Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-29@14:53:39 GMT

شلیک‌های وحشت برای سرقت تلفن همراه

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۰۷۸۳

 اوایل تابستان ۹۷ صدای شلیک چندین تیر در یکی از خیابان‌های ورامین پیچید و مرد جوانی که هدف حمله دو موتورسوار قرار گرفته بود از ناحیه پا مجروح شد. دو موتور سوار پس از سرقت گوشی تلفن همراه مرد جوان به نام سعید به سرعت گریختند. سعید که به بیمارستان منتقل شده بود تحت عمل جراحی قرار گرفت، اما ۱۶ ترکش تیر در پایش باقی ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی- وی به مأموران گفت: در حال عبور از خیابان بودم که دو مرد موتورسوار به سمتم حمله کردند. یکی از آن‌ها پایم را هدف شلیک گلوله قرار داد. وقتی روی زمین افتادم، آن‌ها گوشی تلفن همراهم را برداشتند و فرار کردند. در حالی که تلاش پلیس برای ردیابی عاملان شلیک آغاز شده بود به پلیس خبر رسید در حاشیه ورامین دو پسر جوان در پی سرقت گوشی تلفن همراه یک عابر پیاده دست به شلیک هوایی زده اند.

فرضیه سریالی بودن سرقت‌های مسلحانه قوت گرفته بود که پلیس به تحقیق پرداخت و دو متهم ۲۵ ساله به نام‌های یزدان و سلیمان را ردیابی و بازداشت کرد.

آن‌ها به سرقت دو گوشی تلفن همراه و شلیک تیر اعتراف کردند. یکی از آن‌ها گفت:مدتی بود به شیشه معتاد بودیم و برای تهیه پول مواد دست به هرکاری می‌زدیم تا این که یک نفر سراغمان آمد و به ما پول داد و از ما خواست سراغ سعید برویم و به او شلیک کنیم. مرد ناشناس می‌گفت از سعید کینه به دل دارد.

وی ادامه داد: ما از قبل تفنگی را از زابل خریده و دنبال دریافت مجوز برای آن بودیم. به این ترتیب به پیشنهاد مرد ناشناس سراغ سعید رفتیم و به پایش شلیک کردیم و برای این که پلیس را گمراه کنیم گوشی تلفن همراه او را نیز سرقت کردیم. دومین سرقت را نیز با انگیزه مالی انجام دادیم. به دنبال اعتراف‌های دو دزد جوان برای آن‌ها کیفرخواست داده و پرونده شان برای رسیدگی به شعبه چهارم دادگاه کیفری یک استان تهران فرستاده شد و به این ترتیب آن‌ها پای میز محاکمه ایستادند.

در ابتدای جلسه، سعید در جایگاه ویژه ایستاد و گفت: من قبلا هم گفته ام چهره دو متهم را به خاطر ندارم. من فقط فیلم دوربین مدار بسته‌ای که صحنه شلیک به من را ضبط کرده بود، دیدم، اما در فیلم هم چهره عاملان شلیک مشخص نیست. گمان نمی‌کنم دو متهم دستگیر شده عاملان شلیک به من باشند.

وی ادامه داد: تفنگی که از آن به من شلیک شده خوشه‌ای ترکش پرتاب می‌کرد و به همین خاطر هنوز ۱۶ ترکش در پایم باقی مانده است. سپس دومین شاکی در جایگاه ویژه ایستاد و گفت: در حال عبور از خیابان بودم که دو موتورسوار به من حمله کردند و از من خواستند گوشی تلفن همراهم را به آن‌ها بدهم. آن‌ها برای تهدید من یک تیر هوایی شلیک کردند و بعد از این که از ترس تلفن همراهم را به آن‌ها دادم، گریختند.

سپس دو متهم روبه روی قضات ایستادند. آن‌ها شلیک به سعید را انکار کردند، اما گفتند شلیک تیر هوایی به دومین شاکی را قبول دارند. در پایان جلسه، قضات وارد شور شدند. آن‌ها با توجه به انکار متهمان در نخستین سرقت و همچنین اظهارات نخستین شاکی، دو متهم را از اتهام شلیک خونین به سعید تبرئه و به دلیل دومین سرقت مسلحانه هر یک از متهمان را به ۱۵ سال زندان محکوم کردند.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: شلیک تیر هوایی تلفن تلفن همراه دوربین زندان سرقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۰۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل

مدیریت تبلیغات پنهان اقلام لوکس و همچنین بازگشت به مدل خدمات پس از فروش رسمی می‌تواند در یک بازه مشخص زمانی منجر به کاهش ارزبری سنگین حوزه تلفن همراه شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در حال حاضر شاهد هستیم که تلفن همراه به دومین کالای ارزبر کشور تبدیل شده است. بخش عمده ارز وارداتی تلفن‌های همراه نیز با نرخ دولتی وارد کشور می‌شود چرا که دولت تلفن همراه را به عنوان یک کالای ضروری برای مصارف مردم در نظر گرفته است.

واردات 3.2 میلیارد دلاری گوشی تلفن همراه در سال گذشته

باید توجه داشت که در شرایط محدودیت‌های ارزی که وجود دارد، میزان ارزی که به واردات تلفن همراه تخصیص پیدا می‌کند از برخی ردیف‌های مختلف کالاهای اساسی بالاتر است. در اینکه واردات تلفن همراه یک امر ضروری است شکی نیست اما رقم کنونی واردات بسیار بالا است و همین موضوع سیاست‌گذار را ناچار می‌کند تا برای کنترل مصارف ارزی دست به اقدام بزند.

در این زمینه دو راهکار پیش روی دولت قرار دارد. اول جایگزینی واردات با تولید داخلی که در حال حاضر دور از ذهن به نظر می‌رسد. اما راهکار دوم که می‌تواند جنبه عملیاتی داشته باشد، جلوگیری از تقاضاهای مصرفی غیرواقعی است. موضوع جلوگیری از تقاضاهای غیرواقعی را می‌توان در دو بخش بررسی کرد. بخش اول که مهم‌ترین مسیری است که باید پیگیری شود، فراهم شدن خدمات پس از فروش رسمی است.

بخش دوم کنترل تقاضای مصرفی غیرواقعی برای تلفن همراه نیز کنترل و کاهش تبلیغات پنهان تلفن‌های همراه لوکس است.

کاهش ارزبری 15 درصدی واردات تلفن همراه با عملیاتی شدن خدمات پس از فروش رسمی

مهم‌ترین توصیه‌ای که می‌توان برای کاهش ارزبری تلقن‌های همراه داشت، تحقق خدمات پس از فروش رسمی است. نمونه این مسئله را به صورت مستقیم و غیرمستقیم در گذشته شاهد بوده‌ایم. خدمات پس از فروش رسمی سبب کاهش هزینه‌های مصرف‌کننده خواهد شد. در حقیقت خدمات پس از فروش بخشی از هزینه تمام شده تلفن همراه است و اگر چنین خدماتی در ایران وجود داشته باشد، مصرف‌کننده دیگر نیازی به پرداخت هزینه‌های اضافی برای گارانتی و ... نخواهد داشت.

ضمن این که با وجود دفاتر خدمات رسمی می‌توان شاهد واردات تلفن‌های همراه با کیفیت بود چرا که شرکت اصلی دیگر مسئول مشکلات کالاهای وارد شده خواهد بود. به این ترتیب اگر تاجر یا واردکننده‌ای کالای بی‌کیفیت وارد کشور کند، به سرعت مشخص خواهد شد.

نکته دیگری که وجود دارد این است که با ارائه خدمات پس از فروش با کیفیت می‌توان انتظار داشت که عمر تلفن‌های همراهی که در اختیار کاربران قرار دارد افزایش پیدا کند. در حال حاضر عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران 2 سال است. 

واردات کالای با کیفیت در کنار ارائه خدمات پس از فروش رسمی و ارزان قیمت می‌تواند عمر مفید تلفن‌های همراه را به عنوان یک کالای مصرفی افزایش دهد. تخمینی وجود دارد که اگر این اقدامات بتواند تقاضای واردات تلفن‌های همراه را تا 15% کاهش دهد، میزان واردات که هم اکنون به بیش از 3 میلیارد دلار می‌رسد، به 2.5 میلیارد دلار کاهش خواهد یافت. به نظر می‌رسد که با تحقق این پیش‌فرش، عمر متوسط تلفن‌های همراه در ایران به 3 تا 5 سال برسد. این مسئله اثر مهمی در کاهش تقاضا خواهد داشت.

تبلیغات پنهان کالای لاکچری را مدیریت کنید

با جلوگیری از تبلیغات پنهان کالای لوکس وارداتی، تقاضای مصرفی و تعویض کاهش پیدا خواهد کرد. در حقیقت تبلیغات یک برند را به شکل غیر مستقیم زیاد می‌بینیم و می‌شنویم. معمولا هم افرادی که در فیلم‌ها و سریال‌ها نقش لاکچری دارند از همین تلفن‌های همراه استفاده می‌کنند.

در نتیجه کنترل تبلیغات پنهان کمک خواهد کرد تا اولا تقاضای این دسته از کالاهای لوکس کاهش پیدا کند و دوما احساس نیاز کاربران به تعویض تلفن همراه خود پیش از پایان عمر آن را کم می‌کند. به این ترتیب می‌توان انتظار داشت تا تقاضای واردات کالاهایی که حدود هزار دلار قیمت دارند و به همین دلیل ارزبری بالایی نیز دارند کاهش پیدا کند.

در صورت تحقق این هدف، شاهد اثرگذاری بالایی در کاهش واردات تلفن‌های همراه گران قیمت خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش‌از ۲۷ میلیون مکالمه رومینگ ملی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • عامل ۴۶ درصد تصادفات ؛ یک عادت بد در رانندگی!
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • تولید نوکیای تقلبی متوقف می‌شود+ فیلم
  • کشف محموله گوشی تلفن همراه سرقتی در گرمسار
  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • آموزش: ۸ ترفند ساده برای شارژ سریع‌تر گوشی