Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-28@15:18:53 GMT

جذابیت عجیب اپلیکیشن‌های چینی برای آمریکایی‌ها!

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۷۵۶۶۳۶

جذابیت عجیب اپلیکیشن‌های چینی برای آمریکایی‌ها!

ایتنا - علاقه و تمایل کاربران آمریکایی به خریداری،  استفاده و وقت گذرانی بر اپلیکیشن‌های چینی ۶۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است.
آمارهای منتشر شده حاکی‌است که علاقه و تمایل کاربران آمریکایی به استفاده از اپلیکیشن‌های چینی در طول یک سال گذشته ۶۵ درصد رشد و افزایش یافته است.
به گزارش ایسنا، برخلاف تشدید اختلافات و جنگ تجاری میان چین و آمریکا، به نظر می‌رسد که چین با توسعه اپلیکیشن‌ها و شبکه‌های اجتماعی جذاب و شگفت‌انگیز در سال های اخیر توانسته است به میزان قابل توجهی نظر و توجه کاربران در کشورای مختلف جهان را به سمت و سوی خود جلب کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حالا بر اساس تازه‌ترین آمار و گزارش‌های منتشر شده از سوی کارشناسان و تحلیلگران فعال در موسسه تحقیقاتی سنسور تاور، علاقه و تمایل کاربران آمریکایی به خریداری،  استفاده و وقت گذرانی بر اپلیکیشن‌های چینی ۶۵ درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، این تحلیلگران با بررسی داده‌های موجود عنوان کرده‌اند که افزایش چشمگیر تمایل و علاقه کاربران آمریکایی به اپلیکیشن‌های چینی موجود در فروشگاه اپ استور و پلی استور، بدان معناست که چین در حوزه تکنولوژی، شبکه‌های اجتماعی و توسعه اپلیکیشن های متناسب با نیاز کاربران عملکرد بسیار موفقیت آمیزتری نسبت به سایر کشورها علی الخصوص ایالات متحده آمریکا داشته و توانسته به توسعه برنامه هایی بپردازد که مشابه آمریکایی آن وجود نداشته و یا در امکاناتش به تکامل نرسیده است.

بر اساس گزارش شبکه CNBC، به عنوان مثال یکی از اپلیکیشن‌های چینی که در طول یک سال اخیر به شدت از سوی کاربران در سراسر جهان مورد استقبال و محبوبیت قرار گرفت، Tik Tok است که یک شبکه اجتماعی با پلتفرم ویدئو محور است که فیلم‌های کوتاه و جذاب با ترند روز را برای کاربران به نمایش در می آورد.
طبق اطلاعات منتشر شده در این گزارش، اپلیکیشن‌های توسعه داده شده توسط شرکت‌های چینی موفق شده اند در سه ماهه گذشته سال جاری میلادی، ۷۴۵ میلیون دلار درآمدزایی کنند.

همچنین آمارها حاکیست که  کاربران آمریکایی در سه ماهه سوم سال جاری میلادی ۳.۴۳ میلیارد دلار برای خریداری و استفاده از  اپلیکیشن‌های موجود در پلتفرم گوگل پلی استور و اپ استور اپل هزینه کرده اند که ۲۲ درصد از آنها، اپلیکیشن های چینی بوده اند.

این بدان معناست که از میان ۱۰۰ اپلیکیشن محبوب و برتر برای کاربران آمریکایی، ۲۵ اپلیکیشن به توسعه دهندگان چینی تعلق داشته است. این رقم در مقایسه با آمار مدت مشابه سال گذشته با اندکی افزایش روبرو شده است. از میان بازی‌های محبوب چینی در میان کاربران جهان، می‌توان به اپلیکیشن بازی PUBG اشاره کرد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اپلیکیشن نرم افزار موبایل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۵۶۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان

سفیر حکومت طالبان در پکن اظهار داشت چینی‌ها خواستار افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه معادن افغانستان هستند. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «بلال کریمی» سفیر حکومت افغانستان در پکن در دیدار با «شهاب‌الدین دلاور» وزیر معادن این کشور در مورد مسائل مختلف به‌ویژه قراردادهای معادن گفتگو کرد.

دلاور با اشاره به قراردادهای مس عینک، حوزه نفتی آمو، «طلا سمتی» در تخار و مس عینک دوم گفت: شرایط سرمایه‌گذاری در بخش صنایع استخراجی افغانستان واضح است، فرصت‌های سرمایه‌گذاری را مساعد کرده‌ایم که یکی از شرایط مهم آن فرآوری صد درصد  در داخل این کشور است.

وی افزود: تمام سرمایه‌گذاران ملی و بین‌المللی می‌توانند در عرصه منابع معدنی افغانستان سرمایه‌گذارای کنند.

در این دیدار کریمی نیز با اشاره به دیدارهایش با سران شرکت‌های قراردادی حوزه نفتی آمو و مس عینک در چین گفت سرمایه‌گذاران چینی خواستار سرمایه‌گذاری بیشتر در بخش معادن افغانستان هستند.

ابراز آمادگی چینی‌ها برای سرمایه‌گذاری در معادن افغانستانیادداشت| جایگاه معادن افغانستان در منظومۀ تجارت خارجی چیننقش چین در رونق پالایشگاه‌های خصوصی نفت در شمال افغانستان

پیش از این وزارت معادن افغانستان از آمادگی چینی‌ها برای سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری در معادن «لیتیوم» افغانستان خبر داده بود.

چین یکی از کشورهایی است که برای سرمایه‌گذاری در بخش معادن افغانستان به صورت عملی ورود پیدا کرده است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • بن گویر، دنده‌های شکسته، بیمارستان و سرنوشت سیاه آریل شارون!
  • منتظر تغییرات چشمگیر در IOS۱۸ باشید!
  • حذف هوش مصنوعی غیراخلاقی از اپ استور
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان
  • اپل کاربران را از اپل آی دی بیرون می اندازد
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است
  • قیمت عجیب و نجومی سنگ قبر دوباره سوژه کاربران شد + عکس
  • امکان ارسال پیوست بدون اینترنت در واتس‌اپ
  • نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی
  • تمرکز بر افزایش جذابیت تولید با کاهش مالیات در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم