Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@13:15:48 GMT

اعطای جایزه مصطفی(ص) به دانشمندان ترکیه‌ای و ایرانی

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۳۶۲۳

سومین جایزه علمی و فناوری مصطفی (ص) امروز دوشنبه با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس‌جمهور و دکتر علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی به پنج نفر از دانشمندان جهان اسلام از کشور ایران و ترکیه اعطا شد.

به گزارش ایسنا، جایزه مصطفی (ص) در راستای تجلیل از دانشمندان برجسته و زمینه‌سازی همکاری و توسعه علمی و فناوری، همچنین به عنوان یکی از نمادهای شایستگی و برتری علمی در سطح جهان در سال ۱۳۹۱ به تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این جایزه که به صورت دوسالانه به دانشمندان و پژوهشگران برتر جهان اسلام اعطا می‌شود، به اثری نوآورانه در مرزهای دانش تعلق می‌گیرد که توسط افرادی شاخص در حوزه‌های علم و فناوری ارائه شده و زمینه‌ساز بهبود زندگی بشریت باشد.

این جایزه در دور اول (سال ۹۴) به دو دانشمند مسلمان؛ پروفسور جکی یینگ از سنگاپور و عمریاغی شیمیدان برجسته اردنی تعلق گرفت. دور دوم جایزه مصطفی(ص) (سال ۹۶) به پروفسور سامی ارول گِلِنبه در رشته علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات و اهل ترکیه و محمدامین شکراللهی در حوزه نظریه اطلاعات و ایرانی‌تبار ساکن سوئیس اهدا شد.

در سومین دوره جایزه مصطفی (ص) که در تالار وحدت برگزار شد، دو دانشمند ترکیه‌ای و سه دانشمند ایرانی معرفی و تجلیل شدند.

جایزه مصطفی(ص) در سه حوزه تخصصی علم و فناوری ارتباطات و اطلاعات، علم و فناوری زیستی و پزشکی و علم و فناوری نانو و دو حوزه غیرتخصصی به برگزیدگان اعطا می‌شود.

دکتر اوگور شاهین (Ugur Sgahin)، استاد ایمونولوژی در دانشگاه ماینتس آلمان متولد سال ۱۹۶۵ از ترکیه با اثر "طراحی و ارزیابی بالینی واکسن‌های درمانی ضدسرطان بر پایه mRNA بر اساس موتاسیون هر بیمار " و دکتر علی خادم‌حسینی استاد مهندسی شیمی، مهندسی زیستی و رادیولوژی در دانشگاه کالیفرنیای آمریکا متولد ۱۹۷۵ با اثر "هیدروژل‌های نانو و بایو ساختار برای کاربردهای زیست-پزشکی در حوزه علم و فناوری زیستی و پزشکی" به طور مشترک در زمینه علم و فناوری زیستی و پزشکی به عنوان برگزیدگان بخش اصلی و تخصصی معرفی و تقدیر شدند.

در این دوره همچنین برگزیدگان مقیم کشورهای اسلامی نیز تقدیر می‌شوند. در این زمینه دکتر "عمران اینان"، همراه با دکتر "حسین بهاروند " و دکتر "محمد عبدالاحد" از برگزیدگان این بخش هستند.

دکتر عمران اینان (Umran Inan) برگزیده جایزه مصطفی (ص) ۲۰۱۹ از کشورهای اسلامی، رئیس دانشگاه کوچ، ترکیه، متولد سال ۱۹۵۰ است و اثر وی با عنوان "درک اثر متقابل موج و ذره حالت ویسلر در فضای نزدیک زمین و اتصال الکترودینامیک بین تخلیه رعد و برق و اتمسفر بالا در حوزه فیزیک یونسفری و جوی" معرفی شد.
 
 دکتر حسین بهاروند، نیز استاد زیست‌شناسی و فناوری سلول‌های بنیادی در پژوهشگاه رویان، ایران و متولد سال ۱۹۷۲ از ایران است. عنوان اثر وی "درمان پارکینسون و AMD چشم با سلول بنیادی" است.

دکتر محمد عبدالاحد، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر در دانشگاه تهران، ایران و متولد سال ۱۹۸۲ است. اثر وی" ترجمه رفتار سلول‌های سالم و سرطانی در حوزه الکترونیک (شیوه‌های نوین تشخیص سرطان) " است که در حوزه علم و فناوری نانو ارائه شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جایزه مصطفی ص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۳۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو بازی ایرانی نامزد جایزه MENA Games Industry شدند

به گزارش خبرنگار مهر، با اعلام اسامی فینالیست‌های بخش‌های مختلف فستیوال MENA Games Industry Awards 2024، دو بازی «امپراتورهای قلابی» از استودیو «پرشالند» و «پسرخوانده» از استودیو «پاییزان» نامزد دریافت جایزه از این فستیوال شدند.

بازی پسرخوانده از تولیدات استودیو پاییزان در بخش «بومی‌سازی» نامزد دریافت جایزه شده است. نکته جالب و هیجان انگیز اینکه بازی پسرخوانده در این بخش باید با بازی مطرح Assassin's Creed Mirage از تولیدات یوبیسافت، برای کسب جایزه نخست این بخش رقابت کند.

در این بخش این جایزه به استودیوهایی اعطا می‌شود که سال گذشته بازی‌هایی را در زمینه‌های بومی‌سازی پشتیبانی کرده‌اند. همچنین تضمین می‌کنند که هم نسخه‌های جدید و هم به‌روزرسانی‌های جدید با کمترین مشکلات ممکن منتشر شوند و به‌طور مناسب برای بازارهای هدف MENA بومی‌سازی شوند.

اما دیگر بازی ایرانی کاندید دریافت جایزه از این فستیوال یعنی امپراتورهای قلابی ساخته مهرداد رضایی در استودیو پرشالند، در بخش مهم «بازی سال منا» نامزد دریافت جایزه شده است. رقابت در این بخش نیز با توجه به دیگر بازی‌های نامزد دریافت جایزه، بسیار سخت و تنگاتنگ خواهد بود.

جایزه این بخش بر اساس خلاقیت، مکانیک بازی، دستاوردهای فنی، هنری و شنیداری، نوآوری، درگیر شدن با مخاطب و موفقیت‌های انتقادی و تجاری به بازی برگزیده اعطا می‌شود.

اعلام اسم بازی امپراتورهای قلابی در فهرست نامزدهای بازی سال فستیوال منا در حالی اتفاق افتاده است که این بازی به تازگی جایزه بهترین بازی موبایل و تبلت از فستیوال «گیم کانکشن» آمریکا را کسب کرده است.

فهرست نهایی منتخبان این فستیوال توسط هیئت داوری متشکل از بیش از ۸۰ متخصص صنعت بازی در حال رأی‌گیری است و برگزیدگان پنج‌شنبه ۲ می (۱۳ اردیبهشت)، به عنوان بخشی از اجلاس گیم اکسپو دبی ۲۰۲۴ معرفی خواهند شد.

کد خبر 6089514 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • جواب ترسناک دکتر ایرانی؛ انسان امکان تولید دایناسور دارد! | فیلم
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • تحریم نوعی جنگ است | با ترور دانشمندان نمی‌توانند دانش بومی را از ما بگیرند
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • دو بازی ایرانی نامزد جایزه MENA Games Industry شدند