ایجاد یک شبکه برای کنار هم نشاندن نهادهای تنظیم‌گر با نام «شبکه تنظیم گران ایران» و با محوریت مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری در دستورکار دولت سیزدهم قرار گرفت.

به‌طورکلی دولت از محل پرداختن به این موضوع به دنبال بهبود ساختار تنظیم‌گری در کشور و رسیدن به کارآمدی بیشتر است، تا در سایه تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر، توسعه هم‌افزایی و جلوگیری از تداخلات اجرایی، شاهد تحقق یک دولت تنظیم‌گر واقعی در کشور باشیم.

این شبکه بستر لازم برای تعامل نهادهای تنظیم‌گر با یکدیگر در قالب یک شبکه واحد را فراهم می‌کند تا از یک طرف زمینه لازم برای حل تعارضات بین این نهادها ایجاد شود و از سوی دیگر امکان ایفای نقش دیده‌بانی بر قوانین و فعالیت‌های مرتبط با بحث تنظیم‌گری در کشور نیز فراهم شود.

جمعی از نهادهای ذیربط از جمله معاونت حقوقی ریاست جمهوری، نماینده بانک مرکزی و نمایندگانی از شورای رقابت، سازمان غذا و دارو، سازمان بورس، سازمان خصوصی سازی، سازمان تنظیم مقررات و سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در این رونمایی حضور داشتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح
  • ریاست دور‌ه‌ای مجارستان بر اتحادیه اروپا چالشی برای بروکسل
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: اسرائیل خاورمیانه را دچار بدترین چرخه خشونت کرده است/ تلاش‌ها برای راه حل دو دولتی باید افزایش یابد
  • مرحله دوم انتخابات به اندازه مرحله قبلی مهم است/ قدردان تلاش رسانه‌های استان هستیم
  • محمود احمدی‌نژاد استعفا می‌دهد؟ جنجال بزرگ آقای سیاست‌مدار
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • شبکه ملی تنظیم‌گری ایران رونمایی شد
  • بازگشت زائران عمره به کشور آغاز شد