Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، مسلم بیات در جمع خبرنگاران در خصوص اظهارات یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی مبنی بر وارد شدن ذرت‌های آلوده به کشور گفت: تمام مراجع مربوط به این حوزه این اظهارات را تکذیب کردند و فقط  اذهان عمومی جامعه در این بین دچار تشویش شد و حتی برخی به دروغ کلیپ‌هایی که هیچ ربطی به این موضوع نداشت را منتشر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بحث ذرت‌های آلوده از سال 1392 مطرح است، سازمان استاندارد همواره با جدیدترین دستگاه‌ها و دقیق‌ترین تجهیزات واردات اقلام غذایی اعم از دامی و انسانی را بررسی می‌کند. در سال 92 نیز یک محموله 20 هزار تنی وارد یکی از بنادر جنوبی کشور شد که بازرسین این سازمان اعلام کردند که این ذرت‌ها با عنوان خوراک دام وارد کشور شده و میزان زیادی سم افلاتوکسین دارند، بنابراین به صورت کتبی این مورد را به گمرک اعلام کردیم.

وی ادامه داد: در سال 95 نیز یک محموله 72 هزار تنی ذرت نیز آلوده اعلام شد این درحالی است که این محموله‌ها گواهی سلامت مبدا را دارند اما سازمان استاندارد بنابر وظیفه ذاتی خود این محموله‌ها را دوباره در مبادی ورودی بررسی می‌کند زیرا ممکن است در این دو ماهی که محموله بر روی آب بوده دچار آلودگی شود یا محل نگهداری آلوده باشد، فلذا قبل از ورود به کشور دوباره مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی در خصوص حاشیه‌های ایجاد شده برای ورود این محموله گفت: برخی دستگاه‌های اجرایی از ما خواستند که دوباره این محموله را مورد بررسی قرار دهیم حتی مالک این محموله از سازمان به دیوان عدالت اداری شکایت کرد در حالیکه ما اکنون مدعی هستیم که چرا علی‌رغم اظهار نظر صریح استاندارد این محموله هنوز عودت داده نشده است.

وی افزود:حتی مالک این محموله اعلام کرد که یک تیم از اوکراین آمده و این محموله را اصطلاحا درمان کرده و سپس اظهار داشت که می‌خواهد از این ذرت‌ها برای الکل‌سازی و چسب استفاده کند اما چون پس از ترخیص امکان رهگیری برای ما وجود نداشت از ورود آن جلوگیری کردیم.

وی در پایان اظهار داشت: من با شجاعت و صراحت کامل عرض می‌کنم که حتی یک دانه از این ذرت‌ها وارد کشور نشده است با وجود آنکه تحت فشارهای مختلف بودیم و حتی تهدید شدیم اما چون ما هم در این جامعه زندگی می‌کنیم و خانواده ما نیز در خطر قرار می‌گیرند از مواضع خود کوتاه نیامدیم.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استاندارد خوراک دستگاه های اجرایی گمرک واردات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۱۱۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، سعداله منصوری سطح کشت کلزا را بالغ بر ۱۶۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: انتظار داریم سطح برداشت دانه کلزا نزدیک به ۱۳۰ هزار هکتار باشد که نسبت به سال زراعی گذشته ۴۰ هزار هکتار افزایش نشان می‌دهد.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: از ۱۶۰ هزار هکتار سطح زیر کشت کلزا، نزدیک به ۵۰ تا ۵۵ هزار هکتار آن در اراضی دیم و مابقی در اراضی آبی است.

وی با بیان اینکه در سال زراعی گذشته سطح زیرکشت کلزا در کشور ۱۱۰ هزار هکتار بوده است، خاطرنشان کرد: در نهایت از سطح ۸۸ هزار هکتار حدود ۱۴۰ هزار تن کلزا برداشت شد.

منصوری تناسب قیمت تضمینی این محصول در مقایسه با گندم، توزیع به موقع نهاده‌ها و بذر و وعده به موقع پرداخت پول محصول تحویلی کشاورزان با مرجع مشخص را از دلایل استقبال کشاورزان از کشت کلزا در سال زراعی جاری دانست.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی درباره خرید تضمینی دانه‌های کلزا، گفت: امسال خرید کلزا توسط بخش خصوصی و انجمن صنایع روغن‌کشی ایران انجام می‌شود و نقش نهاد‌های دولتی اعم از سازمان مرکزی تعاون روستایی و شرکت بازرگانی دولتی ایران در حداقل خواهد بود و اگر در منطقه‌ای بخش خصوصی برای خرید ورود نکرد، این نهاد‌ها اقدام به خرید تضمینی خواهند کرد.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهادکشاورزی ابراز امیدواری کرد؛ ورود بخش خصوصی در موضوع خرید کلزا با روند منطقی و معقول پیش برود و پرداخت بهای محصول کلزاکاران با حمایت دست‌اندرکاران سپری شود و بتوان با اطمینان خاطر برای برنامه کشت سال زراعی آینده آماده شد.

وی با اشاره به آغاز برداشت دانه‌های کلزا از مزارع کشور اذعان داشت: در استان‌های کرمان، هرمزگان، خوزستان و ایلام برداشت آغاز شده و تاکنون روند خوبی داشته است.

منصوری افزود: در استان‌های ایلام و خوزستان، زارعانی که محصول‌شان را تحویل داده‌اند، ۲۰ درصد بهای محصول را دریافت کرده‌اند.

مجری طرح دانه‌های روغنی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: براساس آخرین گزارش‌ها، حدود نیمی از سطح زیر کشت کلزا در استان ایلام و حدود ۳۰ درصد مزارع استان خوزستان تاکنون برداشت شده است.

وی در مورد توزیع بذر کلزا نیز تصریح کرد: برای سال زراعی جاری نزدیک به ۲ هزار تن بذر کلزا میان کشاورزان توزیع شد که از این میزان حدود ۷۰ درصد بذر هیبرید تولید داخل و مابقی بذر آزاد افشان بوده و به میزان محدودی هم بذر هیبرید وارداتی برای ایجاد تنوع اراقام داشته‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • ایجادشعبه ویژه پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • ◄ تعیین حق توقف کامیون ها وظیفه سازمان راهداری است/ محکومیت شورای عالی هماهنگی ترابری
  • بررسی ۹ هزار پرونده شکایت کارگران در کردستان
  • کاهش ۲.۹۳ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • کاهش ۲.۹ درصدی طرح شکایت در دیوان عدالت اداری
  • سفر رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه
  • رئیس سازمان مدیریت بحران کشور به کرمانشاه سفر می‌کند
  • بررسی شکایت از تاکسی‌های اینترنتی