Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@10:22:53 GMT

الگوهای سازمان های مردم نهاد موفق معرفی شوند

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۶۲۴۱

الگوهای سازمان های مردم نهاد موفق معرفی شوند

به گزارش خبرنگار مهر، هفتمین دوره کارگاه های تخصصی آموزشی تشکل های اجتماعی زنان و خانواده منتخب شمالغرب کشور ظهر امروز دوشنبه با حضور ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده  در استانداری آذربایجان شرقی در تبریز برگزار شد.

معصومه ابتکار در این دوره گفت: سیاست دولت تدبیر و امید توجه به نهاد های مدنی، زنان، مردم نهاد، خیریه ها به عنوان سرمایه انسانی و اجتماعی بسیار جدی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: موضوع سازمان های مردم نهاد را در جریان های اجتماعی و فرهنگی و زیست محیطی مورد توجه قرار دادیم و محوریت این تشکلها را در برنامه ها پیش‌بینی کردیم و حمایت دولت از جنبه حقوقی بوده است.

وی گفت: دولت فضایی را برای آزادی بیان نسبی فراهم کرده تا این تشکل ها اعلام نظر داشته باشند که یکی از مهمترین ارکانی است که به آن توجه داریم.

معاون رئیس جمهور افزود: در دولت های هفتم و هشتم ریاست جمهور وقت نگاه ویژه ای به جامعه مدنی داشتند، سازمان های مردم نهاد عضو کارگروه های شورای برنامه ریزی شدند. متاسفانه در یک دوره حذف شدند و از اولین پیشنهاد ما در دولت دکتر روحانی بازگشت این شورا ها بود.

وی گفت: داوطلبانه کار کردن ویژگی اصلی سازمان های مردم نهاد است و براساس آیات قرآن با نیت صادق و عمل صالح نتایج این کارها به خود انسان برمی گردد. این ویژگی سازمان های مردم نهاد می تواند بیشتر از دولت کارایی و موفقیت داشته باشد.

وی گفت: مدیریت این جریان داوطلبانه بسیار مهم است و نباید عده ای سوء استفاده و بهره برداری نادرست داشته باشند. باید الگوهای سازمان های مردم نهاد موفق را معرفی کرده و دلایل موفقیت شان را بررسی کنیم. باید در مرکز استان خانه تشکل ایجاد شود تا تشکل ها در این خانه همفکری کرده و کارهای جمعی را انجام دهند.

ابتکار ادامه داد: امکان ایجاد مکان رایگان برای هرتشکل وجود ندارد. پیگیر بحث عدم اخذ مالیات از خیریه ها و تشکل ها هستیم، ایجاد فضا برای فعالیت زنان کارآفرین بسیار مهم است و از همه شهرها تقاضا می کنیم فضای بازارچه ای و نمایشگاهی ایجاد کنند.

وی گفت: سیاست دولت دوازدم این بود که ۳۰ درصد پست های مدیریتی به زنان واگذار شود در حال حاضر ۱۸.۸ درصد است که باید به ۳۰ درصد برسیم. ما از روز اول اعتراض خود را نسبت به تبلیغ عمومی چند همسری در رسانه ملی اعلام کردیم و این موضوع را به آقای علی عسکری گفتیم.

وی ابراز داشت: این موضوع ازدواج را به خطر می اندازد و نظر مقام معظم رهبری نیز در این موضوع صریح و محکم بود و حتی شوخی این موضوع را صلاح ندانستند.

ابتکار افزود: لایحه برابری دیه زن و مرد را در دست اقدام داریم و کماکان پیگیر موضوع هستیم و باید قانون اصلاح شود و در هیچ کجای قرآن به صراحت گفته نشده که دیه مرد و زن برابر است.

وی گفت: سازمان های مردم نهاد نمی توانند فعالیت های سیاسی داشته باشند اما اینکه نگاه این سازمان ها نگرش سیاسی باشد، اجتناب ناپذیر است.

ابتکار ادامه داد: با همکاری قوه قضائیه تاکنون از ۱۵ زندان زنان از جمله زندان تبریز بازدید داشتیم و یکی از برنامه های ما حمایت اجتماعی از زنان آزاد شده از زندان است و از سازمان های مردم نهاد که این کار را انجام می دهند نیز حمایت می کنیم.

کد خبر 4769163

منبع: مهر

کلیدواژه: معصومه ابتکار تبریز معاونت امور زنان ریاست جمهوری یوم الله 13 آبان بوشهر زلزله راهپيمايي 13 آبان شهرکرد ایلام تئاتر کودک و نوجوان گرگان بیرجند شیراز پدافند غیرعامل خطبه های نماز جمعه قزوین یاسوج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۶۲۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!

به گزارش صدای ایران از اعتماد، در بخش‌هایی از این گزارش بودجه نهاد‌های زیر نظر ریاست‌جمهوری مورد واکاوی قرار گرفته است که در ادامه می‌خوانید.

در بخش هزینه‌ها، طبق سنت، نخستین ردیف بودجه مربوط است به نهاد ریاست‌جمهوری؛ مجموعه‌ای که از دفتر رییس‌جمهوری گرفته تا معاونت‌ها ذیل نهاد ریاست‌جمهوری هستند. بودجه نهاد ریاست‌جمهوری طبق جدول شماره ۷ که اعتبارات دستگاه‌ها، مصوب ۱۴۰۲ و پیشنهادی ۱۴۰۳ را قید کرده، برای امسال ۶ هزار و ۱۱۷ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است؛ در حالی که طبق همین جدول، سال گذشته ۳ هزار و ۲۷۲ میلیارد تومان بودجه مصوب شده بود. به عبارت دیگر رقمی حدود ۲ هزار و ۸۴۵ میلیارد تومان یعنی حدود ۸۶درصد به بودجه ریاست‌جمهوری افزوده شده است.

عمده این افزایش بودجه مربوط می‌شود به «معاونت اجرایی ریاست‌جمهوری»؛ درحالی که طبق همین جدول ۷، این معاونت سال گذشته ذیل نهاد، بودجه‌ای نداشته است، امسال بودجه‌ای معادل یک‌هزار و ۲۵۰ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است. این افزایش هنگفت و چشم‌گیر زمانی قابل تامل می‌شود که سال ۱۴۰۳ منتهی می‌شود به بهار ۱۴۰۴ که انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم برگزار می‌شود.

«شورای اطلاع‌رسانی دولت» که قاعدتا ذیل ردیف نهاد ریاست‌جمهوری دخل و خرج خود را دریافت می‌کند، در جدول ۹ که مربوط به ردیف‌های متفرقه (دایمی یا موقت) می‌شوند نیز جای گرفته است؛ رقم پیشنهادی دولت برای بازوی اصلی رسانه‌ای خود، که در ردیف‌های «متفرقه» آمده، ۲۰۰ میلیارد تومان است؛ این درحالی است که شورای اطلاع‌رسانی دولت به عنوان زیرمجموعه نهاد ریاست‌جمهوری بودجه‌اش از محل بودجه ریاست‌جمهوری پرداخت می‌شود.


دیگر خبرها

  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • با احداث سد آبریز، زنان و دختران کهگیلویه برای گوجه چینی به دیگر استانها نخواهند رفت
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور
  • یکشنبه‌های الگونمایی؛ این هفته «ایران جوان بمان(جمعیت)»