Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که برخی رسانه‌ها از احتمال خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان گزارش می‌دهند رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا تصریح کرد که نظامیان این کشور تا چندین سال آینده به حضور در افغانستان ادامه خواهند داد. ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۰۹:۵۴ بین الملل آسیا-اقیانوسیه نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، ژنرال «مارک میلی» رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا در یک گفت‌وگوی تلویزیونی بر ادامه حضور نظامیان این کشور در افغانستان تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این دونالد ترامپ در یک تجمع انتخاباتی گفته بود که پس از 18 سال حضور در افغانستان اکنون زمان بازگشت نظامیان آمریکایی از این کشور فرا رسیده است.

میلی در گفت‌وگو با «ای‌بی‌سی نیوز» گفت که افغانستان هرگز به پناهگاه امنی برای تروریست‌ها تبدیل نمی‌شود تا آمریکا از آن مورد حمله قرار گیرد.

وی افزود: برای اینکه ماموریت ما موفقیت‌آمیز باشد نیروهای امنیتی افغان باید باید بتوانند امنیت داخلی خود را حفظ کنند تا از استفاده تروریست‌ها از مناطق تحت کنترلشان برای حمله به سایر کشورها بویژه آمریکا جلوگیری شود.

میلی تصریح کرد: این تلاش‌ها در 18 سال گذشته در جریان بوده و و گمان می‌کنم برای چندین سال آینده نیز ادامه داشته باشد.

آمریکا پس از حملات 11 سپتامبر و به بهانه مبارزه با تروریسم و با شعار برقراری ثبات و امنیت در سال 2001 میلادی به افغانستان حمله کرد اما با گذشت 18 سال حضور نظامی آمریکا اکنون ناامن‌ترین کشور جهان محسوب می‌شود.

ترامپ: زمان بازگشت نیروهایمان از افغانستان فرا رسیده استحضور نظامی آمریکا و افزایش شمار تروریست‌های داعش در افغانستانخروج نظامی؛ از ناتو انکار و از طالبان اصرار/ جنگ افغانستان پایان می‌یابد؟

مرکز تحقیقاتی «گالوپ» با بررسی شاخص‌های مختلف از جمله شاخص حاکمیت قانون و نظم افغانستان را در پایین‌ترین رده جهان قرار داده است؛ در این شاخص، برآیند امتیاز افراد مورد مطالعه در موضوعاتی شامل اعتماد آنان به پلیس محلی، احساس امنیت شخصی و وقایع دزدی و حمله و برخورد فیزیکی مورد ارزیابی قرار گرفته است.

انتهای پیام/.

R1447/P36446/S8,87,1413/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "افغانستان"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار افغانستان اخبار افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۳۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق مشترک مارس مبنای تعامل ایران و آژانس است/ آغاز تهیه پیش‌نویس برای تعاملات آینده

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: در اسفند سال گذشته بیانیه مشترکی را منتشر کردیم و اگر چه بدخواهان ایران همواره از تعاملات ایران با آژانس ناخرسند هستند و تلاش می‌کنند با سیاه نمایی و ادبیات مخرب این اقدامات و تصمیمات را کم ارزش جلوه دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نشست مشترک خبری رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی کشورمان صبح امروز_سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت_ در حاشیه نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان آغاز شد.

محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی در این نشست خبری اظهارداشت: از حضور آقای گروسی در نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای تشکر می‌کنم گفت‌وگوهای سازنده و رو به جلویی را داشتیم.

وی گفت: در اسفند سال گذشته بیانیه مشترکی را منتشر کردیم و اگر چه بدخواهان ایران همواره از تعاملات ایران با آژانس ناخرسند هستند و تلاش می‌کنند با سیاه نمایی و ادبیات مخرب این اقدامات و تصمیمات را کم ارزش جلوه دهند، ولی آقای گروسی و بنده اعتقاد داریم که بیانیه مشترک مبنای خوبی بین ما است.

اسلامی تصریح کرد: ما در این سفر و گفت‌وگوهایی که داشتیم این خط مبنا را به عنوان نقشه راه خود مورد تاکید قرار دادیم.

رئیس سازمان انرژی اتمی افزود: ما در این مذاکرات پیشرفت بیانیه مارس را به عنوان خط مبنا مثبت ارزیابی کردیم و این ملاحظه را هم داشتیم که به دلیل برخی موضوعات حرکات و روند تعاملات دو طرف کُند شده است ولی امروز با مروری که بر بیانیه مشترک داشتیم این امیدواری ایجاد شد که این خط مبنا را ادامه دهیم.

وی بیان کرد: بخس اول صحبت‌های ما موارد گذشته‌ای که در قالب برجام تحت عنوان پی ام دی بسته شده بود و آغشته با موضوعات سیاسی و پیرامونی هست و همواره با الزامات خودش مورد پیگیری قرار می‌گیرد و نباید به دیگر بخش‌ها تسری پیدا کند. در بخش اول موضوع مهم بحث دو مکان باقیمانده است و خوشبختانه این دو مکان بسته شده و ناترازی مواد نیز بسته شده است و دو مکان از چهار مکان باقیمانده است.

اسلامی عنوان کرد: بخش دوم مرتبط با وضعیت موجود است که در چارچوب پادمان و آن پی تی و ملاحظاتی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دارد، برای کاستی‌ها و انتظاراتی که وجود دارد اقداماتی متقابل و هماهنگ را انجام بدهیم.

معاون رئیس جمهور کشورمان گفت: بخش سوم گام‌های آینده و انتظارات متقابل و نقشی که مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دارد است که می‌تواند برای برداشتن موانعی که عمدتاً سیاسی است تأثیرگذار باشد.

وی ادامه داد: توافق کردیم برای تهیه پیش نویس این سه بخش معاونین دو طرف بر روی زمانبدی‌ها و آیتم‌های این سه بخش گفت‌وگو داشته باشند؛ این آغاز یک فرایند است.

این خبر تکمیل می‌شود…

کد خبر 751423

دیگر خبرها

  • شهادت و زخمی‌شدن چندین فلسطینی در حملات جدید رژیم صهیونیستی+ فیلم
  • بیانیه ارتش اسرائیل درباره عملیات رفح
  • تسهیل در مرزها به افزایش صادرات به افغانستان منجر می‌شود
  • جذب اعتبارات پروژه‌های شاخص سفر رئیس‌جمهور به لرستان پیگیری شود
  • پاکستان: حمله به مهندسان چینی در افغانستان طراحی شده بود
  • رئیس ستاد انتخابات کشور از خبرگزاری تسنیم بازدید کرد
  • نباید خطوط جوانی جمعیت را رد کنیم
  • توافق مشترک مارس مبنای تعامل ایران و آژانس است/ آغاز تهیه پیش‌نویس برای تعاملات آینده
  • آنروا: حمله به رفح تبعات ویرانگری دارد/ تا حد امکان می‌مانیم
  • خیز ملی‌پوش کشتی آزاد برای کسب تنها سهمیه باقی مانده المپیک