Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، کوروش یوسفی؛ عضوشورای شهرساری از آن دست آدم هایی است که بی پروا و صریح سخن می گوید! از موفقیت ها و ناکامی های شورا و علل آن رونمایی کرده و از عملکرد نمایندگان مجلس در 4  سال گذشته گلایه دارد.

او می گوید: ترجیح دادم در شورا بمانم و کاندید مجلس نشوم چرا که می بینم؛ نمایندگی میان من و مردم فاصله خواهد انداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او دیدگاه های خوب و قابل تاملی درباره انتخابات مجلس در اسفند 98 دارد و شم سیاسی اش همانند توانمندی هایش در عرصه شورا و مسائل اجتماعی و فرهنگی قابل توجه می باشد.

منتخب مردم ساری در نهاد شورا اعتقاد دارد که نمایندگان مجلس در دوره کنونی نمره قابل قبولی کسب نکرده اند و در بیان گفته اش اذعان می دارد که :" یکی از اشتباهات بزرگ نمایندگان شهرمان، فراموش کردن مردم است؛ آنان از مردم فاصله گرفته اند و حال که موعد انتخابات فرا رسیده دوباره تلاش دارند به میان مردم بیایند.

"کوروش یوسفی" در خصوص نیامدن خود به عرصه انتخابات مجلس آینده می گوید: جمعی خدمات و عملکرد من در شورا را نمایش تبلیغاتی برای انتخابات مجلس می دانستند و نیامدنم برای نامزدی مجلس، برخی دوستان را متعجب نمود؛ واقعیت این است که هیچ قصد و تصمیمی برای حضور در انتخابات آینده مجلس نداشته و احساس کردم اگر به میدان نمایندگی مجلس بیایم، از مردم فاصله خواهم گرفت.

وی در صحبت های انتقادی خود درباره عملکرد نمایندگان استان مازندران و ایضاً نمایندگان ساری گفت: نمایندگان در بحث عمرانی، آجر روی آجر نگذاشتند و هیچ گونه عمران و آبادانی در ساری و میاندرود و 400 روستای تابعه این شهرستانها دیده نمی شود و اگر عملکردی داشته اند؛ بیایند و گزارش دهند.

این عضو شورای شهرساری با تاکید بر این که نمایندگان مجلس باید زبان مردم باشند و حرف دل موکلان خود را بزنند، می گوید: در این دوره مجلس در برابر ضعف های دولت منفعلانه برخورد کرد.نمایندگان مجلس نباید تعصبات سیاسی داشته باشند؛ این کارجفا به مردم است .

"کوروش یوسفی " با بیان این مطلب که نمایندگان کنونی کار بسیار سختی در جلب رضایت مردم برای انتخابات آتی دارند، تصریح نمود: اصلاح طلبان و کارگزاران خود محور هستند و خواهان استمرار قدرت خویش بوده و حاضر نیستند حتی یک کرسی به جوانان واگذار شود.

وی پیش بینی نمود که در انتخابات آتی مجلس در اسفندماه 1398 ؛ اصولگرایان اکثریت کرسی های مجلس را به دست آورند.

وی درباره حاشیه هایی که در طول چند ماه گذشته برای شهرداری ساری پیش آمده بود، گفت: یکی از مشکلات شورای پنجم در ساری، حواشی 8 ماهه مربوط به ماندن یا رفتن شهردار سابق ساری بود که تا حدودی فعالیت های شورای شهر را نیز تخت تاثیر قرار داد.

وی با بیان این که شورای کنونی با تجربه و پخته تر از گذشته عمل می کند، وجود افراد با سلایق مختلف در این نهاد را طبیعی دانست و اختلاف نظرها و گروه بندی در نهادی همچون شورا را همچون پارلمان ها و مجالس دنیا متعارف توصیف کرد و گفت: بعد از کنار رفتن آقای فرزانه از شهرداری ساری که دلایل خود را داشت، بنده در یک جمع 4 نفره به عنوان گزینه مطرح شدم که البته دردقیقه 90 نتوانستیم نظر نفر پنجم را جلب نماییم.

این عضو شورای شهرساری در خصوص وضعیت 600 نفرپرسنل قراردادی که ادامه اشتغال آنها در ابهام قرار دارد؛ گفت: در بحث جذب نیروها چون شرکتی هستند شهرداری اعتقاد دارد این موضوع از طرف شرکت طرف قرارداد با شهرداری و به صورت قرارداد جمعی صورت پذیرفته و قانونی است؛ اما باید قبول کرد که این بحث به منزله توپ را درزمین شرکت پیمانکاری انداختن و دور از انصاف است و نوعی بی صداقتی با مردم و پرسنل تعدیل شده می باشد.

وی گفت: باید اعتراف نمود که بسیاری از این پرسنل با سفارش برخی از اعضای شورای شهر و برخی مدیران صاحب نفوذ در عمارت شهرداری جذب شده اند در عین حال اخراج 600 نفر نیرو به یکباره دور از انصاف است و نباید آنان را این چنین ناامید نمود.ضمن آن که از نظر قانونی این امر به نفع شهرنیست و باید منتظر بمانیم و ببینیم نظر شهردار در این باره چیست؟

"کوروش یوسفی " تغییرات صورت گرفته در مدیریت های مختلف شهرداری ساری را برمبنای شایسته سالاری دانست و گفت: در زمان مدیریت شهردار سابق، عده ای قدبلند در کنار شهردار می ایستادند و اجازه نمی دادند افراد قد کوتاه دیده شوند؛ شهردار فعلی باید از گذشته درس بگیرد و حواسش  باشد که دیگران هم دیده شوند.

او در پایان صحبت هایش رویکرد شورای شهر ساری در سال 98 را اتمام 80 درصد پروژه های نیمه تمام عنوان کرد و در این خصوص به پروژه هایی همچون باغ 10 هکتاری بانوان ؛ پل تاپل؛ ادامه بلوار داراب و زغال چال اشاره نمود و در عین حال از آغاز عملیات اجرایی طرح ملل 2 خبر داد.

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اصولگرایان انتخابات انتخابات مجلس شورای اسلامی شهر ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۴۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۲ نفر برای ۶ کرسی دیگر مجلس در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی در مرحله نخست انتخابات دوازدهمین دوره مجلس، ۲۴۵ نماینده انتخاب شدند و تعیین تکلیف ۴۵ کرسی به به دور دوم کشید.
انتخاب این ۴۵ نماینده در ۲۲ حوزه انتخابیه صورت می‌گیرد که سه حوزه تبریز، آذرشهر و اسکو _ میانه و شبستر در  آذربایجان شرقی واقع شده است.

در دوره دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در استان ۱۲ نفر برای کسب ۶ کرسی باقیمانده از ۱۹ نماینده استان باهم به رقابت خواهند پرداخت که چهار نماینده از بین هشت نفر در تبریز انتخاب می‌شود و از حوزه میانه و شبستر نیز یک نفر منتخب و راهی مجلس خواهد شد.

همچنین انتخابات در هشت حوزه انتخابیه در کشور از جمله حوزه انتخابیه تبریز آذرشهر و اسکو به صورت کاملاً الکترونیکی برگزار می‌شود و علاوه بر اینکه احراز هویت الکترونیکی است، شمارش آراء هم به صورت الکترونیکی خواهد بود.

طبق قانون تنها کسانی می‌توانند در مرحله دوم رأی بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رأی داده باشند و یا اصلا در کل کشور رأی نداده باشند.

تبلیغات داوطلبان نمایندگی دومین دوره انتخابات مجلس دوازدهم از یک هفته قبل از تاریخ برگزاری انتخابات از ساعت ۰۰:۰۰ بامداد پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود و تا پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۸ صبح ادامه خواهد داشت.

دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در حوزه‌های باقیمانده برگزار می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی تقنینی و نظارتی نمایندگان منتخب برگزار می‌شود
  • تبلیغات نامزدهای دور دوم حوزه انتخابیه کرمانشاه از فردا آغاز می‌شود
  • رقابت ۱۲ نفر برای ۶ کرسی دیگر مجلس در آذربایجان شرقی
  • افشای دلایل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات
  • رهبر اکثریت سنای آمریکا اعتراضات دانشجویان حامی فلسطین را محکوم کرد
  • با کاندیداهای راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس دو حوزه انتخابیه فارس آشنا شوید
  • ۱۰۰نفر از منتخبان مجلس دوازدهم خواهان تشکیل فراکسیون اکثریت
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • تجهیزات الکترونیکی برگزاری انتخابات در خرم‌آباد فراهم است