Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در نخستین همایش ملی حکمرانی اسلامی که صبح امروز دوشنبه در دانشگاه عالی دفاع ملی برگزار شد، اظهار کرد: در جامعه گروه‌های مختلف اجتماعی حضور دارند، اما مهم‌ترین سوال در تمامی جوامع این است که چگونه می‌توان این گروه‌ها را هدایت کرد تا به پیشرفت برسند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تجربه ثابت کرده است آزادی و عقل فردی و لیبرالیسم نمی‌تواند جامعه را پیشرفت دهد اما اگر حکمرانی واحدی وجود داشته باشد می‌توان پیشرفت کرد؛ وقتی بستر لازم و همراهی گروه‌های جامعه وجود داشته باشد در کنار حکمرانی درست، هر جامعه سرعت پیشرفت خوبی خواهد داشت البته تاریخ نشان داده همیشه حکمرانی‌ها خوب نبوده‌اند.

او ظرفیت و قابلیت رهبری و جامعه را موثر در حکمرانی دانست و افزود: اگر ظرفیت یک فرد که مدیر یک کشور است پایین باشد و بخواهد با تندخویی صحبت کند نمی‌تواند به خوبی حکمرانی کند.

رضایی ادامه‌ داد: قبل از انقلاب وضعیت رهبری و مدیریت کشور بسیار بد بود، اما در بعد انقلاب این موضوع به وجود آمد البته در برخی موارد نواقصی وجود دارد مانند بحث اقتصادی، اگر در حوزه اقتصادی مدیریت درست انجام شده بود و برخی مسائل اجرایی می‌شد دیگر این مشکلات وجود نداشت.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که ما در کشور سه موضوع عمل جهادی، اجرایی شدن بر اساس احکام دین و همراهی مردم را داریم، تصریح کرد: مشکل مدیریتی ما جای دیگری است، برخی هنوز در کشور نمی‌توانند ولایت را بپذیرند و ما باید ببنییم چگونه می‌توان این مشکل را حل کرد.

او عنوان کرد: ما باید بین رهبری و مدیریت ارتباط ایجاد کنیم؛ شما نگاه کنید در موضوع انهدام پرنده امریکایی چگونه عمل شد که ایالات متحده سیلی می‌خورد و هیچ غلطی هم نمی‌تواند بکند؛ این بخاطر ارتباط درست رهبری و مدیریت است، پیشرفت در حوزه نظامی، سیاسی و اجتماعی نشان می‌دهد که ما فقط در حوزه اقتصاد و فرهنگ مشکل داریم و فقط باید آن را حل کنیم، به طور مثال اگر در بحث اقتصاد مقاومتی مجلس قانون آن را تصویب و دولت اجرایی می‌کرد شاید دیگر چنین مشکلاتی رخ نمی‌داد.

رضایی در بخش پایانی سخنانش خاطر نشان کرد: اگر ما تجارب خود را درست منتقل کنیم همه موانع کنار می‌رود به طور نمونه ما در گذشته هر وقت کار را دست مردم سپردیم به راحتی پیشرفت کردیم و امروز هم برای رفع موانع باید اصلاح حکمرانی صورت گیرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سیاسی ارتش سپاه پاسداران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۵۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در این باره به ایسنا، گفت: وجود رودخانه، سد و محصولات و فراورده‌های کشاورزی، لبنی و دامی از جمله ظرفیت‌هایی است که برای گردشگری در آن منطقه وجود دارد.

محمدحسین ارسطوزاده با اشاره به این‌که دزپارت یکی از ورودی‌های استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با هدف تقویت گردشگری و بهسازی فضا‌ها و محوطه‌های گردشگری شهرستان، چندین طرح در حوزه روستایی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران محلی در حوزه گردشگری صنایع‌دستی تعریف کرده‌ایم.

او با تاکید بر استمرار کار در حوزه آموزش افزود: اگرچه در سال گذشته بیش از ۵۰ دوره آموزشی با رویکرد تقویت جامعه روستایی و گردشگری در روستا‌های سطح استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از آنها در حوزه شهرستان دزپارت بود، اما این موضوع باید تداوم داشته باشد که به صورت جدی آن رادنبال خواهیم کرد.

ارسطوزاده بیان کرد: برای این‌که جامعه محلی و روستایی برای در دست گرفتن مدیریت و تدبیر گردشگری در ابعاد محلی آماده شود، مستلزم این است که مدیران شهرستانی و ترجیحا بخشداران و دهیاران و نیز شورا‌های روستا‌ها در حوزه گردشگری وارد عمل شوند.

او با اشاره به این‌که بعد از آموزش جامعه محلی، روستا‌هایی که قابلیت گردشگری دارند باید در این زمینه ورود کنند افزود: برای این که اختیار و تدبیر مدیریت امور گردشگری به دهیاران و شورا‌ها واگذار شود، سازوکاری با اداره‌کل امور روستایی تدوین شده است. ضمن این‌که بخش زیرساخت‌ها نیز از راه طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای دولت پیش می‌رود.

دیگر خبرها

  • ایثارگران میدان‌داران واقعی حکمرانی جمهوری اسلامی ایران هستند
  • باید پیوسته دغدغه رفع مشکلات مردم را داشته باشیم
  • مجلس دوازدهم به وضعیت معیشتی و مشکلات اقتصادی رسیدگی کند
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • طبقه‌بندی مشاغل در واحدهای تولیدی زنجان به طور ویژه پیگیری شود
  • حجاب مانعی برای پیشرفت نیست
  • تقویت مرزبانی سبب گستردگی توسعه و پیشرفت همه جانبه جامعه می‌شود
  • تقویت مرزبانی سبب گستردگی توسعه جامعه می‌شود
  • «کارگران» تلاشگران عرصه اقتصادی کشورمان هستند