Web Analytics Made Easy - Statcounter

مذاکره کننده سابق تجاری چین گفته، پکن می‌خواهد دونالد ترامپ بار دیگر به عنوان رئیس جمهوری ایالات متحده انتخاب شود چون در مقایسه با سایر سیاستمداران این کشور به راحتی می‌توان ذهنش را خواند.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی میل، لونگ یونگتو، مذاکره کننده سابق دولت پکن در مذاکرات تجاری با آمریکا می‌گوید، به لطف توئیت‌های روزانه و بدون فیلتر، ترامپ را به راحتی می‌توان شناخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طبیعت ترامپ او را به بهترین گزینه به عنوان رقیب در یک مذاکرات تبدیل می‌کند چون او در دستورکارهایش شفاف عمل می‌کند. ما می‌خواهیم ترامپ بار دیگر انتخاب شود. ما از این اتفاق بسیار خوشحال می‌شویم. او روند تصمیم گیری آمریکا را شفاف و کارآمد کرده است. علت‌هایی که باید ترامپ را داشته باشیم دلایل را اثبات می‌کند. دیگر لازم نیست مانند گذشته که وقت بیشتری را صرف کنیم تا بفهمیم آمریکایی‌ها چه می‌خواهند یا افکار واقعی یکدیگر را جستجو کنیم.

این مقام سابق دولت چین ادامه داد، ترامپ یک مذاکره کننده شفاف و واقع‌گرا است که بر داشتن واردات چینی بیش از تولیدات آمریکایی تمرکز دارد. ترامپ برخلاف روسای سابق ایالات متحده است چون با پکن بر سر مسائل ژئوپلیتیکی نظیر تنش بر سر تایوان یا هنگ کنگ درگیر نمی‌شود. ترامپ درباره منافع نه سیاست صحبت می‌کند. چنین رقیبی بهترین گزینه برای مذاکرات است.

وی ادامه داد، لغو تعرفه‌های گمرکی یک شرط کلیدی برای هر توافق تجاری است البته هنوز مشخص نیست که چنین توافقی به چه صورت است. اختلاف در زمینه تجاری با چین بخشی از استراتژی ترامپ در محافظت از محصولات داخلی او است. دولت ترامپ از توافق همکاری بین اروپا و اقیانوسیه خارج شد و بر کالاهای اتحادیه اروپا، کانادا و مکزیک هم تعرفه‌هایی وضع کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نبرد تجاری آمریکا و چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۴۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • از وقتی نکونام رسما اعلام کرد که استقلالی است از او خوشم آمد!
  • ترامپ به من گفت در مورد رابطه با «خانم بازیگر» حرفی نزنم
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • افشاگری دستیار ترامپ در مورد رابطه با خانم بازیگر فیلم های ...
  • مذاکره با بازیگران «عشق» ادامه دارد / نگارش فیلمنامه بر اساس واقعیت‌های اجتماعی
  • صمد مرفاوی: به یک دلیل از جواد نکونام خیلی خوشم آمد / برکناری علی خطیر را به فال نیک می‌گیرم
  • ناراحتی مربی سابق رئال از میلان: امیدوار به یونایتد
  • زبان آلمانی و انگلیسی مانع حضور زیدان در بایرن شد!
  • بایرن مونیخ به این دو دلیل سراغ زین الدین زیدان نمی‌رود
  • مذاکره هیئت‌های تجاری کشورهای مختلف با فعالان اقتصادی آذربایجان‌شرقی