Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@16:34:00 GMT

۶۰ درصد افراد مهارت دیده جذب بازار کار می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۳۶۰۳

۶۰ درصد افراد مهارت دیده جذب بازار کار می‌شوند

معاون وزیرکار درباره اینکه چند درصد از متقاضیان مهارت، فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند گفت: ۴۵ درصد مراجعه کنندگان به فنی و حرفه ای فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند. از میان آموزش دیدگان مهارتی حدود ۶۰ درصد جذب بازار کار می شوند. ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۴ اقتصادی کار آفرینی و اشتغال نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، علی اوسط هاشمی،معاون وزیرکار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای  با حضور در نشست خبری که امروز در سازمان آموزش فنی و حرفه ای برگزار شد با اشاره به اینکه باید ارزش مهارت را در جامعه ارتقاء ببخشیم گفت: در جامعه کمتر از مهارت صحبت می شود که این نگاه باید اصلاح شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارزش مهارت در دنباله دار بودن است و سواد و مهارت پایان ناپذیر است. 

 وی گفت: اساس کار بر پایه آموزش هایی است که امروز حاصل سرعت عجیب تکنولوژی و دانش است که بی ثباتی در بازار و حرف مختلف را ایجاد کرده است که برخی اوقات منجر به سقوط یعنی مشاغل مختلف می شود. 

 هاشمی با بیان اینکه سرعت تکونولوژی اینقدر زیاد است که آینده را متصور کرده است افزود: ایران پیشتاز مهارت است،به هر کدام از موزه ها در سراسر دنیا سر بزنیم نشانی از مهارت ایرانی دیده می شود. ایران سابقه مهارت دارد. باید کاری کنیم که مهارت به اوج برسد. 

 رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای گفت:باید قوانین را بازسازی کنیم و جهت گیری معطوف به آن کنیم که نگاه به مهارت تغییر کند. سهم مهارت در نگاه برنامه ای ضعیف است. اینکه در اقتصاد کلان صحبت از مهارت کم است باید اصلاح شود. تنها انسان با مهارت است که می تواند سایه سنگین بیکاری را نداشته باشد. 

 معاون وزیر کار با  اشاره به اینکه در اقتصاد مقاومتی و اقتصاد کلان باید مهارت پررنگ شود اظهار داشت:باید به سمتی رویم که در برنامه ششم و در آینده در برنامه هفتم مهارت امری ضروری قلمداد شود. باید بررسی کنیم چرا مهارت در کشور کمرنگ و بیکاری چالش اصلی کشور شده است. با وجود پتانسیل هایی که در زمینه مهارت وجود دارد باید کاری کنیم که افراد با داشتن مهارت و توانمندی بتوانند تبدیل به یک کارآفرین موفق شوند و رفته رفته بیکاری از کشور بیرون رود. 

 هاشمی با اشاره به نرخ بالای کارآفرینان بیکار گفت: با مهارت مشکل حل می شود،با توجه به الگو موفق کشورهای  دیگر باید به این جایگاه برسیم که با استفاده از مهارت ساختار آموزشی را بر پایه مهارت آموزی بنا کنیم و به سمتی برویم که نگاه کلان سیاست گذاران نسبت به مهارت تغییر کند. 

وی با اشاره به اینکه 40 سال گذشته نگاه به سمت هدایت به مراکز آموزشی زیاد بوده است گفت: در 40سال گذشته نگاه فقط به این بود که مدرک گرفته شود و همین مسئله زمینه بیکاری بیش  از حد را فراهم کرده است. اینکه همه تحصیل کنند کافی نیست. برای رسیدن به توسعه کشور باید در مسیر اهداف توسعه و نقش آفرینی و مهارت گام برداشت. وقتی صحبت از توسعه به میان می آید، توجه به مهارت و توانمندی انسان ها باید مورد توجه قرار گیرد. 

 هاشمی با اشاره به شورای عالی مهارت بیان کرد: با استفاده از این شورا می توان با سیاست گذاری های درست ، مسیر مهارت را به سمتی ببریم که مهارت آموزی در تمام سیاست های کلان قرار گیرد. ارزش مهارت باید ارتقا یابد که منجر به تغییر شود. تغییر نگاه باید به سمتی باشد که همه فکر نکنند که باید پزشک باشند و دنبال مهارت، ارزش زایی در کسب مدرک نیست. بلکه ارزش در مهارت و توان مندی است. 

* 60درصد افراد مهارت دیده جذب بازار کار می شوند

 وی در پاسخ به تسنیم درباره اینکه چند درصد از متقاضیان مهارت فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند گفت: 45 درصد مراجعه کنندگان به فنی و حرفه ای فارغ التحصیلان دانشگاهی هستند. از میان آموزش دیدگان مهارتی حدود 60 درصد جذب بازار کار می شوند. 

وی با بیان اینکه اگر سطح مهارت 8گانه است، باید به این نتیجه برسیم که صلاحیت 600سازمان آموزش فنی و حرفه ای می تواند در خود ایجاد کند .

 انتهای پیام/

 

 

R1012189/P/S7,82/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۳۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی، روز یکشنبه در مراسم بزرگداشت روز روانشناس که در مجموعه دهکده نشاط ولیعصر و به همت سازمان بهزیستی و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران به میزبانی اداره کل بهزیستی استان تهران برگزار شد، افزود: نقش روانشناسان در امیدآفرینی و سازندگی روح و جان بشر و تلاشی که برای زیبا زندگی کردن و بهینه بودن به کار می‌برند بر کسی پوشیده نیست.

وی گفت: نقش درمانگر جسمی و روحی ناهنجاری‌ها و نقص‌ها از یک سو، نقش پیشگیری و ممانعت از آسیب‌ها از یک سو؛ اما اینکه بتوان قدرت و توانمندی فرد را به کار گرفت و استعدادهای او را شناخت و در او انگیزه و امید ایجاد کرد از مهم‌ترین کار روانشناسان است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: تدوین منشور مشاوره خانواده از مسوولیت‌هایی است که در سند مهندسی فرهنگی کشور بر عهده این معاونت قرار گرفته است و در ماه‌های قبل به تدوین نهایی رسید که بعد از رفتن به شورای مهندسی فرهنگی، عمومی خواهد شد.

وی بیان کرد: از وظایف دیگری که در ماه‌های آغاز به کار دولت از جانب رئیس جمهور بر عهده این معاونت گذاشته شد، برنامه‌ریزی برای پیشگیری یا کاهش طلاق بود که در این خصوص برنامه‌هایی را به ستاد ملی زن و خانواده بردیم و پس از تصویب، نتیجه نهایی در کمیسیون‌های فرعی و اصلی دولت مصوب و ابلاغ شد.

خزعلی همچنین گفت: از جمله این برنامه‌ها می‌توان به طراحی پلتفرم همساز برای زوجین نوپا اشاره نمود، تا از روزی که ازدواج می‌کنند مشاور خانواده در اختیار آنها قرار بگیرد و هر ماه با آنها تماس گرفته شود. در این طرح همچنین آموزش‌هایی برای مهارت زندگی و ارتباط به زوجین داده می‌شود تا دچار مشکل نشوند.

وی ابراز امیدواری کرد مشاورین و روانشناسان در اجرای این برنامه معاونت را پشتیبانی و همراهی نمایند.

وی در ادامه مشاوره‌های روانشناسی و حقوقی را از جمله حمایت‌هایی دانستند که می‌توان به زنان سرپرست خانوار ارائه نمود.

در انتهای این مراسم از روانشناسان و مشاوران برتر تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 6091291

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • ۱۹ درصد فوتی های سال گذشته در گلستان افراد زیر ۱۸ سال بودند
  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۹/۲ درصد مردم ایران تلویزیون تماشا می‌کنند
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری