Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، خامه‌زر رئیس کمیسیون مدیریت واردات و توسعه صادرات اتاق بازرگانی بیرجند در کمیته کارشناسی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی گفت:متأسفانه در تصمیمات حوزه ارزی، مقتضیات ارزی استان‌ها در نظر گرفته‌ نمی شود .

او افزود:بر اساس آمار جهانی افغانستان ۹ میلیارد دلار واردات داشته است که از این میزان واردات بخشی توسط ایران (حدود سه میلیارد دلار) و مابقی آن به وسیله کشورهایی، چون هند، چین، پاکستان، ترکیه و امارات انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خامه‌زر با اشاره به اینکه در خراسان‌جنوبی و در صادرات با کشور افغانستان در زمینه انتقال ارز باید تدابیری اندیشیده  شود، بیان کرد:از گذشته انتقال ارز در ارتباطات با افغانستان از طریق صرافی‌ها صورت می‌گرفته و این مسئله در حال حاضر نیز ادامه دارد و باعث شده تا سود صرافان گاه از سود معامله تاجر بیشتر شود.

رئیس کمیسیون مدیریت واردات و توسعه صادرات اتاق بازرگانی بیرجند ادامه داد :در شرایط فعلی در صادرات با افغانستان تاجر ریال دریافت می‌کند و از طرف دیگر خروج ارز و دلار از کشور افغانستان ممنوع است.

او اظهار کرد: بعد از فرا و نشیب و تصمیم‌گیری‌های متعدد در حال حاضر فعالان حوزه تجارت در مبادلات با افغانستان و عراق نیز باید بحث برگشت ارز را داشته باشند که بار‌ها گفته شده این مسئله مشکلاتی را به وجودآورده است.

خامه زر با بیان اینکه حتی معافیت مالیاتی صادرکننده منوط به تعهد ارزی است، بیان کرد: چرا در تصمیم گیری‌ها به فعالیت‌های ۲۰ ساله یک تاجر و تعهداتی که او داشته است، توجه نمی شود.

انتهای پیام/ ی

سود صرافان گاه از سود معامله تاجر بیشتر می‌شود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اتاق بازرگانی گمرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۲۲۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: عباس علی آبادی در حاشیه بازدید از محصولات گروه صنعتی تراکتورسازی ایران افزود: خیلی ها فاز واردات دارند و بر طبل آن می کوبند زیرا منافعشان در واردات خلاصه می شود اما من به شخصه در مقابل روزنه های رانت خواهم ایستاد.

وی تاکید کرد: مخالف واردات تراکتور نیستیم چرا که ما آنقدر در تولیدات تراکتور توانمند شده ایم و قدرت داریم و بهترین تراکتور دنیا را تولید می کنیم که از واردات نمی ترسیم و کسی توان رقابت در فضای تراکتورسازی ایران را ندارد.

وی افزود: با استعدادی که در تراکتورسازی و توانمندی هایی که در کارگران و مدیرانش سراغ دارم هیچ کس نمی تواند با آنها رقابت کند و من به این موضوع واقف هستم و روی این اصل حساب باز کرده ام.

علی‌آبادی اضافه کرد: وقتی تراکتورهای ایرانی بهترین کیفیت، قیمت مناسب، تحویل دهی، پشتیبانی و خدمات پس از فروش را دارد، چرا باید به فکر واردات باشیم؟

وی گفت: در این تفکر حتما روزنه ای برای رانت وجود دارد که به شخصه شناسایی و جلوی آن را خواهم گرفت.

این مقام ارشد کشور در حوزه صنعت با بیان اینکه تراکتورسازی وزنه ارزآوری برای کشور به شمار می رود و نیاز داخلی به این محصول استراتژیک را نیز تامین می کند، اظهار کرد: تراکتورسازی مورد حمایت وزارت صمت در حوزه های تولید و صادرات و ارز بوده و خواهد بود .

مدیرعامل گروه صنعتی تراکتورسازی نیز گفت : از محل صادرات گروه تراکتورسازی سال گذشته ۶۰ میلیون دلار ارز وارد کشور شده است.

مصطفی وحیدزاده اضافه کرد : وزارت صمت و زیر مجموعه های آن در مباحث ارزی بیشترین همراهی را با تراکتورسازی دارند اما متاسفانه نامه های ما در بروکراسی هایی بنام بانک مرکزی خاک می خورند و این گروه نمی تواند از ارزی که حاصل کرده بهره مند شود.

دیگر خبرها

  • ترکیه تجارت با اسرائیل را به طور کامل متوقف کرد
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه
  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • اکسپو وعده صادق ۲ بود/ لزوم اصلاح رفع تعهد ارزی از ۳ کشور همسایه
  • ارزش صادرات محصولات کشاورزی به ۶.۲ میلیارد دلار رسید
  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • وزیر صمت: تراکتورهای وارداتی توان رقابت با تولیدات داخلی را ندارند
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۶.۲ میلیارد دلاری کشاورزی در ۱۴۰۲/ واردات گندم نصف شد
  • دولت چقدر ارز ۲۸۵۰۰ تومانی پرداخت کرد؟